بررسی ردمی نوت ۸ – Redmi Note 8 ؛ همانطور که ممکن است خبر داشته باشید، برند ردمی (زیر مجموعه شیائومی) در اواخر و نیمه دوم سال ۲۰۱۹ میلادی از گوشی هوشمند میان رده و اقتصادی خود با عنوان ردمی نوت ۸ رونمایی کرد. این گوشی هوشمند خوش ساخت با مشخصات فوق العاده ای که دارد، دارای قیمت بسیار مناسب و رقابتی با هم رده های خود در برندهای دیگر می باشد. از این رو در این مقاله از بخش الکترونیک و دیجیتال ماگرتا به نقد و بررسی تخصصی ردمی نوت ۸ شیائومی – Redmi Note 8 بپردازیم. در ادامه با ماگرتا همراه باشید.
مشخصات اصلی ردمی نوت ۸ شیائومی – Redmi Note 8
# | Redmi Note 8 |
ابعاد | 8.4 در 75.3 در 158.3 میلیمتر |
وزن | 190 گرم |
سیمکارت | دو سیمکارت – سایز نانو (8.8 × 12.3 میلیمتر) |
جنس بدنه | قاب پشتی و جلو از جنس شیشه با محافظت Gorilla Glass 5 |
فناوری شبکه | GSM / HSPA / LTE |
صفحه نمایش | 6.3 اینچی IPS LCD لمسی خازنی، 16 میلیون رنگ |
رزولوشن | 1080 × 2340 (403 پیکسل در اینچ تراکم پیکسلی) |
تراشه (چیپست) | اسنپدراگون 665 (یازده نانومتری) |
پردازنده مرکزی | هشت هستهای (چهار هستهی 2.2 گیگاهرتز Kryo 260 Gold، چهار هستهی 1.8 گیگاهرتز Kryo 260 Silver |
پردازه گرافیکی | Adreno 610 |
حافظه داخلی و رم | 128 یا 64 گیگابایت، 6 یا 4 گیگابایت رم |
دوربین اصلی | 48 مگاپیکسل (0.8 میکرومتر سایز پیکسل، سنسور ایزوسل سامسونگ، f/1.8) 8 مگاپیکسل (13 میلیمتر، f/2.2، لنز فوقعریض، 1/4 اینچ سایز سنسور، 1.12 میکرومتر سایز پیکسل) 2 مگاپیکسل (1.75 میکرومتر سایز پیکسل، 1/5 اینچ سایز سنسور، f/2.4، دوربین مخصوص ماکرو) 2 مگاپیکسل (1.75 میکرومتر سایز پیکسل، 1/5 اینچ سایز سنسور، f/2.4، سنسور تشخیص عمق تصویر) |
دوربین سلفی | 13 مگاپیکسل f/2.0 |
باتری | 4000 میلی آمپر ساعت |
سیستم عامل | اندروید 9.0 (پای) ، 10 MIUI |
حسگرها | حسگر اثرانگشت (پشت گوشی)، شتابسنج، ژیروسکوپ، سنسور مجاورت، قطبنما، سنسور IR |
محدوده قیمت | حدود 170 یورو |
بررسی طراحی و ظاهر ردمی نوت ۸ شیائومی – Redmi Note 8
شیائومی با عرضه گوشی Redmi Note 8 ثابت کرده که میتوان گوشی های میان رده و خوش قیمت را هم با کیفیت ساخت عالی روانه بازار کرد! دو پنل پشت و جلوی گوشی نام برده شده با شیشه گوریلاگلس 5 پوشانده میشوند که مقاومت خیلی خوبی در برابر خراشیدگی و تماس با اشیای نوک تیز دارد. البته توصیه ما این است که حتما برای مراقبت هرچه بیشتر از قاب پشت و پنل جلوی گوشی از گلس محافظ ال سی دی و گارد موبایل استفاده نمایید. لازم به ذکر است که شیائومی یک قاب ژلهای را هم به همراه دستگاه و به طور پیش فرض ارائه میکند که در باکس یا جعبه دستگاه وجود دارد.
شیائومی ردمی نوت ۸ با اینکه نسبت به ردمی نوت ۸ پرو ارزانتر است اما از جنبه طراحی و کیفیت ساخت کمبودی نداشته و یک گوشی زیبا و امروزی محسوب میشود. شکل کلی پنل آن تقریبا سنتی است و بدون هیچ منحنی فانتزی و پیچ و تاب خاصی طراحی شده، اگرچه بسیار زیبا به نظر میرسد. همچنین بخش پشتی این گوشی با رنگهای آبی، سفید، سیاه و بنفش رنگآمیزی شده است و چهره کلی آن را شکل خواهد داد.
رنگ آبی، یا همان آبی نپتونی، به طور کلی از آبی پوشیده شده و هر چه به انتهای پنل گوشی میرسد به رنگ بنفش متمایلتر میشود. رنگ سفید از آبی کمرنگ به بنفش کمرنگ، رنگ بنفش از طیفهای بنفش تشکیل شده است و نسخه مشکی رنگ کاملا یکدست میباشد. خیالتان از بابت رنگ راحت باشد، همه اینها برای ردمی نوت ۸ واقعا خوب و زیبا طراحی شده و قطعا توجه شما را به خود جلب خواهند کرد.
گوشی Redmi Note 8 شیائومی قابلیت پشتیبانی همزمان از دو سیم کارت را دارد و وزن آن به چیزی در حدود 190 گرم میرسد. گوشی از اتصال همزمان دو سیم کارت پشتیبانی میکند و یک اسکنر انگشت در پنل پشت آن نصب خواهد بود. در بررسی شیائومی ردمی نوت 8 مشخص شد که سرعت و دقت عمل اسکنر دایرهای شکل پنل پشت گوشی مطلوب است و میتوان با خیال راحت از این اسکنر برای آنلاک نمایشگر در شرایط مختلف استفاده کرد. البته خیس بودن دست کاربر میتواند در عملکرد اسکنر مذکور اختلال هایی به وجود آورد که امری کاملا طبیعی بوده و تقریبا تمام اسکنر های انگشت گوشی موبایل به این موضوع حساس هستند.
وقتی برای اولین بار از نمای پشت به گوشی شیائومی Redmi Note 8 نگاه کنید، باور این موضوع که با یک گوشی میان رده و مقرون به صرفه رو به رو هستید خیلی سخت خواهد بود! قاب پشت این گوشی بسیار زیبا و جذاب طراحی شده و ظاهر براق و چشم نوازی دارد. در گوشه سمت چپ و فوقانی قاب پشت آن هم چهار لنز دوربین به صورت عمودی نصب شدهاند و کنار لنز دوربین فوقانی هم چراغ فلش LED نصب است که در برخی مواقع میتوان از آن به عنوان چراغ قوه استفاده کرد. لبه های قاب پشت گوشی به طور بسیار ظریفی انحنادار طراحی شدهاند و در دست گرفتن گوشی حس بسیار خوبی را به کاربر منتقل میکند.
نمایشگر ردمی نوت ۸ ۶.۳ اینچ اندازه داشته که تقریبا تمام جلوی گوشی را شکل داده است. اگرچه یک بریدگی یا همان ناچ بر روی آن قرار دارد که جایگاه دوربین سلفی ۱۳ مگاپیکسلی آن میباشد و چند سنسور دیگر که کاملا نامرئی هستند. اگرچه ردمی نوت ۸ کاملا هم تمام صفحه نیست اما طراحی کلی آن با لبههای کناری کوچکش یکی از بهترینها میان گوشیهای هوشمند به حساب میرود. این لبههای رنگی متمایل به آبی دارند و جلوه زیبای به نمایشگر گوشی شما خواهند داد. فریم نیز مانند لبههای کناری پنل جلویی از همین طیف رنگی پیروی میکند و همین جزئیات هستند که به زیبایی این دستگاه افزوده و مخاطبان را به سمت جذب میکنند. فریم آن با اینکه پلاستیکی است از کیفیت ساخت بالایی برخوردار بوده و اصلا ارزانقیمت به نظر نخواهد رسید.
هیچ دکمه فیزیکی روی پنل جلوی دستگاه نصب نیست و در لبه زیرین صفحه نمایش گوشی نام Redmi با اندازه بسیار کوچک حک شده است که این مسئله شاید خیلی مورد پسند برخی کاربران قرار نگیرد. گوشی از پورت یو اس بی نوع سی (USB Type C) بهره میبرد و جک 3.5 میلیمتری هندزفری هم برای آن در نظر گرفته شده است. نکته مهم بعدی که در بررسی شیائومی ردمی نوت 8 متوجه آن شدیم مربوط به قدرت خوب صدای اسپیکر های دستگاه میشود.
در نهایت ردمی نوت ۸ یک گوشی خوش ساخت و زیباست و رنگهای آن پنل کلی آن را خیلی خوب به نمایش گذاشته و جذابیت ظاهری آن را بسیار افزایش دادهاند. همچنین فریم پلاستیکی آن احساس پریمیوم و خوبی به استفادهکننده القا میکند. اگرچه ممکن است کمی از دستتان لیز بخورد که میتوان گفت چندان هم عجیب نیست. کیس آن چنین کمبودی را پوشش داده و همچنین کار محافظت گوشی را برایتان انجام خواهد داد. اگر این گوشی هوشمند شرکت شیائومی را با دیگر رقبای میان رده مقایسه کنیم، میتوان گفت که از جنبه ظاهری ردمی نوت ۸ تقریبا بینقص بوده و ظاهر و شکل و شمایل آن اکثر مخاطبین را راضی میکند.
بررسی صفحه نمایش ردمی نوت ۸ شیائومی – Redmi Note 8
صفحه نمایش در نظر گرفته شده برای رد می نوت ۸ کیفیت چندان بدی ندارد، اما آنچنان هم شما را تحت تاثیر قرار نمیدهد. نمایش عکسها و فیلمها روی این صفحه نمایش در سطح قابل قبولی قرار دارد. باید به دقت تصویر خوب صفحه نمایش این گوشی هم اشاره کنیم. شیائومی از صفحه نمایشی با دقت تصویر Full HD+ استفاده کرده است. با توجه به اندازه صفحه نمایش، دقت تصویر مناسبی برای این محصول در نظر گرفته شده است. آیکون اپلیکیشنها و نوشتهها با کیفیت خوبی نشان داده میشوند و گشت و گذار در اینترنت هم شما را اذیت نخواهد کرد.
صفحه نمایش این گوشی حاشیه های بسیار باریکی دارد و بدین سبب چیزی در حدود 81.7 درصد از کل مساحت پنل جلوی دستگاه را در بر گرفته است. نسبت تصویر 19.5 به 9 توسط نمایشگر دستگاه ارائه شده و رزولوشن آن معادل 2340 در 1080 پیکسل خواهد بود. بدین ترتیب تراکم پیکسلی صفحه نمایش دستگاه به چیزی در حدود 409 پیکسل در هر اینچ میرسد که تراکم پیکسلی کاملا خوبی برای یک گوشی میان رده، خوش قیمت و مجهز به نمایشگر 6.3 اینچی است.
صفحه نمایش این تلفن همراه هوشمند ۴۳۰ نیت روشنایی تولید میکند. این موضوع گوشی رد می نوت 8 را جزو محصولات بسیار روشن بازار قرار نمیدهد. اگر مدت زمان زیادی از روز را زیر نور خورشید کار نداشته باشید، نور صفحه نمایش برای شما مشکلی ایجاد نخواهد کرد.
صفحه نمایش گوشی ردمی Note 8 شیائومی از نظر روشنایی هم عملکرد خوبی دارد و با تنظیم شدت روشنایی آن بر روی 90 درصد به راحتی میتوان در محیط های باز و تحت تابش نور از آن استفاده کرد و با دستگاه در تعامل بود. بنابراین در یک جمعبندی کلی میتوان اینطور نتیجهگیری کرد که صفحه نمایش Xiaomi Redmi Note 8 از نظر کیفیت عملکرد خوبی دارد و ابعاد بزرگی را هم ارائه میکند و روشنایی مطلوبی هم توسط آن ارائه میشود. اگرچه نمیتوان مدعی شد که صفحه نمایش این گوشی فوقالعاده است، اما با در نظر گرفتن قیمت گوشی بدون شک باید کیفیت خوب نمایشگر گوشی را هم از نقاط قوتش در نظر بگیریم.
بررسی دوربین اصلی و سلفی ردمی نوت ۸ شیائومی – Redmi Note 8
با Xiaomi Redmi Note 8 با خیال آسوده و با کمترین هزینه میتوانید عکاس حرفهای باشید. گول وزن 190 گرمی و ابعاد 158.3 در 75.3 در 8.4 میلی متری مختصر و مفیدش را نخورید، این اسمارتفون تازه نفس شیائومی مجهز به 4 لنز 48، 8، 2 و 2 مگاپیکسلی است تا حجت را برای عکاسی موبایلی تمام کند.سنسور 48 مگاپیکسلی، تا قبل از ورود ورژن Pro این مدل به بازار رقابت، قدرتمندترین سنسور تعبیه شده در موبایل های هوشمند بود اما ردمی نوت 8 پرو آمد و با سنسور 64 مگاپیکسلی خود همه معادلات را برهم زد.
اما در نهایت Xiaomi Redmi Note 8 و ردمی نوت 8 پرو هر دو سردمدار موفقیت در عکاسی موبایلی به حساب میآیند. لنز 48 مگاپیکسلی، یک لنز واید با دریچه دیافراگم f/1.8 است که در برابر تاری و نویز عکاسی در شب، قد علم کرده است. لنز 8 مگاپیکسلی هم به سبب گستره دید بالا، یک لنز فوق واید و دو لنز بعدی لنزهای ماکرو و تشخیص عمق میباشند تا بوکه های هنرمندانه را مهمان گالری موبایل هوشمند شما نمایند. داخل بردیگی نمایشگر هم یک لنز 20 مگاپیکسلی تعبیه شده است که نور را با فرمول f/2.0 به سنسور میرساند و احتمالا به عکاسی در شب کیفیت میبخشد.
دوربین اصلی 48 مگاپیکسلی این گوشی در حقیقت تصاویری با وضوح 12 مگاپیکسل با جزئیات بسیار زیاد با دامنه داینامیک گسترده می تواند ثبت کند .البته یک حالت اختصاصی 48 مگاپیکسلی هم وجود دارد که هیچ فایده ای نخواهد داشت و توصیه نمی شود از آن استفاده کنید. البته وجود چنین سنسور بزرگی یک مزیت هم دارد و آن این که بدون وجود یک دوربین تله فوتو ،هنوز می توانید عکس هایی با زوم دو برابر خوبی بگیرید
سنسور زاویه باز این گوشی هم عملکرد قابل قبولی دارد و شاید یکی از بهترین سنسورهای باز در بین گوشیهای میانرده باشد. تفاوت زیادی میان ثبت رنگها به وسیله این سنسور با سنسور اصلی دوربین گوشی مشاهده نخواهید کرد. هر دو سنسور کمی عکسها را درخشانتر از چیزی که مشاهده میکنید، ثبت میکنند. باید به این موضوع اشاره کنیم با توجه به پولی که برای این گوشی پرداخت میکنید، دوربین آن عملکرد بسیار خوبی دارد.
سنسور ماکرو یکی از ویژگیهای جذاب این تلفن همراه هوشمند است. با این سنسور میتوانید از فاصله بسیار نزدیک عکاسی کنید. با فاصله دو سانتیمتری از سوژه مورد نظر میتوانید عکسهای فوقالعادهای ثبت کنید. البته این سنسور نمیتواند عکس پرجزییاتی ثبت کند، اما به شما اجازه میدهد که عکسهای خلاقانه و جذابی از زاویههای مختلف ثبت کنید. عملکرد سنسور ماکرو این گوشی زمانی نظر شما را به سمت خود جلب میکند که از آن در محیطهایی با نور کم استفاده میکنید. به راحتی میتوانید از آیتمهای مختلف در شرایط نوری مختلف با این سنسور عکاسی کنید. استفاده از سنسور تشخیص عمق میدان هم باعث شده بتوانید عکسهای پرتره خوبی ثبت کنید. البته نباید عکسهای پرتره این گوشی را با پرچمدارهای بازار مقایسه کنید.
قابلیت هایی از قبیل فوکوس خودکار مرحلهای (PDAF)، HDR، عکسبرداری پانوراما، عکسبرداری با زاویه دید گسترده، عکسبرداری پرتره و همچنین ضبط ویدئو های 4K با فریم ریت 30 فریم در هر ثانیه توسط دوربین اصلی گوشی پشتیبانی میشوند. یک چراغ فلش LED هم برای دوربین اصلی دستگاه در نظر گرفته شده است.
در بررسی شیائومی ردمی نوت 8 مشخص شد که دوربین اصلی گوشی در محیط های با نور مناسب عملکرد بسیار خوبی دارد و با آن میتوان عکس های خیلی عالی ضبط کرد. کیفیت عملکرد دوربین اصلی گوشی در این شرایط با در نظر گرفتن قیمت دستگاه عالی است.
اما در محیط های با نور کم و به ویژه تاریک کیفیت عملکرد دوربین اصلی گوشی افت میکند و حتی استفاده از حالت Night Mode هم خیلی به بهبود کیفیت تصاویر ضبط شده کمک نخواهد کرد. عکسبرداری پرتره هم با دقت بسیار خوبی توسط دوربین اصلی گوشی انجام میشود و تفکیک پذیری مابین سوژه اصلی و پس زمینه به خوبی توسط لنز های دوربین گوشی قابل انجام خواهد بود، البته در برخی مواقع ممکن است باگ هایی هم در تفکیک بخش هایی مثل موهای سر سوژه اصلی به وجود آید که شدت آن ها زیاد نیست و قابل چشم پوشی هستند. بنابراین در مجموع دوربین اصلی گوشی Redmi Note 8 با توجه به قیمت دستگاه عملکرد بسیار خوبی دارد.
در سمت دیگر دوربین جلویی ردمی نوت ۸ ۱۳ مگاپیکسلی بوده و نرمافزار آن با سه حالت مختلف زیبایی ارائه شده است که شامل skin smoothing، eye enlargement و face slimming میباشد. کنتراست تصاویر حاصل از دوربین سلفی بسیار مناسب است و جزئیات به خوبی نمایش داده میشوند. در بررسی دوربین سلفی دستگاه مشخص شد که کیفیت عملکرد آن هم مطلوب است. در محیط های با نور مناسب و باز میتوانید عکس های بسیار خوبی با دوربین سلفی گوشی ضبط کنید اما در محیط های با نور کم و بسته کیفیت عملکرد دوربین سلفی دستگاه افت میکند. در کل دوربین جلویی نوت ۸ بسیار قابل قبول است و ما از نتایج بدست آمده کاملا راضی هستیم. همچنین اگر تصمیم گرفتید از حالت پرتره برای عکسهای سلفی استفاده کنید با توجه به تصاویر زیر بهتر است خیالتان از کیفیت خروجی راحت باشد.
بررسی سخت افزار و عملکرد ردمی نوت ۸ شیائومی – Redmi Note 8
شیائومی از تراشه اسنپدراگون 665 کوالکام در گوشی Redmi Note 8 استفاده کرده است. این تراشه طی فرآیند 11 نانومتری تولید شده و یک پردازنده مرکزی هشت هستهای دارد. چهار هسته پردازشگر آن از نوع Kyro 260 Silver هستند و فرکانس کاری 1.8 گیگاهرتزی را ارائه میکنند و چهار هسته دیگر آن از نوع Kyro 260 Gold خواهند بود و فرکانس 2 گیگاهرتزی را ارائه مینمایند. پردازنده گرافیکی Adreno 610 در این تراشه برای تجزیه و تحلیل داده های گرافیکی در نظر گرفته شده و گوشی از نظر رم شامل سه نسخه مختلف میشود که به ترتیب ظرفیت های 3، 4 و 6 گیگابایتی دارد. شیائومی ردمی نوت 8 از نظر حافظه داخلی هم در سه نسخه 32، 64 و 128 گیگابایتی روانه بازار شده که تمام آن ها قابلیت نصب رم میکرو اس دی (Micro SD) را دارند.
این تراشه باعث شده که عملکرد گوشی در انجام دادن کارهای روزمره مناسب باشد. تقریبا کاری نیست که این تراشه نتواند آن را انجام دهید. حتی میتوانید روی این گوشی بازیهایی مانند پابجی را با کیفیت مناسبی تجربه کنید. البته در زمان اجرای این بازی شاهد کمی افت فریم خواهید بود. با این گوشی به راحتی میتوانید به انجام کارهای روزمره خود بپردازید. محصولی که برای گشت و گذار در اینترنت مناسب است و میتواند بازیها و اپلیکیشنهای سنگین را هم اجرا کند.
بررسی نرم افزار و رابط کاربری ردمی نوت ۸ شیائومی – Redmi Note 8
از نظر نرم افزار و رابط کاربری این گوشی به طور پیش فرض بر پایه اندروید 9 با رابط کاربری جدید MIUI 10 می باشد که احتمالا به اندروید 10 هم بروز خواهد شد. رابط کاربری این گوشی شامل یک حالت تاریک سراسری هم می باشد که در این حالت می توانید به صرفه جویی در مصرف باتری هم کمک کنید .البته تمام برنامه ها از این حالت پشتیبانی نمی کنند اما اکثر آنها این امر را اجرا می کنند.
از نظر ظاهری MIUI شباهت چندانی به نسخهی خالص اندروید ندارد؛ نوار اعلانهای کاملا متفاوت، نبود صفحهی اپلیکیشنها، منوی متفاوت اپلیکیشنهای اخیر و انیمیشنهای آیکونها تنها برخی از موارد تفاوتهای این رابط کاربری با نسخهی اصلی اندروید است. در طرف دیگر سرعت و روانی استفاده از MIUI در سطح بسیار خوبی قرار دارد و بهلطف پیشرفت فناوری و توان پردازشی پردازندههای بهکاررفته در گوشیهای هوشمند، رابط کاربری شیائومی قادر به ارائهی تجربهی کاربری مناسبی است. البته در این بین نباید از قابلیت جدید AI Preload غافل شد؛ جایی که بهلطف الگوریتمهای هوش مصنوعی، سیستمعامل با شناخت کاربر اقدام به باز کردن برخی اپلیکیشنها در پسزمینه میکند تا در صورت فرمان کاربر، بلافاصله در اختیار وی قرار گیرد.
از بزرگترین تغییرات ظاهری MIUI 10، میتوان به بخش recent apps اشاره کرد. با افزایش ارتفاع نمایشگر گوشیهای هوشمند و تغییر نسبت تصویر آنها، شیائومی در بخش اپلیکیشنهای اخیر تغییراتی داده است تا از مساحت نمایشگر بهینهترین استفادهی ممکن را بکند. آخرین اپلیکیشنها اکنون بهصورت کارت و در دو ردیف به نمایش در میآیند که بهصورت عمودی اسکرول میشوند. برای بستن هر یک از اپلیکیشنها نیز میتوان پیشنمایش آن را بهصورت افقی به طرفین نمایشگر کشید.
۱۲ آیکون دایرهای برای میانبرها در حالت باز شدن کامل پنل اعلانها نمایش داده میشود که تنها ۵ میانبر با یک سوایپ در دسترس است؛ البته امکان صفحهبندی این میانبرها و افزایش تعداد آنها وجود دارد. میانبر ورود به صفحهی تنظیمات گوشی که در نسخههای پیشین MIUI درکنار دیگر میانبرهای دایرهای قرار داشت، حالا به گوشهی بالا سمت راست پنل اعلانها (بالای آیکون شاخص باتری) منتقل شدهاست. همچنین خوشبختانه سوایپ به سمت پایین در صفحات اصلی MIUI اعلانها را نمایش میدهد که برای دستگاهی با ابعاد بزرگ کاربردی بهنظر میرسد.
همچنین برخی از اصلی ترین قابلیت هایی که در این رابط کاربری ارائه شدهاند شامل مواردی همچون امکان قفل گذاری روی اپلیکیشن ها، امکان کلون کردن اپلیکیشن ها و استفاده از دو نسخه یک برنامه روی موبایل، امکان استفاده از گوشی در حالت فول اسکرین و با دستورات اشارهای و غیره میشود. به طور کلی باید اینطور گفت که بستر نرم افزاری و رابط کاربری گوشی شیائومی Redmi Note 8 شاید خیلی بهینه نباشد اما برای کاربران عادی که میخواهند به منظور انجام کارهای روزمره از موبایل استفاده کنند تجربه کاملا مطلوبی را ارائه خواهد کرد. برای دستیابی به بهترین بازده در گوشی ردمی نوت 8 سعی کنید از پر شدن حافظه داخلی آن جلوگیری به عمل آورید.
بررسی باتری و شارژدهی ردمی نوت ۸ شیائومی – Redmi Note 8
داشتن باتری ۴۰۰۰ میلیآمپر ساعتی هم یکی دیگر از ویژگیهای خوب این گوشی میانرده به حساب میآید. باتری به راحتی یک روز گوشی را روشن نگه میدارد. در طول روز میتوانید چند ساعت ویدیوی آنلاین تماشا کنید، موسیقی گوش کنید و به گشت و گذار در اینترنت بپردازید و حتی به کلی ایمیل جواب دهید و باز هم شاهد باشید که گوشی باتری دارد.
با توجه به دیگر مشخصات فنی این گوشی انتظار داریم که باتری ۴۰۰۰ میلی آمپر ساعتی آن بتواند عملکرد و بازده خوبی داشته باشد. در بررسی Redmi Note 8 مشخص شد که با یک مرتبه شارژ باتری این گوشی و استفاده نرمال از آن تقریبا میتوان مابین 1.5 الی 2 روز از دستگاه استفاده کرد. البته نوع استفاده کاربر از گوشی تاثیر مستقیمی بر روی میزان نگهداری و دوام شارژ باتری دارد و اجرای تسک های سنگین مثل بازی کردن میتواند به طرز قابل ملاحظهای بر روی سرعت خالی شدن شارژ باتری تاثیرگذار باشد.
گوشی شیائومی Redmi Note 8 از قابلیت شارژ سریع هم پشتیبانی میکند و شارژر فابریک آن 18 واتی است. با استفاده از این شارژر تقریبا میتوانید ظرف مدت زمان 60 دقیقه باتری 4000 میلی آمپر ساعتی دستگاه را از صفر تا صد درصد شارژ نمایید. بنابراین پشتیبانی این گوشی از قابلیت شارژ سریع یکی دیگر از ویژگی های مثبت اصلی آن محسوب میشود که در کمتر گوشی میان رده و مقرون به صرفهای شاهد پیادهسازی آن هستیم.
جمع بندی بررسی ردمی نوت ۸ شیائومی – Redmi Note 8
به عنوان جمع بندی می توانیم بگوییم که ردمی نوت ۸ در مقایسه با گوشی های هوشمند هم رده و رقیب خود توانایی رقابت و حتی برتری را نیز دارد. این گوشی هوشمند با داشتن دوربین سه گانه 48 مگاپیکسلی، پردازنده مناسب اسنپدراگون 665، صفحه نمایش 6.3 اینیچی و سایر مشخصاتش می تواند انتخاب مناسبی برای خرید و تهیه آن باشد. قیمت این گوشی هم اکنون از ۲ میلیون ۹۰۰ تا ۳ میلیون و پانصد هزار تومان (بستگی به اندازه رم و حافظه ذخیره سازی) در بازار ایران می باشد که بدون شک با توجه به این مشخصات می تواند یکی از بهترین گزینه ها برای علاقه مندان گوشی های اقتصادی و ارزان قیمت تر باشد.
- ظاهر شیک و زیبا
- کیفیت ساخت خوب
- دوربین مناسب
- پشتیبانی از میکرو اس دی و جک هدفون 3.5 میلی متری
- پردازنده نچندان قدرتمند نسبت به رقبا
- کیفیت ناخوشایند فیلم برداری
خودم چند روزه گرفتم
میتونم بگم نسبت به قیمتش یکی از بهترنیاس
خیلی راحت میتونم باش فورتنایت بازی کنم بدون لگ
دوربینش فوق العادس
درکل خدایی ارزش داره