۱۵ شغل روستایی پردرآمد چیست؟ ایده های کسب و کار در روستا 🤑
معرفی پانزده تا از مشاغل روستایی پردرآمد در ایران که می توان کسب و کار در روستا راه اندازی کرد و معرفی کارهای زود بازده پر سود روستایی کدامند؟
مناطق روستایی و شهرهای کوچک، پتانسیل بسیار بالایی را برای راهاندازی کسبوکارهای پرسود دارند. اگر شما هم جزو ساکنین این مناطق هستید، تا پایان این مقاله از کسب و کار ماگرتا همراه ما باشید تا شما را با پانزده عنوان شغلی و ایده کسب و کار که میتواند درآمد شما را به سطح بالایی در روستا برساند آشنا کنیم. لیست مشاغل روستایی پردرآمد را در پایین بخوانید :
بهترین کسب و کار ها در روستا
1- سوپرمارکت و فروشگاه مواد غذایی
مغازه در روستا یا سوپرمارکت و فروشگاه مواد غذایی جزو اولین ایدههایی است که معمولاً برای ایجاد کسبوکار کوچک از آن یاد میشود. این شغل نیاز به سرمایه و تخصص زیادی نداشته و در عوض میتواند درآمد خوبی را برایتان به همراه داشته باشد.
در شهرهای کوچک و روستاهایی که کسبوکارهای مختلف در آن درآمد چندانی ندارند، یک سوپرمارکت یا یک فروشگاه مواد غذایی میتواند بهترین ایده برای راه اندازی یک کسب و کار کوچک و در عین حال سود ده باشد.
هرچقدر هم یک روستا کوچک باشد، هرچقدر هم وضعیت اقتصادی مردم بد باشد و هرچقدر هم کسب و کارهای مختلف پر ریسک باشند، اما باز هم نمیتوان مردم را از خورد و خوراک دریغ کرد.
بنابراین ایجاد محلی که مواد غذایی مثل نوشیدنیها، تنقلات، حبوبات و … را با قیمت مناسب عرضه کند بسیار مناسب است.
در شهرها و روستاهای کوچک حتی میتوانید با کشاورزان قرار داد بسته و از محصولات آنها در فروشگاه خود استفاده کنید.
2- فروشگاه میوه و سبزیجات
یک گزینه مناسب دیگر که برای کسب و کارهای روستایی و شهرهای کوچک بسیار مناسب و سود ده است، راه اندازی بازار میوه و سبزیجات میباشد.
میوه و سبزیجات هم مثل سایر مواد غذایی استفادهکنندگان زیادی داشته و این استفادهکنندگان همیشه کالای شما را خریداری میکنند.
علاوه بر این، از آنجایی که میوه و سبزیجات به وفور و به سادگی در مناطق روستایی تولید و توزیع میشوند، میزان دسترسی به این محصولات بسیار آسان است.
بنابراین شما میتوانید با اجاره کردن یک مغازه در وسط یک شهر کوچک در کنار روستایتان، خرده فروشی یا عمده فروشی میوه و سبزیجات را آغاز کرده تا در ادامه مسیر آن را گسترش دهید.
این ایده یک کسبوکار کم هزینه با حاشیه سود بسیار مناسب را به شما ارائه میکند که در روستاها بسیار کارآمد است.
3- فروشگاه بذر و کود شیمیایی برای کشاورزی و باغداری
یکی از کارهای زود بازده در روستا از آنجا که کشاورزی به عنوان یکی از مشاغل اصلی مناطق روستایی برشمرده میشود، بنابراین راه اندازی کسبوکارهایی که در حوزه کشاورزی و کاشت محصولات، خدمات مختلفی را ارائه دهند میتواند برای کارآفرینان بسیار پرسود و عالی باشد.
خدماتی مثل فروشگاه بذر و کود، فروشگاه ماشینهای کشاورزی، مرکز تعمیر و سرویس ماشینهای کشاورزی، مرکز خرید و فروش و صادرات محصولات کشاورزی و … دهها گزینه دیگر که میتوانند به عنوان یک ایده تجاری امیدوارکننده برای شروع کسب و کار شما ایجاد شوند.
در کسب و کارهای این چنین، بازار هدف اصلیتان کشاورزان هستند و اگر بتوانید در بین آنها اسم و رسم در کنید خواهید توانست در کوتاه مدت سود سرشاری را بهدست آورید.
علاوه بر این، بستن قرارداد با مراکز کشاورزی به منظور تأمین ماشین آلات و سرویس آنها یا تأمین کود و مواد دیگر مورد نیاز در امر کشاورزی، اطمینان بیشتری را برای ادامه حیات کسبوکارتان میدهد.
4- کاشت و پرورش گل برای صادرات و فروش داخلی
در کشوری مثل ایران که انواع آبوهواها وجود دارد، پرورش گل به عنوان یک تجارت پرسود میتواند برای بسیاری از افرادی که در شهرها و روستاهای کوچک اما خوش آبوهوا سکونت دارند درآمد خوبی را به همراه داشته باشد.
تجارت گل یا گل فروشی ایدهای است در فهرست ایدههای کسب و کار در شهرهای کوچک رتبه خوبی داشته و اگر کمی خلاق و کارآفرین باشید میتوانید حتی بازارهای خود را در خارج از کشور پیدا کنید.
در این تجارت باید انواع گل را با کمترین هزینه پرورش داده، بازار هدف خود را پیدا کرده و آن را به بهترین قیمت بفروشید.
این یک ایده تجاری بادوام با سرمایه گذاری کم است که در طولانی مدت قابلیت توسعه به طور گسترده را دارد.
گل، گیاهی است که به دلیل کاربردهای محلی و استفاده در مراسمهای ازدواج و سایر رویدادها، همیشه موردنیاز است و اگر بتوانید این کالا را با قیمت مناسب تهیه و توزیع کنید، اعتماد گل فروشان زیادی را جلب خواهید کرد و از آن جایی که در مناطق روستایی میزان دسترسی به گل زیاد است، میتوانید روی این ایده بیشتر فکر کنید.
به غیر از این، اگر ساکن روستا هستید میتوانید به صورت یک واسطه عمل کرده و با خرید گل از کشاورزان و فروش آن در سطح شهر به گل فروشها، سود خوبی را کسب کنید.
5- پرورش انواع ماهی ها
اگر شما هم جزو کسانی باشید که به کارآفرینی علاقهمند بوده و در حوزههای مختلف این موضوع را دنبال میکنید، حتماً عنوان شغلی پرورش ماهی را شنیدهاید.
عنوانی که به تازگی در ایران باب شده و افراد زیادی مشغول به انجام آن هستند و درآمد خوبی هم کسب میکنند.
محیطهای روستایی و محیطهایی که در شهرهای کوچک وجود دارند، معمولاً فضاهای خوبی برای پرورش انواع حیوانات میباشند.
به این دلیل که این فضاها اغلب بسیار بزرگ بوده و امکاناتی مثل آب و برق در آنها وجود دارد. همچنین نیروی کار ارزانتر نسبت به شهر و بهره مندی از امتیازاتی که دولت برای این نوع کسب و کارها در نظر میگیرد، روستاها و شهرهای کوچکتر را به یک مرکز عالی برای پرورش و فروش انواع حیوانات مثل ماهی تبدیل کرده است.
در اینجا منظور ما از پرورش ماهی، پرورش ماهی در محیط مصنوعی و مخازن یا حوضچهها است. نیاز به ماهی در داخل و همچنین در خارج از کشور بسیار بالا است و همین امر نشان دهنده بازار عالی این محصول است که در انتظار شما میباشد.
به همین علت، شروع کار پرورش ماهی به سار معقولانه و به صرفه است. البته بدانید که مبلغ مورد نیاز برای سرمایه گذاری در این کار نیز به نسبت بالا است و شما به زمین، محیط مناسب و همچنین دانش مورد نیاز برای شروع کار پرورش ماهی، نیاز خواهید داشت.
6- پرورش مرغ (مرغداری) و تهیه تخم مرغ
علاوه بر پرورش ماهی، عنوان شغلی دیگری که میتواند شما را در محیطهای کوچک روستایی به درآمد سرشاری برساند مرغداری است.
به طور کلی کسانی که مرغداری را به عنوان شغل خود انتخاب میکنند، فعالیتهایی نظیر پرورش مرغ و بلدرچین، تهیه تخممرغ و تهیه گوشت مرغ را در دستور کار خود قرار داده و از این طریق کسب درآمد میکنند.
به زعم بسیاری از کارشناسان حوزه کسب و کار، پرورش تخم مرغ پرسودترین کسب و کاری است که با سرمایه نه چندان زیاد میتوان راه اندازی کرد. تنها سختی این کسب و کار این است که در آن شما باید از نظر محیط زندگی، تغذیه و سایر نیازهای اساسی نهایت دقت را داشته باشید.
کسب تجربه از دوستان و افرادی که قبلاً در این کار وارد شدهاند به موفقیت شما در این زمینه کمک زیادی خواهد کرد.
7- تعمیر و نگهداری تجهیزات کشاورزی و باغداری
در اغلب شهرهای کوچک و روستاها، شغل اصلی مردم کشاورزی و صنایع وابسته به آن است.
به همین دلیل استفاده از ماشین آلات و تجهیزات کشاورزی در این مناطق بسیار زیاد بوده و به همین علت اگر بتوانید کسب و کاری را راه اندازی کنید که در آن، این تجهیزات و ماشین آلات برای فروش گذاشته شود سود خوبی را کسب خواهید کرد.
علاوه بر فروش این ماشین آلات، تعمیر و سرویس سالیانه آنها نیز میتواند درآمد خوبی را برایتان به همراه داشته باشد چرا که تقریباً همه تجهیزات کشاورزی بعد از مدتی نیاز به تعمیر دارند.
بنابراین، شروع کار تعمیر و نگهداری تجهیزات مزرعه در مناطق روستایی فکر خوبی بوده و چون نیازی به سرمایه زیادی ندارد، راه اندازی آن نیز آسان است.
برای شروع این کار، شما تنها به نیروی کاری متخصص و شخصی با دانش تجهیزات مزرعه نیاز دارید و محصولات خود را نیز میتوانید به صورت امانی از کارخانجات تحویل گرفته و به فروش برسانید.
8- خدمات جانبی برای تولید محصولات
همان طور که میدانید، کشاورزی یکی از اصلیترین مشاغلی است که در مناطق روستایی به انجام آن پرداخته میشود.
اکثر افرادی که در مزرعه کار کشاورزی مشغول هستند، به کارگر مزرعه نیاز دارند. اگر در مدیریت و پرورش نیروی انسانی بااستعداد و کاربلد تخصص دارید، میتوانید خدمات کارگری برای تولید محصولات کشاورزی راه اندازی کنید.
به طوری که با راهاندازی یک مرکز خدمات کشاورزی، علاوه بر تامین نیروی کار مورد نیاز افراد، خدمات جانبی مثل نگهداری و حراست از زمینهای کشاورزی یا باغها، خدمات مربوط به آبیاری، فروش کودهای شیمیایی و … را به کشاورزان ارائه کرده و در ازای آنها درآمد کسب کنید.
9- رستورانهای بین راهی در مناطق تفریحی
در روزهای تعطیل سال و ماههای تابستانی، افراد زیادی از شهرهای بزرگ و پرجمعیت به شهرها و روستاهای کوچک مسافرت میکنند.
این مناطق به دلیل جغرافیای طبیعی و آبوهوای خوبی که دارند نظر بسیاری از شهروندانی که در شهرهای بزرگ و آلوده زندگی میکنند را به خود جلب کرده و همین موضوع میتواند فرصتی برای ایجاد کسبوکاری پرسود در این مناطق باشد.
یکی از ایدههایی که مطمئناً جواب میدهد، افتتاح رستوران در مناطق تفریحی یا جادههای بین راهی است.
این ایده در شهرهای کوچک و روستاهای محلی به راحتی قابل اجرا است و برای شروع آن نیازی به سرمایه زیادی نیست.
از طرفی شما میتوانید با ارائه غذاهای محلی و خانگی به مسافران، سود بیشتری کسب کنید. برای باز کردن رستورانی خوب و دنج، به مکانی کوچک و یک تیم کار بلد نیاز دارید.
10- راه اندازی کارخانه تولید آب معدنی
یکی از ایده های پولساز در روستا کارخانه یا کارگاههای کوچکی که به تولید یک محصول خاص میپردازند، قادرند سود خوبی را متوجه مدیران خود کنند.
این نوع کسب و کار به یک سرمایه گذاری متوسط نیاز دارد اما در عوض بازگشت سرمایه خوبی در آنها وجود دارد. برای مثال، شما میتوانید با ثبت یک شرکت در زمینه تولید آب معدنی فعالیت کنید.
آب معدنی محصولی است که همیشه متقاضی داشته و بازار خودش را دارد و اگر به این سمت کشیده شود، دیگر نگران فروش محصول و بازار آن نخواهید بود.
برای شروع این کسب و کار به نیروی انسانی، تجهیزات فراوان، نصب و راه اندازی این تجهیزات و در نهایت آب خالص و تمیز نیاز خواهید داشت.
با تأمین این موارد، نوبت به استراتژی فروشتان است. همان طور که می دانید در ایران برندهای آب معدنی زیادی در حال فعالیت هستند و شما اگر میخواهید در میان این برندها محصولاتتان را بیشتر به فروش برسانید، باید با کاهش هزینههای تولید، پایینترین قیمت را به مصرف کننده ارائه کنید.
11- پرورش دام و فروش محصولات جانبی آن
دامپروری هم شغلی است که درست مانند کشاورزی، فرآیند مشخصی از کاشت تا برداشت محصول دارد.
همان طور که در امر کشاورزی، ابتدا یک دانه را کاشته و سپس با نگهداری از آن، در نهایت آن را برداشت میکنید در دامپروری هم به همین شکل بوده و شما با پرورش دامهایتان، محصولات زیادی را از آنها خواهید گرفت.
شغل دامپروری میتواند یک کسب و کار پر سود و موفق در مناطق روستایی و شهرهای کوچک باشد. دامهایی مانند گاو، مرغ، گوسفند و … علاوه بر گوشت محصولاتی مثل پشم و چرم، شیر و لبنیات و کود حیوانی هم دارند که جمع این موارد میتواند سود قابل توجهی را برایتان رقم بزند.
برآورد سرمایه مورد نیاز برای شروع این کار بیشتر به نوع دامی که قصد خرید آن را دارید و خوراک آن بستگی دارد.
معمولاً سرمایه زیادی برای ایجاد یک مرکز دامپروری بزرگ و سود ده نیاز است اما این سرمایه گذاری در مقابل بازگشت سرمایه و سودی که برایتان به ارمغان میآید، بسیار ناچیز است.
دام پروری کسب و کار سودآوری است و محصولات آن را میتوان با قیمتی بالا به فروش رساند و در طول چند سال کسب و کار خود را توسعه داد.
12- برگزاری سمینارهای آموزش مهارت
بسیاری از افرادی که در شهرهای بزرگ زندگی میکنند، علاقه زیادی به مهارتهایی دارند که در روستاها و شهرهای کوچک به آنها پرداخته میشود.
اگر از ساکنین این مناطق هستید، میتوانید با برگزاری کلاسهای آموزش مهارت به سود خیلی خوبی دست پیدا کنید. این ایده یکی از گزینههای پرسود در کسب و کار روستایی محسوب میشود که نیاز به سرمایه بالایی ندارد.
شما در این کلاسها میتوانید مهارتهایی مثل صنایع دستی، آموزشهای مربوط به آشپزی مانند ترشی، کشاورزی و باغداری، دامداری و پرورش طیور و … را آموزش دهید و در ازای آن هزینهای تحت عنوان شهریه از دانشجویان دریافت کنید.
اگر واقعاً کیفیت کار و تدریس شما در این سمینارها و کلاسهای مجازی خوب باشد، خواهید توانست دانشجویان زیادی را به سمت خود جذب کرده و درآمد بسیار بالایی را بدون حتی یک ریال سرمایه کسب کنید.
13- صادرات میوه و سبزیجات به کشورهای همسایه
همیشه وقتی صحبت از یک کار پولساز و عالی میشود، یکی از عناوین شغلی مطرح صادرات کالا و خدمات به خارج از کشور است.
تفاوت قیمت ریال و دلار در ایران بسیار بالاست و همین امر موجب میشود کسانی که به صادرات یک محصول یا کالای خاص میپردازند، سود بسیار خوبی را از این طریق کسب کنند.
در مناطق روستایی و شهرهای کوچک، محصولاتی مثل میوه و سبزیجات با کیفیت بسیار عالی پرورش داده میشود.
از طرفی در بازار برای میوه و سبزیجات همیشه تقاضای بالایی وجود دارد و اگر بتوانید کیفیت محصولات خود را در کنار مواردی مثل بسته بندی شکیل حفظ کنید، این موضوع بستر را برای تجارت و صادرات این نوع محصولات مهیا میسازد.
در ابتدا برای جمعآوری، ذخیره و ارسال محصول و دریافت مجوزهای لازم به سرمایه نیاز خواهید داشت اما در ادامه مسیر اگر صادرات شما موفقیت آمیز بود و طرف خارجی با شما وارد قرارداد شد، آن موقع درآمد بسیار بالایی نصیبتان خواهد شد.
14- صنایع دستی و محصولات محلی
یکی از کار در روستا با سرمایه کم صنایع دستی مورد دیگری است که در روستاها و شهرهای کوچک بسیار پرسود و پربازده است. از جمله محصولاتی که در صنایع دستی تولید میشوند میتوان به انواع عروسک، کیف، لباسهای محلی، کفش و دمپایی، دستبند و زیورآلات، فرش و گلیم و … اشاره نمود.
این محصولات اگر به خوبی و با استفاده از ایدههای خلاقانه تولید شوند میتوانند بازار خوبی را برای شما به ارمغان آورده و در کوتاه مدت به سود خوبی دست پیدا کنید.
همچنین صادرات این محصولات باید هدف عالی شما باشد و اگر بتوانید محصولات خود را در قالب یک برند خاص تولید و با کیفیت بالا در بازار عرضه کنید، کشورهای همسایه نیز خواهان محصولات صنایع دستی شما خواهند بود.
15- کافی نت و خدمات کامپیوتری
از آنجایی که در اکثر روستاها و شهرهای کوچک مردم دانش کار با اینترنت، کامپیوتر و موارد این چنین را ندارند، راه اندازی یک کافی نت و مرکزی که در آن خدمات اینترنتی و کامپیوتری ارائه شود میتواند ایده جالب و پرسودی باشد.
در این مناطق معمولاً امکان دسترسی به اینترنت و لوازم مورد نیاز برای انجام امور الکترونیکی برای تمامی افراد فراهم نیست و در این شرایط یک کافی نت و مرکز کامپیوتری میتواند ایده خوبی باشد.
در کنار کافی نت، گیم نت نیز شغل پرسودی است که میتوانید از آن در کنار کافی نت درآمد خوبی کسب کنید.
بدون سرمایه تجارت کنید
پتانسیل های بالقوه ثروت در تجارت قابل مقایسه با هیچ شغلی نیست. برای انجام تجارت نیاز نیست تولید کنندهی یک کالا باشید، با یادگیری روشهای مدرن تجارت کالاهای تامین کنندگان دیگر را به بازارهای جهانی عرضه کنید و درآمد دلاری کسب کنید.
از این که تا پایان مطلب مشاغل روستایی پردرآمد و کسب و کار در روستا همراه ما بودید از شما متشکریم. نظرات و انتقادات خود را از طریق بخش دیدگاه به اطلاع ما برسانید.
داود
سلام و وقت بخیر و خوشی
به نظر اعضای محترم ،آیا نگهداری مرغ تخمگذار محلی در روستا مقرون به صرفه است یا نه؟
ممنون میشم اگه اظهار نظر بفرمایید
چرا دولت ک ب گفته خودش میخواد کاری کنه ک مهاجرت ب شهر کم بشه ،ولی واس مجوزها تو روستا پول میگیره بجای اینکه حمایت و تشویق کنه ؟؟؟ یا سقف وامها تو روستاها برای ساخت وساز نصف شهرهاست ،درصورتی ک تو شهر مصالح دم دسته ولی تو روستا یک سوم وام باید بدی کرایه ماشین آلات واسه رسوندن مصالح سر کار .روستایی اگه آنقدر پول داشت ک نیاز ب مهاجرت نداشت
بهترین شغل بیکاری هست نه تسترس داری سرمایخ ات از دست بره نه استرس ورشکستگی داری خخخ
بنده ۲ساله درخواست احداث گلخانه دادم اخر انقدر از نقطه ضعف و سود کمش گفتند نصفه رها کردم گفتن دامداری مجوز رو تو استعلامات بودم رفتم گفتن وای کنجاله و علوفه گرونه و و و اخر بیخیال شدم از همه
سلام سرمایه بنظرتون چقدر میخاد
سلام و درود
یکم طولانی میشه اما امیدورام مفید واقع بشه
نگرش همه ما به بحث کار و درآمد و تولید یکم سطحی و بدون مطالعه ست.
همه دنبال فقط یک اسم یه کار هستند که برن و انجام بدن و به درامد برسن .اما واقعیت اینه که به یه سری چیزها توجه نمیشه
مثلا شرایط و امکانات محیط
میزان سرمایه
علاقه
تحقیقات محلی
مشخص کردن گروه های هدف که قراره چه چیزی را برای چه کسانی تولید کنید .
اولین کار بنظر من اینکه علاقه به این کار دارید یا نه
دوم تحقیق کنید که بازار فروش اون محصول تو شهر یا استانتان چ جوری هست .طوری نباشه که زیزه به کرمان ببرید
و میزان سرمایه…
یا حق
دوستان نظرتون درباره پرورش اردک چیه؟؟؟
سلام پرورش اوردک خارجی عالیع من با۵تااوردک ماده درسال نزدیک به ۴۰۰تااگه رسیدگی بشه بیشترهم میده جوجه ولی الان دارم میفروشم جاه ندارم سالی ۴بارجوجه میدن
منظورتون از اردکخارجی چیه!؟
باسلام بهترین ایده پرورش مرغ تخم گذار و داروهای گیاهیه
باسلام من خیلی تحقیق کردم تولید داروهای گیاهی و مرغ تخم گذار خیلی خوبه و جواب میده بلاخره هر کاری سختی خودش رو داره
سلام و درود
یکم طولانی میشه اما امیدورام مفید واقع بشه
نگرش همه ما به بحث کار و درآمد و تولید یکم سطحی و بدون مطالعه ست.
همه دنبال فقط یک اسم یه کار هستند که برن و انجام بدن و به درامد برسن .اما واقعیت اینه که به یه سری چیزها توجه نمیشه
مثلا شرایط و امکانات محیط
میزان سرمایه
علاقه
تحقیقات محلی
مشخص کردن گروه های هدف که قراره چه چیزی را برای چه کسانی تولید کنید .
اولین کار بنظر من اینکه علاقه به این کار دارید یا نه
دوم تحقیق کنید که بازار فروش اون محصول تو شهر یا استانتان چ جوری هست .طوری نباشه که زیزه به کرمان ببرید
و میزان سرمایه…
یا حق
سلام خسته نباشین بنظر من هم مرغداری خوبه من لیسانس دارم ولی بیکار ی ایده هایی تو سرم هست ولی بلدنیستم ازکجا شروع کنم
سلام مثلا چجور ایده هایی دارین ؟؟
اگه امکانش توضیحاتی بدین ممنون
سلام من میتونم راهنمایی کنم
پول گاو وگوسفند رو بده ماشین بخر بزار ته طویله بعد یک سال بفروش نه استرس مرگ ومیر دام رو داری هم که نتیجش هم خوشاینده
سلام من به شغل تجارت علاقه زیادی دارم و آرزو دارم تجارت کنم
برا مثلا اگه شده سبزی خشک صادر کنم ولی متاسفانه نه سرمایشو دارم و نه راه و روش این کار رو بلدم و نه میشه امروزه به هیچ شرکتی اعتماد کرد.
نمیدونم چیکار کنم😭😔😔
یه حرفه یاد بگیر مثلا آرایشگری
این دولت کاری کرده هیچی نمیصرفه
یه حرفه یاد بگیر مثلا آرایشگری
درآمد دام مثل سرابه ک هیچی تهش نیست .مشغله خانگی هسش نه مشاغل.
دام که ول معطله . اون از اون . سوپری که ۲۴ ساعت باید سر پا باشی تعطیلی هم خبری نیس . مرغ و تخم مرغ هم که مجوز نمی دن . پرورش ماهی خوبه اگه بحران آب نباشه
خیلی میتونست تخصصی تر و ریزتر عنوان بشه
فراهم نمودن زمینه کار و ایجاد مجتمع های دامپروری گام بزرگی در رقابت بین جوانان علاقمند و رونق اقتصادی کشور خواهد شد
دام ارزش نداره مفت هم نمی ارزه
توجامعه ما یکی از بدبخترین شغلها دامداری است من خودم دامدارم تواین چند سال هیچ خیری ازش ندیدیم نه من هیچ دامداری دیگه نمیخوام همشو بگم
کاملا درسته
دامداری افتضاح. من دامدارم هرچی در میارم خرج میکنم اخرشم باید مفت بدم کاش دولت یه فکری میکرد
البته که همه شغل ها هزینه میخواد و همه چیز ضرر و زیان خودشو هم داره.
ولی انصافا ۱۵ تا شغل معرفی کرد یکیش دامداری بود.
اصلا دانداری رو بیخیال بشید چون واقعا دیگه تو این دوره زمونه نمیشه دامداری کرد.
سلام هر شغل در روستا احتیاج به سرمایه ما می خواهیم ما ندارم ما می دانیم چه درآمد دارید حال نزدیک ۵۰۰ دستگاه تولید خانگی دارم ما سرمایه خرید آن نداری اگر دولت با نظارت خودش بصورت قسطی در اختیاری روستا ی وبیکاری قرار بدهید بجا یارانه وسهم عدالت ضامن نمی خواهید از درآمد آن قسط پرداخت می شود احتیاج وام نمی خواهید مثل لوازم قسط تحویل سخت نگیرند جلومهاجرت روستا وخودکفایی وصادارت زیادتر وارز وارد جلوگیری از جرم جنایت خلاف و مبارزه بیکاری گرانی وتورم واشتغال خیلی نفع برای دولت ومردم ومالیات زیادتر است
میفهم ولی متوجه نمیشم
باسلام یکی از راههای رفع بیکاری جوانان علاقمند به شغلهای دامپروری جهت رشد و توسعه و تولید ایجاد و احداث مجتمع های دامپروری در زمینهای منابع ملی و طبیعی توسط دولت خدمتگزار و واگذاری به جوانان بیکار با کمک به آنها در دادن وامهای بابهره کم و درازمدت به آنهاست اکثر استانهای غربی و جنوبی کشور مستعد ایجاد این گونه مجتمع ها می باشند فقط نیاز به برنامه ریزی و باور مسئولین دارد
همه ی این کارها صورت گرفت بعدش چی ؟؟؟؟
دوست عزیز وضع کنونی دامداری یعنی زیان
با یه مثال بگم فرض کن بهای تمام شده محصول دام 10 هزار تومان باشه شما به اجبار 8 هزار تومان بفروشی
بزارید کلی بگم. خونه بشینی با زنت قالی ببافی بهتره
این قسمت پرورش دام عالی بود و نشان از دانش بسیار شمادارد. چون روستاییان کمی به این مقوله اشراف دارند.
این چیز ها رو همه تو حرف بلد هستن تو عمل کار در میادنه با حرف ایده باید عملیاتی باش این چیزها رو یه بچه هم میدونه
سلام
ان شاءالله بزودی درستش میکنیم
بهترین ایده ها رو توی همین سایت ماگرتا دیدم ایول
ایول