پاسخ فعالیت های درس هفتم آمادگی دفاعی دهم صفحه ۵۶ و ۶۰
گام به گام جواب و حل پرسش های تمرینات فعالیت 1 و 2 درس 7 هفت آمادگی دفاعی پایه دهم صفحه 56 و 60
پاسخ فعالیت های درس هفتم آمادگی دفاعی دهم ؛ در این مطلب به پاسخ و جواب سوال های فعالیت های ۱ و ۲ صفحه ۵۶ و ۶۰ درس ۷ هفتم آشنایی با نیروهای مسلح و خدمت مقدس سربازی کتاب آمادگی دفاعی دهم تمام رشته های انسانی ، تجربی ، ریاضی و فنی حرفه ای و کاردانش متوسطه دوم پرداخته ایم. در ادامه با بخش آموزش و پرورش ماگرتا همراه ما باشید.
بعدی: جواب فعالیت های درس هشتم دفاعی دهم
جواب فعالیت ۱ صفحه ۵۶ درس هفتم دفاعی دهم
با مراجعه به منابع معتبر نمودار زیر را کامل کنید.
پاسخ: فرماندهی کل ارتش جمهوری اسلامی: نیروی زمینی ارتش – نیروی هوایی ارتش – نیروی دریایی ارتش – نیروی پدافند هوایی ارتش
فرماندهی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی: نیروی زمینی سپاه – نیروی هوایی سپاه – نیروی دریایی سپاه – سازمان بسیج – نیروی قدس
وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح: سازمان صنایع دفاع – سازمان صنایع هوافضا – سازمان صنایع دریایی – شرکت صنایع الکترونیک ایران
فرماندهی نیروی انتظامی جمهوری اسلامی: راهنمایی و رانندگی – فرماندهی مرزیابی – پلیس فتا – پلیس بین الملل
پاسخ فعالیت ۲ صفحه ۶۰ درس ۷ دفاعی دهم
در خصوص خدمت سربازی در سایر کشورهای جهان تحقیق و گزارشی را به کلاس ارائه کنید.
پاسخ: سرباز در لغت به معنای از دست دادن سر، جان دادن، تا آخر عمر در جنگ ایستادن و جان باختن است. اما در اصطلاح امروزی به خدمت دائم یا موقت در نیروهای مسلح کشورها، سربازی گفته می شود.
کشورهایی با ۱۸ ماه به بالا سربازی اجباری: در بین کشورهای جهان حدود ۱۱ درصد سربازی اجباری بالای ۱۸ ماه دارند که کشور ما هم یکی از آن هاست. با این حال تعداد این کشورها ۲۴ کشور است.
سربازی در کشور شمالی: این کشور طولانی ترین خدمت سربازی را در بین کشورهای جهان دارد. در این کشور مردان ۱۱ سال و زنان ۷ سال خدمت می کنند.
سربازی در کشور مصر: عمر خدمت هر مرد مصری بسته به سطح تحصیلات او از ۱۴ تا ۳۶ ماه است. به طوری که اخراج از دبیرستان باید ۳۶ ماه (۳ سال) خدمت سربازی کند. اما فارغ التحصیلان دانشگاهی با توجه به سطح تحصیلات خود کمتر خدمت می کنند. با این حال، افراد بالای ۳۰ سال دیگر واجد شرایط ارتش نیستند و باید جریمه بپردازند، به همین دلیل است که برخی از مصری ها برای فرار از ۳۰ سالگی به کشورهای خارجی می روند تا از خدمت فرار کنند. آنها علاوه بر جریمه ۵۸۰ دلاری از استخدام در موسسات رسمی منع خواهند شد.
سربازی در کشور کره جنوبی: این کشور که هنوز از نظر فنی در جنگ با کره شمالی است، دارای یک سیستم سختگیرانه خدمت سربازی ملی است. تمام مردانی که مشکل جسمی ندارند باید ۲۱ ماه در ارتش، ۲۳ ماه نیروی دریایی و ۲۴ ماه در نیروی هوایی خدمت کنند. اما شهروندانی که در مسابقات ورزشی موفق می شوند از این قانون مستثنی هستند.
سربازی در کشور سوریه: خدمت سربازی برای همه مردان سوری اجباری است. در سال ۲۱۱، بشار اسد، رئیس جمهور این کشور، فرمان کاهش خدمت سربازی را از ۲۱ ماه به ۱۸ ماه صادر کرد. کارگران دولتی که از ارتش فرار می کنند، در معرض خطر از دست دادن شغل خود می شوند. به گفته عفو بین الملل، افرادی که از ارتش سوریه فرار می کنند به ۱۵ سال زندان محکوم می شوند.
کشورهایی با کمتر از ۱۸ ماه سربازی اجباری: در ۱۱ درصد از کشورهای دیگر هم سربازی اجباری وجود دارد، اما زمان آن یک سال یا کمتر است.
سربازی در کشور سوئیس: در سوئیس، خدمت سربازی برای مردان ۱۸ تا ۳۴ ساله اجباری است. در سال ۲۰۱۳، اکثریت مردم این کشور در همه پرسی لغو خدمت اجباری سربازی شرکت کردند و با آن مخالفت کردند. این سومین بار است که ارتش در این کشور به همه پرسی گذاشته می شود. خدمت اولیه ۲۱ هفته طول می کشد و پس از آن سربازان باید سالانه آموزش نظامی ببینند. افرادی که به خدمت سربازی اعتراض دارند می توانند برای مدتی در امور غیرنظامی خدمت کنند. خدمت سربازی اجباری شامل زنان نمی شود، اما آنها می توانند داوطلبانه به ارتش بپیوندند.
سربازی در کشور ترکیه: در این کشور، خدمت سربازی اجباری برای همه شهروندان مرد بین بیست تا چهل و یک سال اعمال می شود. کسانی که قبل از ثبت نام در ارتش در برنامه های آموزش عالی یا آموزش حرفه ای مشغول به کار هستند، مجاز به تاخیر در خدمت تا تکمیل برنامه ها هستند، یا بسته به برنامه به سن خاصی برسند (به عنوان مثال، ۲۹ سال سن برای مقاطع کارشناسی). مدت خدمت اساسی ارتش ترکیه متفاوت است. ۱۲ ماه برای حفظ حریم خصوص، ۱۲ ماه برای افسران ذخیره ۶ ماه برای دوره های خصوصی کوتاه مدت که نشان دهنده کسانی است که دارای مدرک دانشگاهی شده اند و افرادی که به عنوان افسر ذخیره ثبت نشده اند.
سربازی در برزیل: خدمت سربازی در این کشور برای مردان ۱۸ ساله اجباری است و بین ۱۰ تا ۱۲ ماه طول می کشد. البته به دلایل پزشکی معافیت هایی وجود دارد. اگر کسی به دانشگاه برود خدمت سربازی او به تعویق می افتد. سربازان در برزیل حقوق کم، غذا و اسکان در پادگان ها دریافت می کنند. این موارد انگیزه خوبی به شهروندان فقیر این کشور برای ثبت نام در خدمت سربازی می دهد.
فنلاند، آذربایجان، روسیه، تایوان، ترکیه و … از دیگر کشورهایی هستند که در آنها خدمت اجباری زیر ۱۲ ماه اجرا میشود.
سربازی در دیگر کشورها: جدای از آنچه که گفتیم، کشورهایی هستند که به صورت نظامی غیر مسلح سربازی دارند که به نوعی به کار اجباری شباهت دارد. هفت کشور آنگولا، اسپانیا، قبرس، استونی، الجزایر، بلاروس و لتونی در این راه خدمت می کنند.
۱۴ کشور نیز خدمت سربازی انتخابی دارند و معمولا افراد ۱۸ تا ۳۲ ساله می توانند انتخاب کنند که آیا می خواهند به ارتش بپیوندند یا نه. کشورهایی مانند اندونزی، تایلند، مالزی و سنگال. اما اکثر کشورها که ۱۲۳ کشور است، سربازی ندارند و فقط از نیروهای داوطلب استفاده می کنند. کشورهایی مانند آرژانتین، کانادا، امارات، آمریکا، مقدونیه، کویت، آلمان و ….
همچنین بخوانید: پاسخ فعالیت های درس پنجم دفاعی دهم
توجه کنید: شما دانش آموزان عزیز پایه دهم متوسطه دوم می توانید برای دسترسی بهتر و سریع تر به جواب سوالات فعالیت های کتاب آمادگی دفاعی دهم تمامی رشته ها ، در انتهای جواب فعالیت درس مورد نظر خود، عبارت « ماگرتا » را نیز به همراه آن در گوگل جستجو کنید.
در انتها امیدواریم که مقاله پاسخ فعالیت های درس 7 هفتم آمادگی دفاعی پایه دهم ، برای شما دانش آموزان عزیز مفید بوده باشد و توانسته باشید تا از آن استفاده و بهره برده باشید. سوالات خود را در بخش نظرات بیان کنید. 😊
من فقط از ماگرتا استفاده میکنم، و تا الان که همه نوشته هاش کامل و بی نقص بوده،، 🍭🎆
سلام جناب سرهنگ خوبی ممنون از همه
ممنون از لطفتون
عالی
عالی👌
کارتون حرف نداره
کارتون عالیه
ماگارتا خیلی خوب است من ازش راضی ام ول فعالیت هارا دارد
خوبه