بهبود فردی و انگیزشیکسب و کار
موضوعات داغ

چه مهارت هایی را برای درآمدزایی در سال ۹۹ یاد بگیریم ؟

مهارت هایی که برای حال و آینده بازار کار لازم اند تا با یادگیری آن کسب درآمد عالی داشته باشیم.

 یکی از مطمئن‌ترین راه‌های سرمایه‌گذاری در بازار امروز “سرمایه‌گذاری بر خود” است یعنی کسب دانش و مهارت مورد نیاز بازار و پرورش خود، اما منابع ما محدود است، ما نمی‌توانیم همه‌ی مهارت‌ها را کسب کنیم، زمان و بودجه‌ی ما اجازه نمی‌دهد پس باید مهارت‌ها و دانش‌هایی که آموختن آنها الزامی است و در رشد ما نقش مهم تری را بازی می‌کنند بشناسیم.

در این مقاله ما در کسب و کار ماگرتا به ۹ مورد از مهم ترین مهارت هایی که باید در امسال یاد گرفت را برایتان لیست کردیم.

 چگونه یک شبه پولدار شویم؟

سوالی که پیش می‌آید این است که چه شغلی داشته باشیم که یک شبه پولدار شویم؟ آیا چنین چیزی واقیعیت دارد؟ شغلی وجود دارد که بتواند کسی را یک شبه پولدار کند؟ آیا به واقع شغل‌هایی را که تا  به حال دیده‌ایم  توانسته اند پول‌های یک شبه دهند ما را یک شبه ثروتمند کنند؟

در واقعیت امر چنین چیزی واقعیت ندارد. هیچ شغلی وجود ندارد که بتوان توسط آن یک شبه پولدار شد. آن چیزی که در فیلم‌ها و سریال‌ها می‌بینید دختری با پسری آشنا می‌شود؛ پسر فقیر و دختر پولدار بوده است آنها عاشق هم‌دیگر می‌شوند و این پسر یک شبه پولدار می‌شود.

اولا این‌ها در فیلم‌ها اتفاق می‌افتد و ثانیا این شغل نیست مثلا کسی ارثی بهش میرسد یا در بورس سهامی خریده و ناگهان سود زیادی می‌برد و یک شبه پولدار می‌شود یا زمینی داشته که قیمت آن ناگهان بالا می‌رود و یا خانه و ملکی و ماشینی داشته یک شبه قیمتش بالا می‌رود.

این‌ها ملاک ما نیستند چون در رابطه با شغل صحبت می‌کنیم.

از نظر ما مهارت های زیر بسیار مهم است :

۱- مدیریت زمان :

توانایی برنامه ریزی کردن، متعهد کردن خود به اجرای برنامه، تنظیم ساعات خواب و دیگر امور روزمره و اولویت‌بندی اهداف و کارهای مهم در طول روز، ماه یا سال جز با تمرین و اصلاح اشتباهات بدست نمی‌آید. اگر نتوانید از زمان‌تان درست بهره ببرید به هیچ یک از اهدافتان نمی‌رسید پس داشتن مدیریت زمان بسیار اهمیت دارد.

مدیریت زمان
مدیریت زمان

۲- حسابداری :

قرار نیست عاشق حسابداری باشید اما اگر قصد دارید کسب و کاری برای خود داشته باشید و بتوانید منابع مالی و درآمدی خود را به درستی مدیریت کنید باید اندکی حسابداری بدانید، منظور این نیست که خداوندگار محاسبات ریاضی شوید! همان اندازه که مفاهیم پایه حسابداری و اصطلاحات را بدانید و از پس مدیریت دخل و خرج خود برآیید کافیست.

حسابداری شخصی
حسابداری شخصی

۳- یادگیری زبان انگلیسی ! :

واقعا نیاز به توضیح ندارد زیرا هر کس ذره‌ای بازار را رصد کرده باشد می‌داند که آموختن زبان انگلیسی از گذشته بسیار اهمیت بیشتری پیدا کرده اما ما در آموختن زبان دوم خیلی تنبل هستیم… باید به این موضوع توجه داشته باشید که شرایط بازار و میزان دسترسی به بازار جهانی این‌طور نمی‌ماند، خود را برای آینده آماده کنید، اولین قدم برای ورود به بازار جهانی توانایی برقراری ارتباط است… بعلاوه آنکه برای بروزرسانی دانش خود و خواندن مقالات روز به زبان انگلیسی نیاز داریم.

یادگیری زبان انگلیسی
یادگیری زبان انگلیسی

۴- اصول مذاکرات و مهارت های ارتباطی :

در صورتی که نتوانید کلمات درست و مناسب را انتخاب کنید قادر به برقراری ارتباط مطلوب با مخاطب خود نخواهید بود و یا زبان بدنتان با کلامتان هماهنگ نباشد احتمال آنکه بتوانید روی دیگران تاثیر بگذارید بسیار کم خواهد بود. حال برای چه به دنبال اثرگذاری بر دیگران هستیم؟! زیرا اگر آنها شما را فردی قابل اعتماد ندانند در راستای خواسته‌ها و صحبت های شما حرکت نمی‌کنند و این موضوع رسیدن به هدف را برایتان سخت می‌کند.

اصول مذاکره و متقاعدسازی
مقاله پیشنهادی مورد علاقه : ۷ روند بازاریابی دیجیتال در سال ۹۸

در ادامه به معرفی مهارت‌هایی که  مستقیما به افزایش درآمد شما کمک می کنند می‌پردازیم :

افزایش درآمدزایی
افزایش درآمدزایی

۵- بازاریابی و فروش :

اگر نتوانید برای محصولات و خدمات‌تان بازاری بسازید عملا هیچ کاری نکرده‌اید! یعنی اگر سال‌ها تحصیل کنید، یک ایده نو رو شناسایی کنید و اون رو به محصولی ایده‌آل و باکیفیت تبدیل کنید اما در نهایت نتونید خریداری براش پیدا کنید عملا از دید اقتصادی کاری صورت نگرفته است…”بازاریابی و فروش” جز مهارت‌هایی است که در تمام دنیا مورد نیاز هست و اگر روزی به کشور دیگری مهاجرت کنید دانستن آن کارآمد و مفید خواهد بود.

بازاریابی و فروش
بازاریابی و فروش

۶- مهارت استفاده “صحیح” از شبکه‌های اجتماعی:

اگر نتوانید در شبکه‌های اجتماعی به درستی فعالیت کنید، عملا حجم عظیمی از ارتباطات خود را از دست داده‌اید و این یعنی از دست دادن فرصت‌ها… استفاده کردن از شبکه‌های اجتماعی بدون برنامه‌ریزی صحیح جز اتلاف وقت نتیجه‌ای نخواهد داشت، از طرفی نحوه استفاده و مسیر رشد در هر سوشال یا پیامرسان با دیگری تفاوت دارد و هر کدام را بهر کاری ساخته‌اند که باید از این تفاوت‌ها آگاه باشیم.

شبکه های اجتماعی
شبکه های اجتماعی

۷- مدیریت کسب و کارهای آنلاین :

بازار امروز همانند گذشته نیست، حضور در بازار آنلاین برای بسیاری از کسب و کارها و اصناف جز واجبات است. رصد کردن مداوم بازار آنلاین و اطلاع از ایده‌های جدیدی که در این بستر اجرایی شده به شما کمک می‌کند فرصت‌هایی که مناسب کسب و کارتان است را شناسایی کرده و پیاده‌سازی نمایید. آشنایی با مراحل پیاده‌سازی، مدیریت و به درآمد رساندن یک کسب و کار آنلاین از ضروریات دنیای امروز است.

مدیریت آنلاین کسب و کار
مدیریت آنلاین کسب و کار

۸- خلق برند شخصی :

در گذشته اینطور بود که می‌گفتند اولویت با تقویت برند سازمانی است و خوبه که مدیران در کنار آن به رشد برند شخصی‌شان نیز فکر کنند. اما امروزه داشتن برند شخصی اهمیت بالایی دارد، شما باید تکنیک‌های #برندسازی را بیاموزید و خود را به درستی معرفی نمایید. داستان خود را روایت کرده و مخاطبان هدف کسب و کارتان را گرد هم آورید.

برند شخصی
برند شخصی

۹- مهارت تولید محتوا :

در دنیای امروز “محتوا همه چیز است!” شما هر هدفی که در کسب و کارتان داشته باشید به نوعی با تولید محتوا گره خورده است… فرقی نمی‌کند که در چه جایگاهی هستید! رهبر، مدیر، کارآفرین، بازاریاب و … باید قواعد و تکنیک‌های تولید محتوا را بشناسید تا بتوانید پیام صحیح را به مخاطب برسانید و او را در مسیری که مد نظرتان هست قرار دهید و در نهایت رشد کنید.

تولید محتوا
تولید محتوا

آیا شما هم مهارتی که درآمدزا است را می شناسید ؟ پس به لیست ما اصافه کنید و در قسمت دیدگاه مهارت پیشنهادی خود را بیان کنید 🙂

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 + 6 =