دانلود فیلم کلمبوس کامل با لینک مستقیم : در خلاصه فیلم آمده است که یک خانواده متمول قصد مهاجرت به آمریکا را دارند. پسر این خانواده دنبال اجرای دسیسه ای است تا سرمایه را به تنهایی از آن خود کند. او مهاجرت خانواده را متلاشی میکند و …
هاتف علیمردانی از کارگردانان پرکار سینمای ایران است که دست کم هر سال یک فیلم از او به اکران درآمده. از جمله مهمترین ساختههای سالهای اخیر علیمردانی میتوان به « هفت ماهگی » و «کوچه بینام» اشاره کرد که مورد استقبال تماشاگران سینما نیز قرار گرفتهاند.
فیلم Columbus، سینمای عاشقانهی لطیفی است که طرفداران کلاسیکهایی چون «پیش از طلوع» و «گمشده در ترجمه» باید آن را دریابند.
دانلود فیلم کلمبوس
دانلود فیلم کلمبوس Columbus به انتخاب شما بر اساس کیفیت (پیشنهادی)
- دانلود فیلم سینمایی کلمبوس با کیفیت Bluray
- دانلود فیلم کلمبوس با کیفیت 1080HQ
- دانلود مستقیم فیلم کلمبوس با کیفیت 1080P
- دانلود کلمبوس کامل با کیفیت 720P
- دانلود فیلم سینمایی کلمبوس با کیفیت 480P
داستان فیلم کلمبوس
داستان فیلم درباره مهاجرت است و اتفاقاتی که قرار است در نهایت رویه ضد مهاجرت به خود بگیرد!
کلمبوس داستان خانوادهای ریشهدار را محور قرار داده است که میخواهند به امید زندگی بهتر راهی آمریکا شوند. داستان فیلم درباره مهاجرت است و اتفاقاتی که قرار هست در نهایت رویه ضد مهاجرت به خود بگیرد!
یک خانواده متمول قصد مهاجرت به آمریکا دارند. پسر این خانواده دنبال اجرای دسیسه است تا سرمایه را به تنهایی از آن خود کند. مهاجرت خانواده را متلاشی میکند و …
کلمبوس فیلمی به کارگردانی، نویسندگی و تهیه کنندگی هاتف علیمردانی محصول سال ۱۳۹۶ است. موسیقی این کار اثری از احسان مطوری می باشد. کلمبوس به شکل مستقیم پدیده مهاجرت را نقد میکند و نشان می دهد که در غرب خبری نیست.
کارگردان برای انتقال این پیام از نشانههای آشکار و پنهان بهره میبرد و دست آخر خانواده را متلاشی شده و خانه اجدادشان را ویران نشان میدهد. این فیلم قصه سراب ها و بر باد رفتن آرزوهاست، داستان بسیاری از خانواده های ایرانی که دار و ندار خود را در قمار مهاجرت از دست دادهاند.
کسانی که زندگی را در جای دیگر می بینند و به جای ماندن و جنگیدن برای آن، می روند تا در سرزمین دیگری طرحی نو براندازند! کلمبوس درباره خانواده های دوپارهای است که بعضی از اعضای آن با عزم جزم رفتهاند و آن طرف برای ماندن جان میکنند و سایرینی که مانده اند و دل و جان بریدن و رفتن ندارند. این فیلم در تاریخ ۱۴ آذر ۱۳۹۷ در سینماهای ایران اکران شده است.
نقد و بررسی فیلم کلمبوس ؛ کمدی به کمدی مبتذل و افتضاح تر!
وضعیت سینمای ایران هر روز بحرانی تر می شود و هیچ کس هم نگرانِ این وضعیت نیست ساخت و اکران فیلم های کمدی مبتذل به معنی واقعی کلمه باعث شده سینمای ایران به قهقرا برود، هر بار که فیلم کمدی اکران می شود و آن را می بینیم توبه می کنیم که دیگر به تماشای همچین فیلم های سخیفی نشینیم اما باز هم گول می خوریم
و فکر می کنیم مثلا فیلم کمدی کلمبوس چون فیلمسازش فیلم های استانداردی در کارنامه اش دارد یا بازیگران مطرحی در آن بازی کردند باید کمدی درستی باشد اما زمانی که فیلم را می بینیم فقط و فقط تاسف می خوریم که بلایی سر فیلمسازهای آمده؟ اساسا به عقب برگشتیم به همان دهه هشتاد و فیلم های شانه تخم مرغی، فیلم هایی که لمپن و مبتذل هستند،
اما در دهه ی کنونی فیلمسازانی که ادعای روشنفکری داشتند هم دست به ساخت فیلم کمدی زدند یکی از نکاتی که ساخت فیلم کمدی مبتذل در سینمای ایران چشمگیر شده است مسئله ی اقتصادی ست فیلمساز فکر می کند با یک طرح چند خطی می تواند کمدی بسازد که مخاطب را تلکه کند!
اساسا فیلم های کمدی چند سال اخیر فقط توانسته اند مبتذل باشند و هیچ کدام از این فیلم ها صرفا کمدی نیستد، ژانر کمدی که از مهم ترین ژانرهای سینماست به دست فیلمسازهای ایرانی به تمسخر گرفته شده است و مقام های مسئول در بخش صدور پروانه ساخت هم نمی توانند این حجم از فیلمنامه های لوده را کنترل کنند.
اما پاشنه آشیل «کلمبوس»، فیلمنامهایست که شتابزده و بدون پرداختن به جزئیات نوشته شده است که دلیل آن شاید اصرار کارگردان بر اکران هر چه زودتر فیلمش بوده است. شخصیتهای «کلمبوس»خیلی سطحی نوشته شدهاند و آنچه میبینیم یک خانواده خلوچل است که سرخوشانه قصد مهاجرت به آمریکا را دارند؛ درصورتیکه هر شخصی برای مهاجرت دلایلی دارد، از نگرانیها و گرفتاریهای اقتصادی تا معضلات سیاسی و فرهنگی.
مثلاً شخصیتهایی را در فیلم میبینیم که بهراحتی بازیچه دست یک شخص کلاهبردار هستند و هیچ کنش و حتی واکنشی ندارند تا جایی که با اجازه کارگردان این شخصیتها از خواب بیدار میشوند و به واکنش واداشته میشوند؛ و یا اینکه فیلم بیاعتنا از کنار شخصیتهای جوان فیلم (دختر سیروس و نامزدش) میگذرد درصورتیکه در بسیاری از مواقع یکی از علل ماندن و یا رفتن خانوادهها فرزندان آنها هستند.
شاید اگر انرژیای که کارگردان برای جا دادن موقعیتهای طنز در فیلمنامه داشت صرف شخصیتپردازی و عمقبخشی به شخصیتهای فیلم میکرد فیلم او بهمراتب تأثیرگذارتر و قابل دفاعتر بود. از همین رو، «کلمبوس» فیلم هدر رفته ایست؛ فیلمی که میتوانست یکی از صداهای بلند و حسابی این روزهای سینما باشد.
در پایان اینکه، فیلم کلمبوس بیان کاریکاتور گونه اتفاقاتیست که در پشت پرده مهاجرت چه قبل و چه پسازآن رخ میدهند. موقعیتهای طنزی مثل کار کردن هاله بهعنوان رفتگر در یک مهدکودک و یا بیاساس بودن ادعاهای ناصر، برای بسیاری خاطرهاند! ازاینرو «کلمبوس» با در نظر گرفتن نقدهای تند و تیزش به پدیده مهاجرت، فیلم مهمیست و تماشای آن به همهکسانی که به گمان خود برای گذر از مرزهای سیاهی و تباهی و رسیدن به سرزمین فرشتگان در تلاشاند، توصیه میشود.
فیلمبرداری محمود کلاری مثل همیشه به کمک فیلم آمده تا لوکیشن فیلم که خانهایست قدیمی و نوستالژیک زیباتر و خاطرهانگیزتر جلوه کند. پیشبینی کارگردان درباره قیمت دلار و وضع اقتصادی کشور با توجه به آن که فیلم سال گذشته ساخته شده است جالب توجه است. همچنین پرداختن به جنجالهایی که ترامپ در آغاز رییس جمهور شدنش برپا کرد و بسیاری از متقاضیان مهاجرین را به درد سر انداخت به درستی در دل فیلم جا افتاده و با داستان همسو شده است.
علیمردانی توانسته مانند دیگر فیلمهایش با وجود شلوغی سکانسها از تمام بازیگران انتخابی خود بازیهای روان و قابل قبول بگیرد. متفاوتترین آنها مجید صالحی است که عموما از او تصویر یک پسر مهربان و ساده در ذهنمان داریم اما او در «کلمبوس» به خوبی کلیشهها را کنار زده و از پس ایفای نقش یک شارلاتان جذاب و بانمک برآمده است. خودخواهیهای منوچهر (مجید صالحی) و دیالوگهای طنازانهاش باعث شده بار اصلی طنز فیلم بر دوش او باشد.
کلمبوس در مجموع تلاش کرده است تا هم یک کمدی مفرح بسازد و خانوادهها را به سینما بکشاند و هم به معضلاتی مانند علاقه به مهاجرت و حرص و زیادهخواهی که بنیان خانواده را نابود میکند بپردازد و به تماشاگر پیشنهاد میدهد به آنچه اکنون دارد بیشتر اهمیت دهد تا رویایی گنگ که انتهایش ناپیداست.
فرهاد اصلانی در دیالوگی کلیدی میگوید:«از ریشه کندن و رفتن خطرناکتر از موندن و جنگیدنه. یک عمر همه کارهایم را نیمه کاره رها کردم به امید رفتن». شاید تمام حرف فیلم همین باشد همین که گاهی از ریشه کندن و رفتن سختترین کار است و مهاجرت نمیتواند نسخه رهایی بخش برای همهی افراد یک جامعه باشد.
نکات مثبت فیلم کلمبوس
شاید فروشگاه های اطراف محل نمایش فیلم در هنگام اکران، کمی از خوراکی هایشان را به فروش برسانند و چرخه اقتصاد را به حرکت درآورند و البته خانواده نیز در مسیر منزل تا سینما حال و هوایی عوض کند. عامل تمام این اتفاقات مثبت می تواند « کلمبوس » باشد!
نکات منفی فیلم کلمبوس
خیلی نباید دنبال فیلمنامه در اثر بود. به سختی می توان چهار خط فیلمنامه دکوپاژ شده در فیلم مشاهده کرد و مطمئن بود که زمانی هم برای نگارش چنین فیلمنامه ای صرف شده یا خیر!
شوخی با مهاجرت و اصطلاحات فرنگی و ادغام آن با فرهنگی ایرانی و… به نظر می رسد که تاریخ مصرف آن گذشته باشد و نبش قبر کردن آن کاری بیهوده باشد؛ اتفاقی که در « کلمبوس » رخ داده!
یکی از خلاقانه ترین بخش های فیلم « کلمبوس » ، ترکیب واژه کلمبوس با ” بوس ” است! در واقع نویسنده تمام تلاش و همت خود را بکار بسته تا بتواند از این ترکیب خلاقانه شوخی خلق کند که نتیجه اش قابل پیش بینی است!
در میان بازیگران فیلم نام سعید پورصمیمی هم دیده می شود که باعث تعجب و نگرانی است. اینکه چه شده که سعید پورصمیمی هم گرفتار چنین اثر کمدی شده، جای تفکر و تامل دارد.
بازیگران فیلم کلمبوس
فرهاد اصلانی، سعید پورصمیمی، شبنم مقدمی، مجید صالحی با حضور هانیه توسلی و فریده سپاه منصور، گیتی قاسمی، عرفان ابراهیمی، میترا رفیع، فرنوش نیک اندیش، تورج الوند، نیما نیک طبع بازیگران «کلمبوس» هستند.
سایر عوامل فیلم کلمبوس :
سایر عوامل فیلم عبارتند از: نویسنده تهیه کننده و کارگردان: هاتف علیمردانی، سرمایه گذاران: علی سرتیپی، محمدرضا تخت کشیان و امیر سعید بهاری، مدیر فیلمبرداری: محمود کلاری، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز :رضا اصغری نسب، منشی صحنه:سعیده دلیریان، عکاس:سحاب زری باف، فیلمبردار : کوهیار کلاری،
تدوین: امیر ادیب پرور، صدابردار :امیر نوبخت، صداگذاری و طراحی صدا: محمود خرسند، طراح گریم : ایمان امیدواری، طراح صحنه: کامیاب امین عشایری، طراح لباس: سارا سمیعی، موسیقی: احسان مطوری، مدیر تدارکات و مباشر تهیه :حسین آذربرا، تصحیح رنگ: نیما دبیرزاده.