ادبیاتفرهنگ و هنر

انشا در مورد ترس ⭕️ با مقدمه و نتیجه گیری

انشاء دانش آموزی و ساده روان در مورد ترس و شجاعت با مقدمه و نتیجه گیری و توصیفات زیبا

انشا در مورد ترس : ترس یک حالت درونی است که ممکن است در درون افراد موجود بوده ودر شرایط محیط ظاهر گردد که در هر صورت دارای راه های پیش گیری می باشد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در بخش انشا ماگرتا با ما همراه شوید.

انشا پیشنهادی : انشا در مورد آفرینش

انشا در مورد ترس

انشا در مورد ترس

مقدمه : ترس یک احساس است که بر اثر قرار گرفتن در شرایطی خاص پیش می آید. ترس از یک نفر، ترس از یک حیوان، ترس ناشی از از دست دادن یکی از اعضای خانواده، ترس از دست دادن همواره در میان مردم به ویژه کودکان موجود است که برای مقابله با ان راه های خوب و مطمئنی مورد بررسی قرار گیرد.

بدنه : ترس یک احساس و رفتاری است که در شرایط خاص موجب بروز بحرانهای زیادی در زندگی می گردد. ترس ممکن است در وجود همه انسانها به صورت کم وزیاد وجود داشته باشد. بعضی از ترس ها ساخته و پرداخته ذهن خود ما هستند.

مثل ترس از جن و هیولا و یا ترس از تاریکی، گاهی ممکن است ترس ناشی از حضور فرد یا افرادی باشد که دیگری را مضطرب کرده و یا منجر به بروز حالتهای ناگوار گردد.

گاهی ترس ناشی از عملکرد خود ما است. به طور مثال ترس از درس نخواندن، ترس از معلم، ترس از پدر و مادر، ترس از حیواناتی موذی، ترس از رانندگی، ترس از بلندی و ارتفاع، ترس از حرکت های خاص در بعضی باز های شهر بازی که همه این نوع ترس ها کاملا قابل کنترل بوده و هر فرد می تواند با کمی تمرین و تلاش بر آن غلبه کند.

گاهی ترس ناشی از کوتاهی در کارهایمان است. یعنی از اشتباهات خودمان و نتیجه ای که از آن حاصل می گردد هراس داریم. بهتر است به جای ترس بیهوده و اضطراب ، راه های رفع آن را پیدا کرده و با علم و آگاهی و گرفتن مشاوره از افراد آگاه آن را برطرف سازیم.

نتیجه گیری: ترس یک احساس خاصی است که ممکن است برای هر فردی پیش بیاید. گاهی انسانها برای اینکه دیگران را در کنترل خویش قرار دهند، آنان را تهدید کرد و می ترسانند.

بهتر است که راه های بروز ترس را شناسایی کرده و در زمان مناسب به رفع ان اقدام نماییم. بسیاری از ترس ها قابل درمان و پیشگیری است، بهتر است با پدر و مادر و یا افراد آگاه در این زمینه مشورت نمایید.

انشاء با موضوع ترسیدن

مقدمه : ترس از بعضی چیزها کاملا بیهوده و اساس است. ترس یک احساس خاصی است که ممکن است عوامل محیطی و بیرونی هم داشته باشد، گاهی ترس از حیوانی کوچک، ترس از رفتاری از دیگران، ترس از بیماری خاص و ترس از بیماری و هزاران مورد که در اطراف هی انسانی وجود دارد. بیشتر ترس ها ساختگی هستند و به راحتی جمع شده و از بین می روند.

بدنه : ترس در انسان امری کاملا طبیعی است. گاهی به شکل دلهره بوده و با کمترین تحریک بیرونی منجر به بروز یک احساس ناخوشایند در فرد می گردد. اضطراب و تشویش هم نوعی دیگر از ترس است که ناشی از وجود مشکلات های خاص در افراد ظاهر می گردد.

بسیاری از ترس ها ساختگی بوده و هیچ گونه خطری هم برای فرد ندارند. آیا یک حیوان موذی که توان دفاع از خودش را ندارد، می تواند موچب ترس باشد و یا پرنده ای که حتی غذایش را نمی تواند بخورد، چگونه موجب ترس است. بهتر است به جای ترس بیهوده و واهی تمام تمرکز خویش را به کار برده و عوامل خارجی و درونی ترس را برطرف کنیم.

امروزه علم ثابت کرده که بسیاری از رویدادهایی که در حوالی و حواشی ما رخ می دهد ناشی از تصورات درونی ماست. بهتر است در مورد ترس هم بر خود مسلط باشیم و از عوامل خارجی دوری کنیم. هر مشکلی راهی و قانونی دارد.

از افرادی که شرایط یا موقعیت ترس را در ما زنده می کنند دوری کنیم و از ایشان بخواهیم که به جای ایجاد ترس در ما، راه های افزایش اعتماد به نفس را نشان دهند.

نتیجه گیری: اولین راه کنترل ترس غلبه بر ان است. اگر می خواهیم بر ترس خود غلبه کنیم باید درون و قوای باطنی خود را تقویت کنیم و خودمان از ترس ها بزرگتر شویم.

هرچه مطالعه و دانش خود را افزایش دهیم و شرایط و موقعیت ها را خوب بشناسیم به ترس تاخته ایم و هیچ کس نمی تواند موجب ترس در ما شود. بهتر است به جای ترس های روزمره برای خود برنامه ریزی خوب و دقیقی داشته باشید و از هدر دادن وقت خویش جلوگیری کنید.

انشاء های پیشنهادی :
انشا درباره بهترین روز زندگی من
و
انشا در مورد ثروت اندوزی

✅ به پایان انشا درباره ترس رسیدیم. برای درج دیدگاه می توانید از بخش نظرات در انتهای همین مطلب استفاده نمایید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

‫۲ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − یازده =