ادبیاتفرهنگ و هنر

انشا در مورد روز درختکاری ✳️ + متن کوتاه و کودکانه

متن انشاء با موضوع روز درختکاری برای پایه سوم، چهارم و پنجم به همراه مقدمه و نتیجه گیری

انشا در مورد فواید درخت و درختکاری؛ اگر هر وقت دیدید که جایی هستید و هوا برای نفس کشیدن کم است، بدانید درخت وجود ندارد. درخت یک مولد یا تولید کننده اکسیژن است که اگر نباشد،چرخه طبیعت به هم می خورد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در بخش انشا ماگرتا با ما همراه شوید.

مطلب پیشنهادی: انشا در مورد روز دانش آموز

انشا در مورد روز درختکاری

انشا در مورد روز درختکاری چه روزی است

مقدمه: درخت موجب افزایش اکسیژن و شادی و طراوت در طبیعت می گردد. ما انسانها برای حفظ این چرخه و پاسداری از طبیعت موظف هستیم که هر سال تعداد زیادی درخت بکاریم و از آنها خوب مراقبت کنیم تا به شادی و نشاط طبیعت افزوده شود. عمل کاشت درخت هرسال در نزدیک عید و روزهای پایانی سال یعنی 14 اسفند ماه انجام می گیرد.

بدنه: کاشت درخت چه به صورت میوه دار و بی میوه هرسال در اسفندماه انجام می گیرد. درختان دی اکسید موجود در هوا را رفته و به جای آن اکسیژن یا هوای سالم به طبیعت باز می گردانند. چه بسیار درختانی که موجب سلامتی ریه ها و بهبود حال انسانها می گردند. اکسیژن تنها گاز مورد نیاز برای تنفس است که برای انسان ضروری است. پس با کاشت درخت در روز درختکاری به همراه خانواده به شادی و طراوت انسانها کمک کنیم. چه درختان کم سن و سالی که از همه موجودات کهنسال مفیدتر هستند.

بیایید در روز درختکاری با کاشت درختی هرچند اندک به شادی و طراوت محیط زیست کمک کنیم. تک درختی در دل کویر را دیده‌اید که چگونه سایه‌اش لطف است و نعمت و فراوانی. در دل کویری که گرما و بی آبی امان از انسانها می برد، این درخت چگونه رشد کرده و به بار نشسته است. ما هم می توانیم در رشد و تعالی و بزرگ شدنش نقش داشته باشیم. درخت را چون فرزند و روح و روان خویش مراقبت کنیم تا به یاری ما بشتابد.

نتیجه گیری: درخت موجودی ضروری برای نفس است و اگر هوای تازه نباشد، زندگی نخواهد بود. درختان بهترین و زیباترین دوستان انسانها هستند که بی توقع مهربان هستند و بی آنکه درخواست کنیم خدمات رسانی می کنند. قدر این نعمت های بزرگ را بدانیم و از آنها مراقبت کنیم و هرسال به تعدادشان بیفزاییم.

انشاء درباره روز درخت کاری به زبان کودکانه

مقدمه: درختان را که می بینم چگونه و چه طور در خدمت انسانها هستند، توقعی ندارند و بی دریغ مهربانی می کنند، دلم می گیرد، در گرمای تابستان و سرمای زمستان و باد و برف و باران در حوالی ما هستند و مهربانند. نه سر و صدایی و نه قضاوتی، نه حرفی و گلایه ای؟ فقط مهر و محبت و عشق.

بدنه: درخت را دوست دارم، هربار که کنارش می نشینم حال دلم خوب می شود، از خنکای حضورشان مست می شوم از صدای سکوتشان عاشق، به پاس این همه مهر و اشتیاق، من هم هرسال درختی می نشانم و از وجودش مراقبت می کنم. روزهایی که هیچ کس نبود و درخت کنار خانه مان بود ، دانستم که باید همواره دوستان این چنینی داشته باشم. پس به پاس این همه لطف بی دریغ از خدا می خواهم که یاریم کند تا هرسال درختان مفید و مناسبی را در محل زندگی خود بکاریم.

درختان دوستان بی صدایی هستند که هیچ کس نمی داند چگونه از آنها سپاس گزاری کند و یا نگه داری کند. روزهایی که گرمای داغ نفسم را می برد، خنکای نسیمی از یک درخت حال مرا خوب می کند. چه قدر ان لحظه ناب و دوست داشتنی را عشق می ورزم. درختان را چون نفس گرم خورشید در روز سرد، یک لیوان آب خنک در زیر سایه‌اش، این همه را دوست می دارم و به پاس عشق به درختان، هرسال در روز درختکاری ، به همراه مادر و پدر و برادرانم درختی را در درب خانه و یا خیابان خودمان می کاریم، آبش می دهیم و مانند کودکی که نیاز به مراقبت دارد، از او مراقبت می کنم.

درختی با خاطره خوش می نشانم و برای شادابی طبیعت تلاش می کنم. ای کاش به جای نوشتن یادگاری روی درخت و تنه‌اش، درختی دیگر در همسایگی او بکاریم تا محیط زیست و جنگل و طبیعت هر سال نو و تازه بماند. گاهی درختان کهنسالی را می بینم که چه طور عاشقانه شاخ و برگش همه جا را خنک می کند و گاهی شاخه های قطور جایگاه تابی برای بچه ها، بی دریغ مهربان باشیم و عاشق، زندگی فرصت یک نسیم خنک است.

نتیجه گیری انشا روز درختکاری: هرکسی که زنده است و نفس می کشد، موظف است که از درختان مراقبت کند. درختان را چون تن خود مراقبت کنیم و بدانیم که همان درختان هستند که موجب شادی و نشاط و سرزندگی ما شده اند. درختی را که کاشتی سالها برای تو و آیندگانت سود سرشار خواهد بود.

انشاهای پیشنهادی:
انشا در مورد زمین مهربان من
تحقیق درباره روز درختکاری
انشا در مورد سیزده بدر

☑️ به پایان انشا در مورد روز درختکاری رسیدیم، اگر دیدگاهی در این رابطه داشتید حتما آن را از بخش نظرات با ما و سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

‫۲ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هجده + هفده =