ادبیاتفرهنگ و هنر

انشا در مورد همکاری و مشارکت با مقدمه و نتیجه گیری

متن انشاهای زیبا و روان همکاری و تعاون مناسب کلاس سوم تا هفتم

انشا در مورد همکاری و کمک به دیگران : از قدیم گفته اند یک دست صدا ندارد و به کمک هم صدا دارد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در بخش انشا ماگرتا با ما همراه شوید.

مطلب پیشنهادی: انشا در مورد همدلی و همیاری

انشا در مورد همکاری

انشا در مورد همکاری و همدلی

مقدمه: روزی که عروسی داشتیم و پدر از حج آمده بود، دیدم که همه همسایگان با ما همکاری و همراهی کردند. دیدم که چگونه همه با هم همکاری می کنند و کارها به خوبی پیش می رود، گاهی اتحاد و همکاری در کاری و موضوعی به صورت چشم گیری موجب پیشرفت شده و بهره‌وری می گردد.

بدنه: چه بسیار افرادی که ایده های خوب و مفیدی داشتند اما چون کسی نبود که کمکشان کند، راهشان ناتمام ماند و نتوانستند نتیجه مطلوبی بگیرند. اگر کسی بود که در تمامی مراحل هم فکر و همکاری داشتند می توانستند معجزه باشند، ولی هدفشان از دست رفت و نتوانستند موفق شوند.

در پروژه های بزرگ و سنگین اگر همکاری گروهی نباشد، هیچ وقت به نتیجه نخواهد رسید و هیچ پیشرفتی روی نخواهد داد. در جراحی های بزرگ، تحقیقات علمی، اکتشافات بزرگ، مبارزات سیاسی و اجتماعی اگر کار گروهی و تیمی و همکاری روی ندهد ، شاهد هیچ گونه تغییر و تحول و پیشرفتی نخواهیم بود. همکاری در اغلب موارد در میان افراد هم فکر روی می‌دهد و گاهی منتج به نتیجه ای مطلوب شده و می تواند نتایج خوبی به همراه داشته باشد.

گاهی در مشکلات بزرگ غیر شخصی می توانید از دیگران طلب همکاری کرده و با تقسیم کار و هم فکری و برنامه ریزی به نظر مطلوب خود برسید. با یک گل بهار نمی شود و نیاز است که گلهای متعددی باشند تا نتیجه مطلوبی به دست آید، این ضرب المثل را بارها شنیده‌ایم که بیانگر این موضوع است که همکاری ممکن است فصل زیبایی مانند بهار ایجاد کند.

نتیجه گیری: همکاری همان گونه که از ترکیبش مشخص است، هم و کاری یعنی در یک امری و کاری هم فکری کرده و سپس اقدام به انجام کاری نمودن و تا رسیدن به نتیجه مطلوب تلاش کردن و ادامه دادن.

انشاء درباره همکاری و تعاون کلاس سوم تا هفتم

مقدمه: شاید برایتان پیش آمده باشد که برای کاری تنها باشید و با کسی تماس بگیرید و از او کمک بخواهید. اینجاست که اهمیت و ارزش همکاری مشخص می گردد و یا گاهی شما دانش آموز درسی را یاد نمی گیرید و از دوست و رفیق خود تقاضای همکاری می کنید.

بدنه: ما در مدارس دیده‌ایم که مدیران و معلمان با اولیا همکاری می کنند و می توانند نتیجه خوبی به دست آورند، حتی عبارت انجمن اولیا و مربیان را شنیده اید، یعنی همکاری این دو موجب بروز یک شیوه تربیتی صحیح شده و کودکان را مورد تربیت قرار می دهند، اگر پدر و مادر با مدرسه و معلمان همکاری نکنند، کودک رشد نخواهد کرد و می بینیم که بسیاری از فرزندان دچار بحران می شوند.

در امور آموزشی و تربیتی مدارس و دانشگاه ها باید همکاری نزدیکی داشته باشند تا این روند مرتب و ادامه دار گردد. تربیت یک جریان است که با همکاری رخ می دهد، مانند یک ساختمانی که از ابتدا با همکاری یک گروه گسترده شروع شده و برای گرفتن پایان کار باید همه به طور مستمر همکاری نمایند. این ساختمان باید تا به مرحله نما پیش رود تا جلوه مناسبی داشته باشد. این یک نمونه خوب و بارز همکاری است.

در تحقیقات علمی و پژوهشی هم ممکن است گروهی با هم همکاری کنند، ممکن است برای نوشتن گزارش نیاز به یک نویسنده خوب هم داشته باشند و این همان همکاری است. در پروژه های عظیم جهانی گاهی کشورهای بزرگ با هم همکاری می کنند، مانند ماهواره خیام که ایران و روسیه به کمک هم به فضا پرتاب کردند. یا پروژه های بزرگ گاز رسانی و حمل محموله های کلان به کشورهای همسایه که نیازمند همکاری ویژه از سوی هر دو کشور می باشد.

در زمینه همکاری های جهانی هم گاهی برای پیشبرد یک هدف بزرگ با هم برنامه هایی را تنظیم کرده و سپس به مرحله اجرا در می آورند تا بتوانند نتیجه خوب و مطلوبی به دست آورند. همکاری گاهی دو نفره و زمانی بیشتر است و وابسته به نوع کار و پیچیدگی آن می باشد، به طور مثال برای ساخت یک موشک باید چندین مهندس و مشاور همکاری کنند تا نتیجه خوبی حاصل شود.

نتیجه گیری: همکاری یک امر دو طرفه است که افراد می توانند در سایه آن به اهداف کوتاه و بلند خویش دست یابند. اهداف می تواند فردی و گروهی و یا اجتماعی باشد که نیازمند همکاری فردی و اجتماعی می باشد. همکاری گاهی در بازی های کودکان هم دیده می شود، یعنی می تواند نمونه و الگویی باشد که نشان می دهد همکاری کردن امری ذاتی است.

انشاهای پیشنهادی:
انشا در مورد کمک به دیگران با مقدمه و نتیجه
و
انشا در مورد ظاهر و باطن انسان ها

☑️ به پایان متن های انشا در مورد همکاری رسیدیم، اگر دیدگاهی در این رابطه دارید حتما آن را در بخش نظرات برای ما بنویسید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − 1 =