ادبیاتفرهنگ و هنر

انشا در مورد اجتماعی بودن انسان ❤️+ با مقدمه و نتیجه گیری

انشاء دانش آموزی و ساده روان در مورد اجتماعی بودن انسان با مقدمه و نتیجه گیری و توصیفات زیبا

انشا در مورد اجتماعی بودن انسان : انسان موجودی اجتماعی و عاطفی است که بی رفیق و همسایه و آشنا نمی تواند زندگی کند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در بخش انشا ماگرتا همراه ما باشید.

انشا پیشنهادی : انشا در مورد کشور ژاپن

انشا در مورد اجتماعی بودن انسان

انشا در مورد اجتماعی بودن انسان

مقدمه: انسان موجودی اجتماعی است که زندگی تنها و بی همراه و هم نفس برایش مقدور نیست. این موجود حساس و عاطفی گاهی با یک نگاه و برخورد به هم می ریزد و نمی تواند به زندگی ادامه دهد. نیاز به یک همدم و قرار گرفتن در کنار هم نوعان نوعی لذت برای انسان می آفریند که دیگر طاقت تنهایی را نو خواهد داشت.

بدنه: این موجود عاطفی حتی یک روز هم نمی تواند زندگی کند، زیرا جامعه و مردم موجب رشد و کمال انسان می گردند. چه بسیار افرادی که بر اثر تنهایی و بی کسی در یک محیط بسته از بین می روند.

آسان موجود است که در بستر جامعه رشد می کند و با سنجش خود با مردم موفق به رشد و تکامل می شود. اجتماع و قرار گرفتن در میان مردم و دیدن تفاوت های فردی و سنجش و ارزشیابی خود با دیگران موجب افزایش رشد و رسیدن به درجات عالی کمال می گردد. جامعه موجبات رشد را برای فرد فراهم می سازد.

قرار دادن چالش ها و موقعیت های جدید و گرفتن آزمونهای مکرر زندگی فرد را قوی می سازد. اجتماع یک مدرسه بزرگ است که هم درس می دهد و هم امتحان می گیرد. گاهی آزمونی سخت و زمانی هم یک رویدادی ساده. انسان اگر در اجتماع قرار نگیرد بسیاری از رفتارهای فردی و اجتماعی را نخواهد آموخت.

قرار گرفتن در جامعه مانند قرار گرفتن در یک کشتی بزرگ است که موجب تلاش و تکاپوی مضاعف می گردد و همین تلاش و تکاپوست که فرد را سرزنده و شاداب نگاه می دارد. روبه رو با تنش ها، دردها و شرایط سخت از انسان موجودی تلاشگر و بزرگ می سازد که می تواند دنیا را در تسخیر بود نگاه دارد.

نتیجه گیری: انسان موجودی است اجتماعی که برای ادامه زندگی و داشتن یک روند زندگی خوب اغلب با معیارهای جامعه سنجیده می شود. بهتر است انسان در مجک جامعه قرار گیرد و برای ارزش بخشی به خود تلاش کند در محیط جامعه حقوق دیگران را رعایت کند و مانند یک عضو برای سربلندی و تکاپوی اجتماع خود قرم بردارد.

انشاء در مورد روابط اجتماعی انسان ها

مقدمه: انسان موجودی اجتماعی است که به تنهایی توان ادامه زندگی نخواهد داشت، این موجود حساس برای اینکه در جهت رشد و کمال و تعالی قرار گیرد، باید در تراوزی سنجش اجتماع قرار گیرد تا بتواند به کمال و تعالی برسد. این موجود نیازمند توجه عاطفی و برخوردار شدن از محیطی مساعد است تا بتواند در مقام خود دست به مدارج عالی بزند.

بدنه: اجتماع و معاشرت درآن نیازمند آموزش های تکمیلی و کسب مهارت است. این موجود اجتماعی اگر در معرض و جریان موج جامعه قرار نگیرد رشد نخواهد کرد و به بالاترین مقام هم نخواهد رسید. انسان اگر در جریان موج جامعه باشد و جزر ومد دریای بزرگ جوامع را درک کند، تلاش خواهد کرد که به روی پای خود بایستد.

سردی و ناملایمات  را حل و فصل کند و به افزایش سطح دانش و معلومات خویش کمک کند. افزایش توانمندی و مهارتهای اجتماعی، تعامل با دیگران، اموزش از دیگران می تواند انسان را موجودی فعال و پویا نماید تا بتواند در تمامی شرایط روی پای خود بایستد. از شکست ها و پیروزی ها درس فرا گیرد و از افرادی که در جریان جامعه هستند درس های زندگی بیاموزند.

اجتماع نیاز به انسانی فعال و پویا و کنشگر و عمل گرا دارد تا با بهره گیری از این اعضا بتواند چهار چوبی سالم و واضح برای خودش ترسیم نماید. انسان بی اجتماعی نمی تواند به اهداف خود دست یابد و در صورتی موفقیت و تلاشش آشکار می گردد که در میان مردم قرار گیرد.

اجتماع اگر اعضایی کوشا نداشته باشد، هیچ وقت رشد نخواهد کرد و در میان راه به نابودی کشیده خواهد شد. مانند جوامع ابتدایی که به علت عدم ارتباط سازنده با دیگران در زندگی جنگلی یا حیوانی مانده اند و نتوانسته اند هیچ گونه رشد و کمالی داشته باشند و همچنان در قحطی و فقر زندگی می کنند. اجتماع سازند و جامعه ای که روحیه تعامل و همکاری داشته باشد، به سرعت رشد خواهد نمود.

نتیجه گیری: درخت بی آب و نور رشد نمی کند و انسان هم بی همراهی و هم اندیشی دیگران، به جایی نمی رسد. جامعه مانند یم زمین مساعد است که فرد در آن رشد می کند و می تواند در راس موجودات دیگر قرار گیرد.

اجتماع فرصت رشد و بالندگی مضاعف می دهد و در سایه تعامل است که رشد شخصیت رخ می دهد. چه بسیار افراد با استعدادی که بر اثر تنهایی و عدم معاشرت با جامعه به جایی نرسیدند.

انشاء های پیشنهادی :
انشا در مورد روز درختکاری
و
انشا در مورد زمان

☑️ به پایان انشا درباره اجتماعی بودن انسان رسیدیم. برای درج دیدگاه می توانید از بخش نظرات در انتهای همین مطلب استفاده نمایید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

‫۲ دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج − چهار =