ادبیاتفرهنگ و هنر

انشا در مورد بلایای طبیعی ⚜️+ با مقدمه و بدنه و نتیجه گیری

انشاء دانش آموزی و ساده روان در مورد بلایای طبیعی با مقدمه و نتیجه گیری و توصیفات زیبا

انشا در مورد بلایای طبیعی : گاهی باران تند می بارد و زمانی هم باد شدید و طوفان، برای دریافت اطلاعات بیشتر در بخش انشای ماگرتا با ما همراه شوید.

مطلب پیشنهادی : تحقیق در مورد کاهش حوادث طبیعی و غیر طبیعی

انشا در مورد بلایای طبیعی

انشا در مورد بلایای طبیعی

مقدمه: زمین بر اثر افزایش خودروها و کارخانجات و دخالت مستقیم انسان دچار بحران های بزرگی شده است که گاهی غیرقابل جبران است و موجب بروز حوادث و خسارتهای جبران ناپذیری شده است. زلزله و سیل و رعد و برق و تغییرات جوی و رانش زمین و رگبارهای تند و موارد دیگر.

بدنه: زلزله بر اثر حرکت سنگ های لایه های زیرین زمین رخ داده و موجب تکان های شدید زمین شده و این زمین لرزه موجب تخریب ساختمان و مرگ و میر فراوان می گردد. زمین لرزه با مقیاس ریشتر اندازه گیری می شود. ایران بر روی نوار زلزله قرار دارد و هر چند سال با زلزله های قدرتمندی رو به رو شده و خسارت های زیادی متحمل می شود.

سیل یکی دیگر از بلایای طبیعی است که ممکن است در قسمت هایی از زمین بارش های رگباری و فصلی موجب طغیان رودخانه ها و دریاچه ها نموده و آب از حد طبیعی خارج شده و به سطح شهر و مناطق مسکونی نفوذ یابد و تمام زندگی مردم به خطر افتد.

گاهی در بعضی از کشور ها امکان پیش بینی جوی وجود دارد و گاهی ایستگاه های هواشناسی اعلام بحران سیل کرده و از مردم می خواهند که از نشستن یا رفتن به نواحی پر خطر دوری کنند و حتی در مواردی  شهرهای در معرض خطر را تخلیه می کنند. در مورد قحطی و خشکسالی هم این روند برعکس شده و مدتها بارش و آب وجود نخواهد داشت.

در تعابیر احادیث و قران هم گاهی دلایلی برای بلایای طبیعی ذکر شده که از مهم ترین این موارد می توان به طغیان انسان و یا سرکشی و ظلم و ستم نسبت به هم دیگر، نام برد. در تاریخ هم خوانده ایم که کدام قوم در دریا غرق شد و یا کدام قوم در قحطی و گرسنگی از بین رفت.

نتیجه گیری: انسان به همه جای دنیا دست درازی کرد و همه چیز را خراب نمود. قحطی و خشکسالی و زمین لرزه و باران های شدید، نتیجه دخالت انسان بر روی زمین است. ابرها را بارور کرد و کوه ها را خرد نمود و درختان را قطع کرد و همین شد که زمین قهرش را به شیوه های مختلف بروز داد.

انشا در مورد بلایای طبیعی و مقابله با زلزله

مقدمه: زمین در آرامش که باشد، انسان ظلم می کند و همه جا را در اختیار خودش می گیرد و به هیچ کس رحم نمی کند. جنگل را می سوزاند، دریا را خشک می کند، معدن را غارت می کند و همه را برای خود مسخر می کند.

بدنه: گاهی زمین هم نامهربان می شود و یا داغ می کند و یا پر باران می شود، زمانی گرمایش طاقت فرساست و زمانی هم سیل همه را خراب و ویران می کند و کسی نمی تواند جلویش را بگیرد. خراب و ویران و پر از خسارت، شهری را جلو می اندازد و انسان فقط می ترسد.

گاهی آتش فشان فوران می کند و مردم مجبور به ترک دیار می شوند. گدازه های مذاب و سرخ که رحمی به هیچ چیز و هیچ کس نمی کنند. حرارت هزار درجه ، گاهی بادهای گرم و تند که خاک را ویران می کنند و یا برف های دو متری که شهری را مدفون می کند. انسان دست به خلقت خدا می برد و ابر را بارور می کند و سیل به راه می افتد.

رانش زمین و گاهی فرو رفتن یک روستا در دل زمین، خدای بزرگ این بلایا از چه روست که هیچ کس دلیلش را نمی داند. گاهی گرما، زمانی سرما، زمانی باد و طوفان و هزاران درد و بیماری و این روزها هم کرونا، اما بهتر است که کمی با خودمان رو راست باشیم و به پرونده اعمال خود نگاه کنیم و از کرده های خود پشیمان شویم.

بهتر است که به درگاه خدا دست به توبه بلند کنیم و از خدا بخواهیم که راه درست را نشانمان دهد. قدر نعمت های بی کرانش را بدانیم و سپاس گزارش یاشیم. هر بار که زمین نیم لرزه ای به خود می دهد، به خودمان می آییم و روز بعد یادمان می رود. تا دردی می رسد دست توبه بلند می شود و تا روند عادی شد، روز از نو زندگی از نو…

نتیجه گیری: خدایی که بلایای طبیعی را خلق نموده، همان خدای مهر و دوستی و گل و عشق و مهربانی است. بهتر است که کمی به اعمال و رفتار و کرده های خود نظری کنیم و از خدا طلب بخشش کنیم تا زندگی در زمین کمی بهتر شده و به روند عادی باز گردد.

انشاء های پیشنهادی :
انشا در مورد ناخن
و
انشا در مورد پشتکار

☑️ به پایان انشا درباره بلایای طبیعی رسیدیم. برای درج دیدگاه می توانید از بخش نظرات در انتهای همین مطلب استفاده نمایید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − 6 =