انشا در مورد چگونه می توان از فرهنگ و ادب فارسی پاسداری کرد
انشاء با موضوع چطور باید از فرهنگ و ادب فارسی پاسداری و مراقبت کرد به همراه مقدمه، بدنه و نتیجه گیری
انشا در مورد چگونه می توان از فرهنگ و ادب فارسی پاسداری کرد: فرهنگ هر ملت افتخار و چراغ روشن هر جامعه ای است. پس هر فردی موظف است تا از چراغ خانهاش به خوبی مراقبت نماید. در ادامه با بخش انشا ماگرتا همراه ما باشید.
مطلب پیشنهادی: انشا در مورد چرا باید از طبیعت مراقبت کنیم
انشا در مورد چگونه می توان از فرهنگ و ادب فارسی پاسداری کرد
مقدمه: فرهنگ و ادب هر کشوری مانند یک خورشید است که می تابد و مردم از آن استفاده می کنند. هر ایرانی باید بداند که فرهنگ غنی و ارزشمندی ایرانی در هر شرایط توسط ادیبان و شاعران و فرهنگ دوستان حفظ شده و کسی نتوانسته این تاریخ و فرهنگ را مورد حمله و توهین قرار دهد. هر فردی در هرجا و مقام و درجه ای وظیفه ای حساس بر عهده دارد. مسئولان در رده های بالاتر وظیفه حساس تری دارند.
بدنه: مراقبت از فرهنگ و ادب فارسی یک موضوعی نیست که با یک روز کار و تلاش حاصل گردد. زیرا فرهنگ و ادب در طول سالیان طولانی و بر اثر مجاهدت های علم دوستان و ادیبان و بزرگان به دست آمده است. از شاعران بزرگی چون رودکی و فردوسی گرفته تا حافظ و سعدی و مولوی که هریک یادگارهای بزرگی برجای گذاشته اند. مردم جامعه می توانند با آموزش و خواندن شعر و حفظ کردن آنها به این امر مهم بکوشند.
در منازل خویش کتابهای بزرگان ادب فارسی را داشته و به کودکان خویش یاد دهند که داستان هایی چون کلیه و دمنه را بخوانند و بیاموزند. اشعار زیبای فارسی را حفظ کرده و به دیگران هم یاد دهند. در صحبت های خویش از الفاظ محاوره ای و غریبه استفاده نکنند. فرهنگ و ادب مانند یک لباس آراسته است که باید برای مرتب ماندنش تلاش شود. در مدارس از دانش آموزان خواسته شود که انشاهای خوب و مناسبی در این مورد بنویسند. خط را تمرین کنند و از نوشتن غلط های املایی خود داری نمایند. شاهنامه خوانی، حافظ خوانی، حفظ کردن اشعار زیبای مولوی و همه بزرگان ادب پارسی می تواند بهترین راه برای حفظ آن باشد.
نتیجه گیری: حفاظت از فرهنگ و ادب پارسی، مراقبت از اصالت ایران و ایرانی است. فردوسی بزرگ برای سرودن شاهنامه سی سال زحمت کشید، پس بر هر ایرانی واجب است که از دستاوردها و ادبیات و تاریخ و فرهنگ غنی ایرانی به خوبی مراقبت نماید تا با گذر زمان دچار تغییر نگردد و سینه به سینه به دست آیندگان برسد.
به عنوان یک ایرانی به نظرتان برای حفظ و پاسداری از زبان ملی چه باید کرد
مقدمه: فرهنگ و ادب پارسی یک آسمان پر ستاره است که ستاره های سوسو زنی چون حافظ و مولوی دارد. هر بار که جمله ای زیبا را می بینید، هرگاه که دلتان تنگ می شود، هربار که روز مادر و معلم می شود، به دنبال کلمات و جملات زیبای ادبی می گردید، درپی یافتن یک بیت شعر و خرید کتابهای جذاب شعر هستید. همین کلمات و جمله های ناب از غنی بودن فرهنگ و ادب پارسی است که در مورد هر موضوعی سخنی خوب و خوش و نغز دارد، پس بر من و شما ایرانی ادب دوست و هنر پرور است که از این دستاوردهای عظیم و پر افتخار به خوبی محافظت نماییم و با جان و دل پاس داریم.
بدنه: خواندن یک شعر زیبا، شنیدن یک ضرب المثل جذاب ، دیدن یک داستان شنیدنی از گذشتگان، روبه رو شدن با زندگی نامه پرفراز و نشیب بزرگان ادب فارسی مانند مولوی و شمسی، خواندن تاریخ زندگی غمگین شاعرانی که همواره در سفر و رنج بوده اند ما را به فکر وامی دارد که این تاریخ و فرهنگ غنی و پر از مطلب و داستان و شعر و کتاب چگونه از گزند و حوادث در امان مانده است.
وظیفه ما در این روزگار چیست. آری برمن و شماست که از به کار بردن سخنان نامناسب و غریبه در مکالمه های رسمی خود دوری کنیم. اگر از کتب خانه های عمومی استفاده می کنیم، کتابهای بزرگان را خوب مراقبت کرده و به موقع به کتابخانه برسانیم تا دیگران هم استفاده نمایند. اشعاری که حفظ می کنیم، صحیح و بی غلط باشد. در تمرین خط زیبا و بی نقص کوشا باشیم. اگر دانش آموز هستیم در به یادسپاری تاریخ و زندگی شاعران خوب دقت نماییم. اما بر مسئولان کشور واجب است تا برای حفظ و نگهداری از این میراث گرانبها زندگی نامه بزرگان ادب و فرهنگ را در کتب درسی بگنجانند تا همه دانش آموزان آنها را خوب و دقیق بشناسند.
نتیجه گیری: مراقبت از فرهنگ و ادب پارسی یک کار عمومی و همگانی است. هرکس در هر مرتبه و رده وظایفی بر عهده دارد. معلم، شاگرد، استاد تاریخ و ادبیات، مادر ایرانی، هریک وظیفه دارند در جایگاه خویش بکوشند. وقتی می گوییم فارسی را پاس بداریم یک سخن خالی نباشد. خوب و روان بخوانیم. دقیق بنویسم و در قبال هر خط و بیتش خود را مسئول بدانیم.
همچنین بخوانید:
انشا در مورد کمک به دیگران
و
انشا در مورد برای تابستان خود چه برنامه ای دارید
☑️ به پایان انشا در مورد چگونه میتوانیم یک دانش آموز موفق باشیم رسیدیم. برای درج دیدگاه می توانید از بخش نظرات در انتهای همین مطلب استفاده نمایید.