مطلب پیشنهادی :
ad
+
ادبیاتفرهنگ و هنر

انشا با تضاد معنایی عجله و صبر ☑️ با مقدمه و نتیجه گیری

انشاء دانش آموزی و ساده روان در مورد تضاد معنایی عجله و صبر با مقدمه و نتیجه گیری و توصیفات زیبا

انشا با تضاد معنایی عجله و صبر: خداوند صابران را دوست می دارد، می دانیم که عجله کار شیطان است، برای دریافت اطلاعات بیشتر در بخش انشا ماگرتا با ما همراه شوید.

انشا پیشنهادی : انشا با تضاد معنایی راست و دروغ

انشا با تضاد معنایی عجله و صبر

انشا با تضاد معنایی عجله و صبر

مقدمه: صبور که باشی دنیا در مقابلت تعظیم می کند و کم کم خواهی دید که بنده محبوب خدا هستی و در دل همگان جای داری، اما عجول که باشید، همیشه کارهایتان نامنظم است و نمی توانید طبق برنامه دقیق زندگی خود را اداره کنید.

بدنه: صبوری صفت مردان بزرگ است و عجله صفت شییطان، صبوری رفتار انسانهایی است که یاد خدا در درونشان موج می زند و می دانند که خداوند دانه های انار زندگیشان را درست و مرتب خواهد کرد. انسانهایی که درد می کشند و با امید به عنایت خداوند صبر می کنند و به دیگران هم امید رحمت خداوند می دهند.

تند صحبت نمی کنند، ناراحت نمی شوند و همیشه بر اعصاب خود مسلط هستند. اگر روزی به سختی بیفتند به عالم و آدم بد و بیراه نمی گویند و همیشه آرام هستند و طوفان درونشان کسی را در نمی یابد. هرچند خودشان گرفتار باشند و مشکلات داشته باشند، مردم و بندگان نیازمند را از یاد نمی برند .

فرد عجول همیشه عصبی بوده و پرخاش می کند و منتظر است که فرصتی پیش بیاید و به دیگران توهین نماید. همیشه منتظر بهانه هستند تا به دیگران را بی ارزش جلوه دهد.  فرد عجول همیشه  تصورش این است که حق با اوست و دیگران باید در خدمتش باشند.

وقت خود را ارزشمند می دانند و وقت دیگران را بی ارزش، خودخواه هستند و محبت کردن و احترام گذاشتن نمی دانند. در کارشان نظمی نیست و با پرخاش و طلبکارانه حرف می زنند.

این افراد بر اثر نداشتن آرامش همیشه در فشار روحی و روانی قرار دارند و نمی توانند برنامه خوب و منظمی برای امور خود داشته باشند. عجله موجب به ریختگی روح و روان فرد شده و انسان را بی اعتبار می کند چون با افراد زیادی درگیر می شود.

نتیجه گیری: می گویند که کمترین صبر خدواند چهل سال است، پس ما انسانها هم در زندگی صبور باشیم و به دیگران و حقوقشان احترام بگذاریم. عجله موجب بهم خوردن نظم زندگی شده و انسان را از درون درگیر می کند، پس همواره صبور باشیم و بدانیم که گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی.

انشا تضاد مفاهیم صبر و عجله

مقدمه: صبر درختی تلخ است که میوه شیرینی دارد، یعنی اگر تحمل و صبر درونی خود را بالا ببریم نتیجه جذاب و شیرین آن در زندگی متبلور می گردد.

بدنه: صبر درختی پر از تازگی و سرسبزی است که سایه و میوه اش به چندین نفر سود می رساند، صبور که باشید هیچ تندبادی نمی تواند شما را بلرزاند، دلت قرص به حضور خداوند می شود و با آرامش درونی منتظر فرصت می مانی تا خورشید دنیا و زندگی به نفع تو ظهور کند.

صبور که باشید همه حوادث تلخ هم برایتان حاوی درس زندگی بوده و از هر لحظه اش نکته ای می آموزید. انسانهای صبور می دانند و ایمان دارند که روزگار همیشه به یک روال نبوده و در همیشه روی یک پاشنه  نمی چرخد و  روزی همه چیز به نفعشان تغییر خواهد کرد. انسانهای مهربان و خودساخته و افرادی که همه وجودشان لبریز از حضور خداوند است،

انسان عجول همیشه در اضطراب و بدحالی بوده و برای خودش و دیگران دردسر ساز است. تند حرف می زند، گاهی حتی فحاشی می کند و زمانی هم درگیر می شود و نمی تواند منطق را بپذیرد. سروصدا می کند، دیگران را مقصر و متهم می داند و در نظر خودش همیشه حق با اوست.

زودرنج و پر از تشویش است و نمی تواند آرام باشد و دیگران باید نوبتشان را مرتب به او دهند. فرد عجول مانند کسی است که در یک کشتی متلاطم نشسته و هر لحظه ممکن است درون آب سقوط کند، از چنین فردی انتظار آرامش نداشته باشید و در شرایط سخت از کنارش بگذرید.

حرفش را بشنوید و او را به آرامش دعوت کنید. فرد عجول گاهی نامهربان می شود و شرایط دیگران را درک نمی کند. فرد عجول نقص شخصیت دارد و همیشه متوقع است. حق له جانب است و فرصت سخن گفتن به دیگران نمی دهد.

تند خو، خشن و پر از خشونت است. گاهی آرام می شود و زمانی مانند اسفند روی آتش می جهد. می غرد و طوفانی می شود.

نتیجه گیری: صبور که باشید در میان دل همه جای دارید و همواره مردم دوست دارند که با شما هم سخن و هم سفر و هم سفره شوند، پس خود را به زیور صبر آراسته کنید و برای افراد عجول حکم یک دوست و راهنما را داشته باشید و کمکشان کنید.

انشاء های پیشنهادی :
انشا تضاد معنایی آزادی و اسارت
و
انشا با تضاد معنایی بهشت و جهنم
و
انشا با تضاد معنایی زرنگ و تنبل

☑️ به پایان انشا درباره تضاد معنایی عجله و صبر رسیدیم. برای درج دیدگاه می توانید از بخش نظرات در انتهای همین مطلب استفاده نمایید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دوازده − یک =