ادبیاتفرهنگ و هنر

ترجمه درس ۱ عربی دهم فنی حرفه ای 💪 معنی درس كدُّ الْیَدِ

معنی متن درس 1 كدُّ الْیَدِ صفحه 2 کتاب عربی زبان قرآن (1) پایه دهم کلیه رشته‌های فنی حرفه ای و کاردانش

ترجمه متن درس اول عربی دهم رشته فنی حرفه ای و کاردانش؛ در این نوشته ترجمه متن درس ۱ صفحه ۲ «كدُّ الْیَدِ» کتاب عربی، زبان قرآن (۱) را برای شما دانش‌آموزان عزیز فراهم کرده‌ایم. در ادامه با آموزش و پرورش ماگرتا همراه باشید.

معنی درس بعدی: ترجمه درس دوم عربی دهم فنی حرفه ای

ترجمه درس ۱ عربی دهم فنی
ترجمه درس ۱ عربی دهم فنی

ترجمه صفحه ۲ درس اول عربی دهم فنی

كدُّ الْیَدِ
ترجمه: دسترنج

يَشْعُرُ الْيَوْمَ ناصِرٌ بِالتَّعَبِ كَثيراً.
ترجمه: امروز ناصر خیلی احساس خستگی می‌کند.

فَهُوَ سائِقُ سَيّارَةِ أُجْرَةٍ وَ هُوَ يَكْسِبُ مَصَاريفَ حَياتِهِ عَنْ طَريقِ نَقْلِ الْمُسافِرينَ.
ترجمه: او راننده تاکسی است و هزینه‌های زندگی‌اش را از راه جابه‌جایی مسافران به دست می‌آورد.

وَ قَدْ حَصَلَ عَلىٰ مالٍ جَيِّدٍ وَلٰكِنَّهُ شَعَرَ بِالتَّعَبِ.
ترجمه: او پول خوبی به دست آورده است، اما احساس خستگی می‌کند.

إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الَّذينَ يَعْمَلونَ وَ يَنْفَعونَ الْآخَرينَ وَ هُمْ في طَلَبِ الرِّزْقِ الْحَلالِ.
ترجمه: همانا خداوند کسانی را که کار می‌کنند و به دیگران سود می‌رسانند و در جستجوی روزی حلال هستند، دوست دارد.

قالَ رَسولُ اللَّهِ (ص): «مَنْ أَكَلَ مِنْ كَدِّ يَدِهِ، نَظَرَ اللَّهُ إِلَيْهِ بِالرَّحْمَةِ ثُمَّ لا يُعَذِّبُهُ أَبَداً».”
ترجمه: رسول خدا (ص) فرمودند: «هر کس از دسترنج (کار و تلاش) خود بخورد، خداوند با رحمت به او می‌نگرد و سپس هرگز او را عذاب نمی‌کند.»

⚠️ دانش آموز عزیز به این نکته نیز توجه داشته باشید که مطالب درسی قرار گرفته شده در این صفحه فقط جنبه کمک آموزشی دارد لذا قبل از استفاده کردن از آن ها حتما خودتان نیز به سوالات پاسخ دهید تا مفهوم درس را به خوبی متوجه شوید.

پاسخ تمرینات درس: جواب درس اول عربی دهم فنی حرفه ای

🔔 در این نوشته ترجمه و معنی درس ۱ عربی دهم فنی حرفه‌ای را مرور کردیم، اگر سوالی دارید از قسمت نظرات بپرسید. همچنین جهت مشاهده گام به گام سایر بخش های کتاب عربی شماره صفحه آن را به همراه عبارت «ماگرتا» در گوگل جست و جو کنید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − 11 =