تخفیف‌های امروز دیجی کالا مشاهده
+
سبک زندگی
موضوعات داغ

۱۷ فینگر فود خوشمزه جهان که قبل از مرگ باید خورد !

از لذیذ ترین غذاهای بند انگشتی دنیا که باید تست کنید

فینگر فودها غذاهای کوچکی هستند که معمولا در مهمانی‌ها برای پذیرایی سرو می‌شوند و علت این نام‌گذاری، خورده شدن آن با دست است.
همانطور که می دانیم، فینگر ( Finger ) به معنای انگشت و فود ( Food ) به معنای غذاست، یعنی: غذای انگشتی!
فینگرفود معمولا باید به اندازه‌ای باشد که به یکباره خورده شود. در واقع فینگرفود هر غذایی است که بتوان آن را به شکل لقمه‌ای در اندازه کوچک درست کرد.

فینگرفودها، غذاهایی جذاب در اندازه‌های کوچک‌اند که که علاوه‌بر سرو آسان، بسیار خوشمزه هم هستند. شما در سراسر جهان می‌توانید انواع مختلف فینگرفود را ببینید. در ادامه، همراه ماگرتا باشید تا با خوشمزه‌ترین فینگرفود های دنیا آشنا شوید.

هم‌چنین مورد علاقه شما باشد : طرز تهیه بمب پیتزایی خوشمزه فینگرفودی

پیشنهاد سردبیر

۱. کوشینا

کوشینا میان‌وعده‌ای محبوب در برزیل است. غذایی به‌شکل ران مرغ که افسانه‌ای معروف دارد. در برزیل معتقدند زمانی در دربار، آشپزی به‌جای پختن ران مرغ که غذای موردعلاقهٔ شاهزاده بود، خمیری را با مرغ پر کرده و به‌شکل ران مرغ درآورده و به‌عنوان غذایی مخصوص برای شاهزاده سرو کرده‌ است.

فینگر فود کوشینا
فینگر فود کوشینا

۲. دلمه

دلمه غذای سنتی یونانی است که از برگ موی پرشده با برنج، سیر، پیاز و سبزیجاتی مانند جعفری تهیه می‌شود و البته در ایران هم طرفداران زیادی دارد.

فینگر فود دلمه
فینگر فود دلمه

۳. پاتاتاس براواس

درست مانند بوفالو وینگز در آمریکا، رستوران‌های اسپانیایی به‌خاطر این سیب‌زمینی ترد سرخ‌شده معروف‌اند. این پیش‌غذا که با پاپریکا، نمک و سیر و سس گوجه‌فرنگی طعم‌دار می‌شود، یکی از لذیذترین و محبوب‌ترین پیش‌غذاهاست.

فینگر فود پاتاتاس براواس
فینگر فود پاتاتاس براواس

۴. امپاندا

امپاندا در اصل پیش‌غذای اسپانیایی است که در آمریکای لاتین و اروپا طرفداران بسیاری دارد. امپاندا یا نان مغزدار نوعی خمیر خاص است که با گوشت و برخی مواد دیگر پر می‌شود و در نقاط مختلف جهان همراه با شام سرو می‌شود.

فینگر فود امپاندا
فینگر فود امپاندا

۵. فلافل

تاریخچهٔ فلافل به زمان فرعون و مصر باستان برمی‌گردد. فلافل از نخود خردشده که به‌صورت توپی کوچک درآمده، تهیه می‌شود و در سراسر خاورمیانه محبوبیت فراوان دارد.

فینگر فود فلافل
فینگر فود فلافل

۶. بوفالو وینگز

بال مرغ تند و خوشمزه، اولین‌بار در رستورانی در بوفالوی نیویورک سرو شد و درحالِ‌حاضر جز محبوب‌ترین فینگرفودها در آمریکاست؛ تاجایی‌که طبق تخمین شورای ملی مرغ آمریکا در سال ۲۰۱۴ تنها ظرف چند ساعت، بیش از ۱ میلیارد و ۲۵۰ میلیون بال فروخته شد.

فینگر فود بوفالو وینگز
فینگر فود بوفالو وینگز

۷. بیچک

غذایی محبوب در افغانستان، مراکش و کشورهای خاورمیانه است. برای تهیهٔ آن خمیری مثلثی‌شکل را با گوشت یا پنیر و حتی در برخی موارد با چیزهای غیرعادی مثل کدو تنبل پر می‌کنند.

فینگر فود بیچک
فینگر فود بیچک

۸. رومئو و ژولیت

دسر مورد علاقهٔ برزیلی‌ها که به روش‌های مختلفی تهیه می‌شود. این دسر که بر اساس تراژدی معروف شکسپیر نام‌گذاری شده است با برش‌های نازک پنیر سفید و گوادا درست می‌شود.

فینگر فود رومئو و ژولیت
فینگر فود رومئو و ژولیت

۹. سمبوسه

سمبوسه غذایی بسیار قدیمی، خوش‌طعم و پرطرفدار، برای علاقه‌مندان به غذاهای هندی است. برای تهیهٔ آن خمیری مثلثی شکل را با سیب‌زمینی، پیاز، نخودفرنگی، عدس و گوشت بره پر کرده و آن را سرخ می‌کنند.

فینگر فود سمبوسه
فینگر فود سمبوسه

۱۰. نان یوکا

نان یوکا، یک نان پنیری گرد، تهیه‌شده از آرد یوکا، غذای محبوب مردم اکوادور است که در دیگر کشورهای آمریکای لاتین با اسامی دیگری شناخته می‌شود.

فینگر فود نان یوکا
فینگر فود نان یوکا

۱۱. ذرت

ذرت کباب‌شده یک پیش‌غذای مکزیکی لذیذ است. برای تهیهٔ آن، ذرت را با سسی از سیر، پودر چیلی، سیب‌زمینی به‌اضافهٔ پنیر مخصوص کباب می‌کنند.

فینگر فود ذرت
فینگر فود ذرت

۱۲. باو

پیش‌غذایی چینی است که با خمیری نرم و گوشت بخارپزشده، به‌همراه یک سس طعم‌دار شیرین سرو می‌شود.

فینگر فود باو
فینگر فود باو

۱۳. کوکتل میگو

در طول دههٔ ۶۰ تا ۹۰ میلادی کوکتل میگو یکی از پرطرفدارترین فینگرفودها در انگلستان بود. البته ریشهٔ آن به کشور آمریکا، شهر بوستون و سانفرانسیسکو برمی‌گردد. کوکتل میگو اغلب همراه با سس کچاپ تند سرو می‌شود.

فینگر فود کوکتل میگو
فینگر فود کوکتل میگو

۱۴. ولوان

ولوان غذایی قدیمی و محبوب در فرانسه است که از خمیری دایره‌ای‌شکل، پر شده با گوشت یا ماهی طعم‌دار تهیه می‌شود.

فینگر فود ولوان
فینگر فود ولوان

۱۵. ساندویچ سالمون دودی

غذای دانمارکی بسیار خوشمزه‌ای که از پنیر خامه‌ای، کرفس، خیار و برش‌های نازک سالمون دودی تهیه و همراه با نان چاودار سرو می‌شود.

فینگر فود ساندویچ سالمون دودی
فینگر فود ساندویچ سالمون دودی

۱۶. کانچا

میان‌وعده‌ای که در آمریکای شمالی تحت عنوان آجیل ذرت می‌شناسند، یکی از محبوب‌ترین‌ها در کشور پرو است. کانچا در پرو با نوعی ذرت با نام مایز چاپل تهیه می‌شود. به این شکل که دانه‌های خشک‌شدهٔ ذرت را درون روغن سرخ می‌کنند تا ترد شده و پف کند.

فینگر فود کانچا
فینگر فود کانچا

۱۷. بروسکتا

بروسکتا یکی از قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین پیش‌غذاهای ایتالیایی با ترکیباتی تازه و روش تهیهٔ آسان است.
برای تهیهٔ بروسکتا برش‌های نان را به روغن زیتون و نمک آغشته کرده و آن را تست می‌کنیم. سپس گوجه فرنگی و ریحان روی آن قرار می‌دهیم. البته می‌توان از مواد مختلف دیگری مانند ژامبون ایتالیایی، تن ماهی یا صدف هم استفاده کرد.بروسکتا یکی از قدیمی‌ترین و محبوب‌ترین پیش‌غذاهای ایتالیایی با ترکیباتی تازه و روش تهیهٔ آسان است.

فینگر فود بروسکتا
فینگر فود بروسکتا

آیا شما هم فینگرفود درست کرده اید ؟ از کدام یک از فینگر فود های ما خوشتان آمد ؟ کدام یک را حتما درست میکنید ؟ در قسمت دیدگاه نظرتان را برایمان به اشتراک بگذارید .

برچسب ها

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بستن