جواب گفت و گو کنید صفحه 121 تفکر هشتم 🧐 پدر و پسر اولیه
پاسخ و جواب گفت و گو کنید صفحه ی ۱۲۱ درس عادت ها کتاب تفکر و سبک زندگی کلاس هشتم متوسطه اول در مورد فیلم کوتاه پدر و پسر اولیه
جواب گفت و گو کنید صفحه 121 تفکر هشتم فیلم کوتاه پدر و پسر اولیه ؛ امروز قصد داریم تا در این مقاله از بخش آموزش و پرورش ماگرتا به جواب و پاسخ های گفت و گو کنید صفحه 121 درس عادت ها کتاب تفکر و سبک زندگی پایه هشتم دوره اول متوسطه در مورد فیلم کوتاه پدر و پسر اولیه بپردازیم. در ادامه با ما همراه باشید.
همچنین بخوانید: جواب گفت و گو کنید صفحه 112 تفکر هشتم درس واقعیت
جواب گفت و گو کنید صفحه ۱۲۱ تفکر هشتم
در جواب گفت و گو کنید صفحه ی ۱۲۱ درس عادت ها کتاب تفکر و سبک زندگی پایه هشتم متوسطه اول در مورد داستان فیلم کوتاه پدر و پسر اولیه سوالاتی مطرح شده است که در زیر به پاسخ آنها می پردازیم.
سوال اول) وقایع فیلم را به ترتیب بیان کنید. دریافت شما از فیلم چیست؟
پاسخ: داستان در مورد پدر و پسری است که در دوره ی انسان های اولیه زندگی می کنند و برای حمل سنگ بزرگی با ارابه با مشکل مواجه می شوند، پس از بررسی های اولیه پدر از پسر می خواهد به دنبال راه حل بگردد. پسر پس از تفکر به این نتیجه می رسد که برای ارابه ، چرخ هایی بسازد تا ارابه راحت تر حرکت کند و به گاو هم فشار نیاید.
اما پس از ساخت چرخ و امتحان آن، متاسفانه باز هم گاو حرکت نکرد. پدر از راه حل پسر عصبانی می شود، پسر را تنبیه می کند و تصمیم می گیرد باز هم به همان روش قدیمی که گاو به آن راه حل عادت کرده بود عمل کند یعنی متوسل شدن به زور!
حکایت پدر و پسر اولیه حکایت عادت های قدیمی و پوسیده ی ماست، عادت هایی که بر افراد جامعه و یا به کلیت مردم جامعه می تواند چیره شود، حال وقتی اشخاصی روشنفکر و آگاه می خواهند ما را از خواب عادت های غلط و جهالت ها بیدار کنند و زندگی آسان تری برای ما رقم بزنند ، ما همچنان به عادت ها و روش های پیشین اصرار داریم.
موسیقی انتهای فیلم ، موسیقی مربوط به قرون وسطی می باشد و نشان تحجر و سنت های منحط می باشد، پدر در این فیلم با چماق همان تکنولوژی جدید به جان گاو می افتد و چه بسا پدر اتفاقا از ابزار جدید به روش و سیاق گذشته استفاده می کند که به مراتب مستبدانه تر و سختگیرانه تر است.
در انتهای فیلم پسر از این که روش پدر جواب داد راضی می شود و پدر را هم تحسین می کند، حتی چرخ را به کناری می اندازد و چماق پدر را در دست می گیرد و راه پدر را ادامه می دهد، این بدان معناست که یک سری افراد خوش فکر که راه های رهایی را به افراد جامعه معرفی می کنند ، چه بسا با مشاهده ی خواب و نادانی جامعه ی منحط و عقب مانده ، باز به روش گذشتگانشان بر می گردند.
سوال دوم) در برخورد با مشکل توقف گاری ، عملکرد پدر و پسر را مقایسه کنید.
پاسخ: پدر از تجربه بهره برد و از روشی مرسوم که به آن عادت کرده بود استفاده كرد اما پسر فكر كرد و به دنبال راه حل جديدی گشت.
سوال سوم) به نظر شما دلیل اصرار پدر بر ادامه کار به روش قبلی چیست؟ برای راه حل پدر چه عنوانی را انتخاب می کنید؟ چرا؟
پاسخ: دلیل اصرار پدر بر ادامه کار به روش قبلی تجربه ای بود که از گذشتگان خود گرفته بود.
تعصب بر سنت های گذشته، تنبلی برای فكر كردن، كم هوش بودن، عادت به روش های قديمی و …
راه حل سنتی یا قدیمی یا عهد عتیق (قدیم)
سوال چهارم) برای راه حل پسر چه عنوانی پیشنهاد می کنید؟ چرا؟
پاسخ: راه حل ابتکاری یا خلاقانه یا جدید یا بدیع
سوال پنجم) در برخورد با هر مسئله ای به دو صورت می توان عمل کرد ؛ استفاده از راه حل های قبلی و پیدا کردن راه های جدید :
مزایا و معایب پیروی از هر یک از این دو صورت حل مسئله چیست؟
پاسخ:
مزایای راه حل هاي قبلی : عدم صرف وقت و هزینه برای پيدا كردن راه حل، عدم نياز به فكر كردن، احتمال خطر كمتر در بدست آوردن نتيجه و …
معايب راه حل هاي قبلی : كور شدن خلاقيت ها، عدم كسب موفقيت ها و نتايج بهتر، عدم كشف موضوعات جديد و …
مزايای راه حل های جديد : ظهور خلاقيت ها، كسب موفقيت ها و نتايج بهتر، كشف موضوعات جديد و …
معايب راه حل های جديد : صرف وقت و هزينه برای پيدا كردن راه حل بهتر، مشقت شکستن عادتها، بالا رفتن احتمال خطر و ..
سوال ششم) چرا انسان ها به دنبال راه های نو برای انجام کارها هستند؟ آیا روش های موجود خوب نیستند؟
پاسخ: چون انسان ها همیشه به دنبال راه هایی کم هزینه و پر منفعت بوده و هستند، اینکه فعالیتی در کمترین زمان و هزینه و بهترین کیفیت صورت بگیرد را بهروری مینامیم که انسان همواره به دنبال آن می باشد.
و این همه مواردی است که ذهن انسان ها را همیشه به خود مشغول می کند، اما این دلیل پر اشتباه بودن راه قبلی (روش های قبلی) نیست، چرا که راه قبلی شاید پر هزینه باشد و در زمان بیشتری به نتیجه برسد.
پاسخ دیگر: زيبا و متنوع شدن، آسان و در دسترس شدن، مفید شدن و کارایی بیشتر داشتن، ارزان شدن، سریع شدن، فراگير شدن، كم حجم شدن، پایدار شدن و …
ممكن است براساس هر یک از موارد گفته شده روش خوبی باشد، اما انسان همیشه به دنبال روش خوبتر است.
سوال هفتم) چه موقع یک نوآوری ، مطلوب به شمار می آید؟ با مثال توضیح دهید؟
پاسخ: زمانی که عده ای آن را تایید کنند و در مدت زمانی طولانی مورد استفاده قرار بگیرد، مانند تلفن ثابت، که با اینکه تلفن همراه آمده است و کار با تلفن ثابت بسیار کمتر شده، اما هنوز هم جایگاه خود را دارد و مورد استفاده قرار میگیرد.
سوال هشتم) چه موقع پیروی از سنت ها و آداب گذشتگان ، مطلوب به شمار می آید؟ با مثال توضیح دهید.
پاسخ: هر سنت و آدابی که بتواند به مهارت های اجتماعی و خانوادگی فردی انسان اضافه کند و در راستای اخلاق باشد، مطلوب به شمار می آید، در غیر این صورت باید آن مورد ترک شود.
به عنوان مثال احترام به پدر و مادر و بزرگترها امری سنتی می باشد که گذشته ها تا الان وجود دارد و امری مطلوب و اخلاقی می باشد.
همچنین بخوانید: جواب گفت و گو کنید به چشم خویش در گذرگاه صفحه ۶۹ تفکر هشتم
در انتها امیدواریم که مقاله پاسخ و جواب های گفت و گو کنید درس عادت ها کتاب تفکر و سبک زندگی هشتم صفحه ی 121 ، برای شما دانش آموزان عزیز مفید بوده باشد و توانسته باشید تا از آن استفاده و بهره برده باشید. در آخر شما هم میتوانید جواب های دیگر خود را نیز در بخش دیدگاه با ما و دیگر دوستان به اشتراک بگذارید.
عالی بود
دمت گرم عالی بود
ممنون عالی بود 🖤
دمت گرم عالی بود ❤️👍👌👌
خیلی ممنون🌺
احسنت
این جوابا عالیه ماگرتا
خیلی بدرد میخوره