سبک زندگی

جواب کار کلاسی صفحه ۱۳۳ پودمان ۴ الزامات محیط کار دهم فنی حرفه ای

پاسخ فعالیت کلاسی صفحه 133 پودمان 4 کتاب الزامات محیط کار پایه دهم کلیه رشته‌های فنی حرفه ای و کار و دانش

جواب کار کلاسی صفحه 133 الزامات محیط کار دهم هنرستان؛ در این بخش پاسخ فعالیت صفحه ۱۳۳ پودمان چهارم «ایمنی و بهداشت حرفه‌ای» از کتاب الزامات محیط کار دهم دوره دوم متوسطه برای کلیه رشته های فنی حرفه ای و کار و دانش را در ادامه در بخش آموزش و پرورش ماگرتا برای شما فراهم کرده‌ایم.

گام به گام فصل چهارم: جواب پودمان ۴ الزامات محیط کار دهم فنی حرفه ای

جواب کار کلاسی صفحه ۱۳۳ پودمان ۴ الزامات محیط کار دهم فنی حرفه ای

پاسخ کار کلاسی صفحه ۱۳۳ پودمان ۴ الزامات محیط کار دهم فنی

با استفاده از کلمات زیر جاهای خالی را پر کنید (تعدادی از کلمات اضافه هستند)

لاستیکی، سرد، بی‌حسی، درد، زمان، سپید انگشت، ضدارتعاش، خستگی، سرعت، گرم

۱. بیماری معروف ناشی از کار طولانی با ابزارهای دستی مرتعش (مثل دریل یا سنگ‌فرز)، سندروم سپید انگشت نام دارد.

۲. یکی از عوامل محیطی که باعث می‌شود آسیب ارتعاش سریع‌تر و شدیدتر رخ دهد، کارکردن در هوای سرد است.

۳. اولین نشانه‌های آسیب به عصب‌های دست، احساس سوزن‌سوزن شدن و بی‌حسی در نوک انگشتان است.

۴. ساده‌ترین روش حفاظت فردی در مقابل ارتعاش، استفاده از دستکش‌های مخصوص ضدارتعاش است که دارای لایه‌های جاذب ضربه هستند.

۵. مؤثرترین راه مدیریتی برای جلوگیری از آسیب ناشی از ارتعاش، کاهش زمان استفاده از دستگاه در طول روز است.

⚠️ دانش آموز عزیز به این نکته نیز توجه داشته باشید که مطالب درسی قرار گرفته شده در این صفحه فقط جنبه کمک آموزشی دارد لذا قبل از استفاده کردن از آن ها حتما خودتان نیز به سوالات پاسخ دهید تا مفهوم درس را به خوبی متوجه شوید.

پاسخ صفحه بعدی:

پاسخ صفحه قبلی:

🔔 در این نوشته پاسخ کار کلاسی صفحه ۱۳۳ الزامات محیط کار دهم فنی حرفه‌ای و کار و دانش را مرور کردیم، اگر سوالی دارید از قسمت نظرات بپرسید. همچنین جهت مشاهده گام به گام سایر بخش‌ها شماره صفحه آن را به همراه عبارت «ماگرتا» در گوگل جست و جو کنید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − نه =