سبک زندگی

جواب گفت و گو کنید صفحه ۳۴ زمین شناسی یازدهم

پاسخ و حل سوالات گفت و گو کنید صفحه 34 فصل 2 کتاب زمین شناسی پایه یازدهم متوسطه دوم

برای آشنایی با پاسخ و جواب سوال های گفت و گو کنید صفحه ۳۴ فصل ۲ دوم منابع معدنی و ذخایر انرژی، زیربنای تمدن و توسعه کتاب زمین شناسی پایه یازدهم رشته های ریاضی فیزیک و علوم تجربی ، با بخش آموزش و پرورش ماگرتا همراه ما باشید.

مطلب پیشنهادی: جواب فکر کنید و گفت و گو کنید صفحه ۳۰ زمین شناسی یازدهم

جواب گفت و گو کنید صفحه ۳۴ زمین شناسی یازدهم
جواب گفت و گو کنید صفحه ۳۴ زمین شناسی یازدهم

پاسخ گفت و گو کنید صفحه ۳۴ زمین شناسی یازدهم

 – گوهرها را چگونه تراش می‌دهند؟

پاسخ:  تراش هشت صفحه‌‌ای – تراش رُز – تراش پله‌ای – تراش زمرد گونه – تراش مسطح – تراش کابوشن – تراش تخت – تراش برلیان و… در مورد دستگاه‌‌ها هم می‌‌توان به دستگاه تراش دامله و فست (زاویه‌‌دار)، فرز انگشتی و دیسک‌‌های cbn اشاره کرد.

پاسخ دیگر: گوهرتراشی یک هنر است که در آن از ابزارهای خاصی برای تراشیدن و اصلاح سنگ‌های گرانبها و گوهرها استفاده می‌شود. این هنرمندان ماهر با دقت و حوصله بسیار بالا، سنگ‌ها را به شکل‌ها و الگوهای مختلفی تراشیده و آن‌ها را به نگین‌های زیبا و باارزشی تبدیل می‌کنند. فرآیند گوهرتراشی به صورت دستی و با استفاده از ابزارهای دقیق و حرفه‌ای انجام می‌شود. این هنرمندان برای تراشیدن گوهرها از ابزارهایی مانند چرخ‌های تراش، سنگ‌های تراشیدن و ابزارهای دقیق دیگر استفاده می‌کنند. این فرآیند نیازمند حوصله، دقت و دانش عمیق در زمینه‌ی گوهرشناسی و تراشکاری است.

– تفاوت الماس و برلیان در چیست؟

پاسخ: برلیان (Brilliant): این واژه عبارتی است که برای نوعی خاصی از تراش سنگ الماس استفاده می‌‌شود.
تراش برلیان در حقیقت از نوع دیگری از تراش، به نام تراش سوییسی گرفته شده که در گذشته برای تراشیدن سنگ‌‌های قیمتی مختلف استفاده می‌‌شد.
در این نوع برش همواره سعی می‌شود جلوه‌های بصری سنگ الماس را بیشتر به نمایش گذاشته شود، لذا زاویه برش‌ها طوری طراحی شده که نور وارد شده، به صفحات بیشتری از تراش برخورد کرده و نهایتاً به چشم بیینده برسد.
این استاندارد می‌بایست توسط کلیه افرادی که در زمینه تراش الماس فعالیت دارند، چه کسانی که به روش سنتی عمل کرده و چه کسانی که با استفاده از دستگاه‌های پیشرفته این عمل را انجام می‌دهند، رعایت شود.

الماس (Diamond): به‌طور کلی عموم مردم از سطح اطلاعاتی خوبی درباره سنگ الماس برخوردار هستند، از جمله این که این سنگ در دسته سنگ‌های قیمتی طبقه‌بندی شده، بالاترین درجه سختی را دارا بوده، بسیار گران‌ قیمت است، در برخی موارد به‌ عنوان پشتیبانی پول یک مملکت محسوب شده‌‌اند و حتی در برخی موارد دیده شده بعضی از الماس‌‌ها دارای تاریخچه مختص خود هستند.
در نهایت بیان می‌شود به دلیل نوع تراش برلیان مورد استفاده برای سنگ‌های الماس پیوسته در حال تغییر و بهبود است، لذا عموم مردم این سنگ قیمتی را به‌ عنوان برلیان می‌شناسند. در صورتی که می‌بایست به خاطر داشته باشید برلیان تنها نوع تراش استفاده شده برای سنگ الماس می‌باشد.
از طرفی ممکن است از تراش برلیان برای تراشیدن سایر سنگ‌های قیمتی نیز استفاده شود.

پاسخ دیگر: الماس و برلیان دو مفهوم متفاوت هستند. الماس یک سنگ قیمتی است که از کربن خالص تشکیل شده و بالاترین سختی را در بین سنگ‌های قیمتی داراست. از الماس به عنوان یک سنگ قیمتی برای تزیین جواهرات و زیورآلات استفاده می‌شود. برلیان به معنای تراش الماس است که سبب می‌شود ارزش آن دو چندان شود. وجود برلیان بر روی هر نوع از زیورآلات سبب افزایش جذابیت آن می‌شود. برلیان به عنوان یک نوع تراش بر روی سنگ الماس استفاده می‌شود تا زیبایی و جذابیت الماس را افزایش دهد. این تراش بر روی الماس‌ها انواع مختلفی دارد که باعث می‌شود الماس‌ها به شکل‌ها و الگوهای مختلفی تراشیده شوند و به زیورآلات زیبا و باارزشی تبدیل شوند

– از الماس در سر مته حفاری استفاده می‌کنند. علت چیست؟

پاسخ: به علت سختی بالای الماس است که در برابر ضربه مقاوم است و می‌تواند سنگ‌های معدنی که سختی کمتری نسبت به خود را دارد، متلاشی کند.

پاسخ دیگر: به دلیل اینکه در حفاری، سر مته‌ها باید بسیار سخت و مقاوم باشند تا بتوانند با سنگ‌های سخت و مقاومی که در زمین وجود دارند، سر و کار داشته باشند. به همین دلیل، در ساخت سر مته‌های حفاری از الماس استفاده می‌شود. الماس به دلیل سختی بسیار بالا و مقاومت در برابر سایش، برای تراشیدن و ساختن ابزارهایی که باید با سنگ‌های سخت کار کنند، بسیار مناسب است. سر مته‌های حفاری با الماس تراشیده می‌شوند تا بتوانند به خوبی با سنگ‌های سخت و مقاوم کار کنند و عمر طولانی داشته باشند.

همچنین بخوانید: جواب گفت و گو کنید صفحه ۲۹ زمین شناسی یازدهم

توجه: شما دانش آموز پایه دهم متوسطه دوم می توانید برای دسترسی سریع و آسان تر به جواب پرسش‌های دروس کتاب زمین شناسی یازدهم متوسطه دوم ، در انتهای عنوان خود عبارت «ماگرتا» را نیز در گوگل جستجو کنید.

در انتها امیدواریم که مقاله جواب سوالات گفت و گو کنید صفحه ۳۴ فصل ۲ زمین شناسی یازدهم متوسطه دوم ؛ برای شما دانش آموزان عزیز مفید بوده باشد. شما می توانید سوالات خود را در بخش نظرات بیان کنید.

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × پنج =