طرز تهیه شارلوت : کیک شارلوت یکی از انواع دسر و کیکهای اسفنجی است که به عنوان کیک سرد شناخته میشود. دور تا دور کیک شارلوت با بیسکویت لیدی فینگر و داخل آن با پورههای میوههای مختلف، ژله و کیک اسفنجی یا موس شکلات و کرم باواریا پر میشود. شارلوت از انواع دسر های خوشمزه و خوش طعم است که شما می توانید این دسر متفاوت را در منزل برای مهمانی های مختلف خود تهیه کنید. برای آشنایی با طرز تهیه این دسر خوشمزه با ظاهر هیجان انگیزش با دستور پخت ماگرتا همراه باشید.
مواد لازم برای کیک شارلوت
- ۷ الی ۸ عدد شیرینی رولت با طعم دلخواه
- ۲۰۰ گرم پنیر خامه ای
- ۲۰۰ گرم خامه صبحانه
- ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
- ۱/۳ پیمونه آب
- ۱۵ گرم ژلاتین
- ۴ قاشق غذاخوری پودر قند
دستور پخت کیک شارلوت
- برای تهیه شارلوت ابتدا شروع می کنیم به تهیه کرم پاتی ، برای این منظور زرده های تخم مرغ را یک به یک ابتدا در پیاله ای بشکنید و در صورت سالم بودن به کاسه ای بزرگ منتقل کنید
- پس از شکستن تمامی تخم مرغ ها ،شکر و وانیل را نیز به روی آن بپاشید و با همزن خوب هم بزنید تا پف کرده و وقتی با قاشق مایع را بلند میکنید کش دار شده باشد
- آنگاه آرد را به همراه مقداری از شیر به آن بیفزایید و با همزن،هم بزنید تا خوب در یکدیگر مواد حل شوند و مایع یکدستی داشته باشید و مایع رقیق شود.
- سپس توسط یک همزن چوبی باقی شیر را تماما اضافه کنید و هم بزنید و در مایع را در قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا به مرور زمان مایع شما غلیظ شود
- آنگاه قابلمه را از روی حرارت برداشته و مواد را در ظرفی بریزید و به مدت ۱ساعت در یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود.
- در این زمانی که کرم پاتی در یخچال در حال آماده شدن است شارلوت را آماده کنید در کف یک قالبی که شبیه نیمکره باشد سلفون پهن کنید و رولت خامه ای ها را دور تا درو دیواره قالب مرتب بچینید و کمی فشار دهید تا اگر حفره ای خالی است پر شود سپس ورق ژلاتین ها را در داخل آب سرد قرار دهید تا نرم شوند
- سپس از داخل آب بیرون بیاورید و داخل قابلمه یا شیر جوش بریزید و روی بخار کتری در حال جوش قرار دهید تا کاملا ذوب شود.
- کرم پاتی را پس از ۱ ساعت از یخچال خارج کنید و ژلاتین ذوب شده را با آن مخلوط کنید و بعد این کرم را در داخل رولت ها چیده شده بریزید
- و خوب روی سطح آن را صاف کنید و به مدت ۶ الی ۸ ساعت اجازه دهید در یخچال بماند تا شارلوت دلخواهتان خودش را بگیرد و در سینی آن را برگردانید و نوش جان کنید.
- نوش جان 🙂