سبک زندگی

طرز تهیه شیرینی دانمارکی قنادیها خوشمزه به سبک بازاری

طرز تهیه شیرینی دانمارکی خوشمزه و اصل به روش قنادی ها

شیرینی دانمارکی یکی از پرطرفدارترین شیرینی‌ها می‌باشد و در تمامی قنادی‌ها نیز جزء پرفروش‌ترین‌ها است. همچنین در مهمانی ها و مراسمات خیلی شیک به جای استفاده از شیرینی‌های خشک از شیرینی دانمارکی به دلیل طعم فوق العاده و بافت نرم استفاده می‌شود و پای ثابت پذیرایی‌ها می‌باشد. شیرینی دانمارکی با نام شیرینی گل محمدی هم شناخته می‌شود. شیرینی دانمارکی شکل های مختلفی مثل مدل پاپیونی حلزونی و یا ساده دارد.

حتماً شما هم مثل خیلی ها این شیرینی خوشمزه را فقط از قنادی ها تهیه کرده اید و تا به حال خودتان آن را درست نکرده‌اید. درست کردن شیرینی دانمارکی خیلی ساده و راحت تر از چیزی که فکر می‌کنید است و حتی نیاز به مواد اولیه خاصی هم ندارد. ما در این بخش از شیرینی ماگرتا قصد داریم درست کردن شیرینی دانمارکی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای مرحله به مرحله

طرز تهیه شیرینی دانمارکی

طرز تهیه کرم شیرینی دانمارکی

مواد لازم برای کرم شیرینی دانمارکی

  • سه قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
  • صد گرم شکر
  • نیم لیتر شیر
  • یک پنش وانیل
  • دو قاشق غذاخوری گلاب

دستور تهیه کرم شیرینی دانمارکی

با یاد گرفتن طرز تهیه شیرینی دانمارکی دیگه نیازی نیست آن را از قنادی ها تهیه کنید و خودتان می‌توانید خیلی راحت در خانه شیرینی دانمارکی با طعم و بافت فوق العاده را تهیه نمایید.

  • مرحله اول
    تمامی مواد را قبل از گذاشتن روی حرارت خوب با هم مخلوط کنید.
  • مرحله دوم
    سپس مواد را روی شعله قرار دهید و تا وقت جوش‌آمدن مدام مواد را هم بزنید تا ته نگیرند.
  • مرحله سوم
    وقتی مواد جوش آمد یک دقیقه زمان لازم دارد تا به غلظت مورد نظر برسد، یعنی باید شبیه فرنی شود. وقتی به این غلظت رسید شعله را خاموش کنید.

طرز تهیه شربت شیرینی دانمارکی

مواد لازم برای شربت شیرینی دانمارکی

  • یک سوم پیمانه شکر
  • یک سوم پیمانه آب
  • یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
طرز تهیه شیرینی دانمارکی در ماکروفر

طرز تهیه رولت خامه ای به روش ساده

دستور تهیه شربت

  • مرحله اول
    برای تهیه شربت مخصوص  شیرینی دانمارکی ابتدا آب را به همراه شکر در ظرفی فلزی قرار دهید، سپس روی حرارت زیاد قرار دهید تا آب زودتر جوش بیاید. بعد از آن و  در حین جوش آمدن آب،  شکر را هم بزنید تا شکر آب شود.
  • مرحله دوم
     بعد از اینکه آب جوش آمد حرارت را ملایم کنید و به هم زدن ادامه دهید تا شکر کاملا حل شود و وقتی شکر به غلظت کافی رسید، زعفران دم کرده را اضافه کنید و شربت را از روی حرارت بردارید.

طرز تهیه روکش شیرینی دانمارکی

مواد لازم برای روکش

  • کنجد به مقدار لازم
  • یک عدد تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری وانیل

همه‌ی مواد را باهم مخلوط کنید و روی شیرینی بمالید.

نکته‌ : با مواد مختلفی مثل خلال پسته، خلال بادام، پودر قند و یا کنجد می‌توانید روکش خودتان را تزیین کنید.

طرز تهیه خمیر شیرینی دانمارکی

مواد لازم جهت تهیه شیرینی دانمارکی

  • آرد: 5/ 2 پیمانه
  • خمیر مایه فوری: 1 قاشق غذا خوری
  • شکر: 3 قاشق غذا خوری
  • وانیل: 1 پنس
  • تخم مرغ: 2 عدد
  • شیر: 3/1 پیمانه
  • روغن مایه: 3/1 پیمانه

طرز تهیه دونات خانگی ساده خوشمزه

شیوه تهیه شیرینی دانمارکی خوش طعم و لذیذ

مرحله اول
ابتدا خمیر مایه فوری را با شیر و یک قاشق غذاخوری شکر در کاسه تمیز مخلوط کنید و روی کاسه را بپوشانید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در جای گرم قرار دهید و اجازه دهید تا خمیر مایه فوری عمل آید.

مرحله دوم
حالا نوبت به تخم مرغ‌ها رسیده است. تخم مرغ‌ها را به همراه وانیل در ظرف مناسب و جادار بریزید و با همزن برقی یا دستی هم بزنید تا خوب یکدست شود و به رنگ کرم در بیاید، سپس خمیر مایه فوری را که زمان داده بودید تا عمل بیاید و حالا آماده شده است را به همراه روغن مایع به ظرف اضافه کنید و با همزن هم بزنید تا مخلوط شود.

مرحله سوم
سپس آرد را کم کم در ۲ الی ۳ مرحله به ظرف اضافه کنید و با دست یا لیسک مواد را مخلوط کنید تا خمیر جمع شود. ۱۰ دقیقه خوب با دست ورز دهید تا در پایان خمیری داشته باشید که به دست نچسبد. حالا خمیر را درون ظرف تمیزی بگذارید و روی آن را با پارچه ای تمیز به خوبی بپوشانید.

مرحله چهارم
ظرف خمیر و حدود یک ساعت در گرم قرار دهید و اجازه دهید تا خمیر ور بیاید و آماده شود. وقتی آماده شد، باید تقریباً دو برابر شده باشد بعد از گذشت یک ساعت حالا خمیر آماده شده است، آن را کمی ورز دهید تا هوای اضافی آن خارج شود و سپس روی سطح صافی خمیر را پهن کنید.

مرحله پنجم
حالا خمیر را به شکل مربع بزرگ با وردنه پهن کنید، قطر خمیر باید نیم سانت باشد بعد از پهن ‌کردن خمیر، اضافه‌های آن را با کارد تیز ببرید تا مرتب شود.

مرحله ششم
حالا خمیر را در اندازه های یکسان به صورت مربع‌های کوچک یا هر شکلی که دوست دارید، برش دهید سپس داخل آن‌ها را مقداری کرم بریزید و ببندید.

مرحله هفتم
به خمیر های برش زده، ۳۰ دقیقه دست نزنید تا استراحت کند. بعد از گذشت ۳۰ دقیقه روی خمیر را با روکشی که آماده کرده بودید، بمالید.

مرحله هشتم
سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و شیرینی ها را با کمی فاصله در آن بچینید.

مرحله نهم
شیرینی ها را به مدت ۳۰ دقیقه در فر با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا آماده شود.

بهتر است فر ۲۰ دقیقه قبل روشن کنید تا کاملا گرم شود

در پایان اگر روی شیرینی ها طلایی نشده بود گریل را روشن کنید تا طلایی رنگ شود

مرحله دهم
بعد از پخت سینی فر را خارج کنید و اجازه دهید شیرینی‌ها کمی خنک شوند و داخل ظرف مورد نظر بچینید و با قاشق شربت زعفرانی روی شیرینی ها بریزید.

نکته

  1. اگر می خواهید این شیرینی را در توستر تهیه کنید از قبل توستر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. سپس سپس یک کاسه فلزی را تا نیمه آب پر کنید و در توستر قرار دهید تا شیرینی‌ها خشک نشوند و رطوبت کافی را داشته باشند.
  2. اگر می خواهید شیرینی دانمارکی را بدون فر و توستر تهیه کنید، شعله پخش‌کن را با حرارت ملایم روی شعله متوسط بگذارید تا داغ شود بعد تابه را روی شعله قرار دهید. اگر تابه معمولی دارید، دم کنی بگذارید و نیم ساعت زمان دهید تا بپزد و بعد آن را پشت و رو کنید تا طرف دیگر هم سرخ شود، سپس شربت را روی شیرینی داغ بریزید تاب ه خورد آن رود.

نکاتی برای پخت شیرینی دانمارکی خانگی حرفه ای مانند قنادی

  1. حتما آرد را ۳ بار الک کنید تا کاملاً سبک شود
  2. برای بهتر شدن طعم شیرینی می توانید مقداری پودر هل به خمیر یا کرم شیرینی دانمارکی اضافه کنید

رژیم دانمارکی برای لاغری هالیوودی + تجربیات و عوارض

شیرینی دانمارکی خودتان را بپزید

شیرینی دانمارکی یکی از خوش‌مزه ترین شیرینی‌ها محسوب می‌شود، اما اگر این شیرینی را خودتان تهیه کنید خوش طعم‌تر و لذیذ‌تر و سالم‌تر است. دراین بخش از سایت ماگرتا به شما آموزش دادیم تا شیرینی دانمارکی خوش طعم و لذیذ را بدون هیچ درد سری بپزید و میل کنید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 4 =