طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری با پنیر و قارچ سوخاری رستورانی
طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری و طرز تهیه قارچ سوخاری با دلستر
پیش غذا هایی سوخاری شده یکی از محبوب ترین و متنوع ترین انواع پیش غذا هایی بین المللی می باشند که در سراسر دنیا طرفداران زیادی پیدا کرده اند و در میان اکثر مردم با اکثر سلیقه ها بسیار محبوب شناخته شده می شوند. این مدل پیش غذا ها به انواع متنوعی و زیادی تقسیم می شوند که به دلیل شکل و ظاهر هوس انگیزشان می توان از آن ها به عنوان پیش غذایی لذیذ و یا به عنوان فینگر فود های جذاب در مهمانی و دورهمی استفاده کرد و به وسیله آن ها به میز خود جلوه و زیبایی بخشید. شما می توانید پیش غذا های سوخاری شده را یا داخل روغن سرخ و طلایی کنید و یا همچنین می توانید برای سالم تر بودن آن ها را بدون روغن و داخل فرهم تهیه کنید. امروز می خواهیم آموزش آشپزی دو مدل از پرطرفدار ترین انواع این پیش غذا ها را به شما آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.
طرز تهیه توپک سیب زمینی سوخاری
توپک سیب زمینی یکی از خوشمزه ترین انواع پیش غذا ها در سراسر دنیا شناخته می شود که می توان آن را هم به شکل ساده و هم به شکل پنیری و یا شکم پر نیز تهیه کرد. برای تهیه این پیش غذا شما می توانید هم از فر و هم بدون فر و به وسیله روغن نیز آن را تهیه کرده و از خوردن آن لذت ببرید. دقت داشته باشید که برخی افراد سیب زمینی این توپک را ابتدا آبپز می کنند و سپس از آن استفاده می کنند و برخی دیگر نیز سیب زمینی آن را به صورت خام استفاده می کنند و سپس آن را تهیه می کنند.برای مشاهده طرز تهیه توپک سیب زمینی کافی است به سایت آلامتو مراجعه کنید.
طرز تهیه قارچ سوخاری با دلستر
قارچ سوخاری یکی از محبوب ترین و هوس انگیز ترین انواع پیش غذا های سوخاری شده در سراسر دنیا محسوب می شود که در بین اکثر مردم پرطرفدار و لذیذ شناخته می شود. از این پیش غذا یا به عنوان دورچین در کنار برخی غذا های فست فودی و یا به عنوان پیش غذا و یا حتی فینگر فود ی جذاب در مراسم و مهمانی ها استفاده می شود. برخی افراد برای تهیه این قارچ سوخاری ابتدا قارچ ها را اسلایس کرده و سپس آن ها را سوخاری و آماده می کنند و برخی دیگر نیز قارچ ها را بدون نیاز به خورد کردن و به شکل درسته سوخاری می کنند و سپس آن ها را داخل روغن داغ سرخ و تهیه می کنند.برای مشاهده طرز تهیه قارچ سوخاری کافی است به سایت آلامتو مراجعه کنید.