سبک زندگی

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی + فوت و فن خوشمزه شدن آن

طرز تهیه انواع کباب مرغ به همراه راز خوشمزگی به سبک رستورانی

کباب از جمله غذای محبوب ما ایرانیان است که از این بین کباب کوبیده طرفدار بسیاری دارد، کمتر کسی را می‌توان پیدا کرد که به این غذای لذیذ و خوشمزه علاقه نداشته باشد؛ اگر دچار بیماری هستید که نمی‌توانید از گوشت قرمز استفاده کنید و یا طعم آن را دوست ندارید، می‌توانید با این بخش طرز تهیه ماگرتا همراه باشید تا بتوانید کباب کوبیده مرغ، این غذا لذیذ را به راحتی درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

همچنین بخوانید : طرز تهیه کباب تابه ای مجلسی آبدار

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی
طرز تهیه کباب کوبیده مرغ رستورانی

مواد مورد نیاز برای تهیه کباب کوبیده مرغ

  • ششصد گرم سینه مرغ
  • دو عدد پیاز سایز بزرگ 
  • چهار حبه سیر 
  • پنجاه گرم کره
  • یک قاشق غذاخوری زعفران دم کرده
  • ادویه(نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پاپریکا) به میزان لازم
  • روغن زیتون به میزان لازم

همچنین بخوانید : طرز تهیه اکبر جوجه اصل گلوگاه در خانه

فوت و فن کوبیده مرغ

طرز تهیه کباب کوبیده مرغ

در قسمت قبل در مورد مواد لازم برای کباب کوبیده مرغ صحبت کردیم، اما در این قسمت می‌خواهیم طرز تهیه این کباب را بدون کباب کردن به شما بگوییم. پس با ما همراه باشید تا بتوانید این طرز تهیه را یاد بگیرید.

گام اول
ابتدا برای تهیه کباب مرغ نیاز به سینه و یا فیله مرغ برای چرخ کردن دارید،مرغ را باید دو مرتبه خوب چرخ کنید تا بتوانید مرغ چرخ کرده لازم خودتان را بدست بیاورید. 

گام دوم
در این مرحله و بعد از چرخ کردن مرغ نیاز است که پیاز را با رنده ریز رنده کنید و آب آن را به طور کامل بگیرید تا در هنگام آماده کردن کباب کوبیده مرغ شما را اذیت نکند.

گام سوم
سپس سینه مرغ را به همراه پیاز رنده شده در ظرفی میریزیم و به مدت ۵ دقیقه خوب ورز میدهیم تا به طور کامل با یکدیگر مخلوط شوند و به یک ترکیب یکدست برسیم.

گام چهارم
به کمک سیر له کن سیر را له کرده و باید آن‌ها را به همراه ادویه‌جات به مواد اضافه کنید و مواد را خوب ورز دهید تا مواد مخلوط شوند.

گام پنجم
اکنون روی موادتان را با سلفون پیچیده و به مدت ۱ الی۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا ادویه‌جات خوب به خورد مرغ شما برود. 

گام ششم
در این مرحله تابه را از قبل گرم کرده و به کمک روغن زیتون آن را چرب کنید و مواد را به طور کامل و یکنواخت در تابه پهن نمایید تا فرآیند پختم شروع شود.

گام هفتم
در این مرحله باید سس کباب را آماده کنید، برای درست‌کردن سس کباب کره را ذوب کرده و زعفران دم‌کشیده را به آن اضافه نمایید و به کمک پشت قاشق، سس را به طرف سرخ شده کباب کوبیده مرغ می‌مالیم.

گام هشتم
بعد از سرخ شدن کامل دو طرف و طلایی شدن، کباب کوبیده مرغ شما آماده است و می‌توانید آن را سرو کنید.

همچنین بخوانید : طرز تهیه کوکو مرغ مجلسی شمالی

طرز سیخ گرفتن کباب کوبیده مرغ
طرز سیخ گرفتن کباب کوبیده مرغ

اگر تمایل دارید کباب را به سیخ بکشید و روی آتش آن را بپزید:

  1. هنگام چرخ کردن مرغ حتما ۱۰۰ گرم دنبه به آن اضافه کنید وبا هم چرخ کنید
  2. در مرحله ورز دادن، ۱۰ دقیقه مواد را بیشتر ورز ندهید.
  3. به کمک دستگاه کباب ساز می‌توانید شکل کباب کوبیده  را با استفاده قالب آماده‌سازی کنید و یا می‌توانید به کمک انگشت حلقه و میانی خودتان بر روی سیخ فرم دلخواه کباب را ایجاد کنید و سپس سیخ‌های کباب کوبیده مرغ را بر روی منقل قرار دهید.

فوت و فن کباب کوبیده مرغ

  1. آب پیاز را کامل بگیرید در غیر این صورت کباب شما وا می رود و تلخ می‌شود 
  2. برای فرم دادن کباب بر روی سیخ حتما باید دستتان را خیس کنید، می‌توانید از آب پیاز گرفته شده استفاده کنید تا کبابتان لذیذتر نیز شود.
  3. در صورت تمایل و مطابق ذائقه خودتان می‌توانید به همراه ادویه‌جات یک قاشق غذاخوری شوید خشک و یا تخم گشنیز آسیاب شده به مواد کباب کوبیده مرغ اضافه کنید. 
  4. برای این که کباب تردی داشته باشید، می‌توانید آب لیمو تازه به سس اضافه کنید.
  5. دقت کنید، بعد از مقداری پختن مرغ بر روی آتش، آن را برعکس کنید، این عمل را تا ۴ بار انجام دهید تا کباب شما بهتر پخته شود و در اصلاح مغز پخت شود.
  6. برای خوشرنگ شدن سس کباب کوبیده، می‌توانید از زعفران استفاده کنید. از تکه های یخ برای دم کردن زعفران استفاده کنید.
  7. بهتر است کباب مرغ را بلافاصله بعد از پخته شدن همراه برنج و یا نان سرو کنید. در صورت تمایل می‌توانید از گوجه سرخ شده و یا کباب شده نیز در کنار کباب کوبیده مرغ استفاده کنید
  8. اگر تمایل دارید این غذا را برای مهمانانتان آماده کنید بهتر است آن را از قبل آماده کرده وبه سیخ کشیده و سپس در یخچال قرار دهید تا فرم کامل را بگیرد. می‌توانید از ترشی کلم ،پیاز، جفری و لیمو سبز تازه برای تزئین و چشمگیر‌شدن غذا استفاده کنید.
  9. علت خشک شدن کوبیده مرغ یکی گوشت نامناسب و سفت شدن مرغ است و دلیل دیگر علت سفت شدن کوبیده مرغ کم بودن مایه و زیاد روی گرما نگه داشتن آن است. به زمان پخت دقت کنید.

همچنین بخوانید : طرز تهیه پاستیل

کباب کوبیده مرغ خودتان را آماده کنید

در این آموزش سایت ماگرتا سعی کردیم که نحوه پخت کباب کوبیده مرغ خوش‌مزه و لذیذ را به شما بگوییم تا بتوانید به راحتی و در سریع‌ترین زمان ممکن مواد آن را آماده کنید و آن را در ماهیتابه بپزید و یا بر روی آتش منقل آن را کباب کنید. در قسمت نظرات به ما بگویید که آیا تا به حال کباب کوبیده مرغ درست کرده‌اید یا خیر؟

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار + 3 =