سبک زندگی

طرز تهیه ذرت مکزیکی در منزل + فیلم دستور پخت 🌽

دستور پخت ذرت مکزیکی با قارچ در خانه

طرز تهیه ذرت مکزیکی : ذرت مکزیکی یکی از میان وعده های خوشمزه و بسیار پرطرفدار در جهان است که همانطور که از نامش مشخص است اصالتش متعلق به کشور مکزیک می باشد. ذرت مکزیکی با مواد و روش های بسیار متنوعی طبخ می شود. لیست غذاهایی که میتوان با ذرت آماده کرد خیلی طولانی است اما هیچکدام نمیتواند جای ذرت مکزیکی را بگیرد. پس برویم سراغ تهیه کردن یک ذرت مکزیکیِ کم نظیر! با دستور پخت ماگرتا همراه باشید.

ذرت مکزیکی اصل
ذرت مکزیکی اصل

فیلم آموزش طرز تهیه ذرت مکزیکی خانگی



مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی

مواد لازماندازهمقدار / کالری
کنسرو ذرتیک عدد100 گرم / 23 کالری
قارچ100 گرم100 گرم / 27 کالری
کره100 گرم100 گرم / 737 کالری
آویشندو قاشق چایخوری100 گرم / کالری
پنیر پیتزا100 گرم100 گرم / 330 کالری
کالباس100 گرم100 گرم / 300 کالری
سس مایونز4 قاشق غذاخوری100 گرم / 691 کالری
آبلیمویک قاشق غذاخوری100 گرم / 5 کالری
نمک و فلفلبه میزان لازم100 گرم / 0 کالری
مواد لازم برای تهیه ذرت مکزیکی

دستور پخت ذرت مکزیکی

مرحله اول:
برای تهیه ذرت مکزیکی با قارچ و پنیر ، ابتدا ذرت را درون ماهیتابه ای بریزید و با نمک و فلفل و بدون روغن تفت می دهیم تا حدی که آب ذرت ها کاملا کشیده شود.

مرحله دوم:
وقتی آب ذرت ها جمع و خشک شد، ماهیتابه را از روی حرارت بردارید. قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و در ماهیتابه ای مجرا تفت دهید تا آب قارچ هم کشیده شود.

مرحله سوم:
یک قابلمه پر از آب را روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. یک ظرف شیشه ای مقاوم به حرارت و نشکن را درون آب قرار دهید. کره را داخل ظرف شیشه ای بگذارید تا ذوب شود.

مرحله چهارم:
وقتی کره کاملا ذوب شد، ذرت و قارچ را اضافه کنید. کمی که گرم شدند، برای تهیه سس ذرت مکزیکی ، سس مایونز و پنیر پیتزا را اضافه کنید. خوب مخلوط کنید تا به خوبی پنیر در بین ذرت ها پخش شود. سپس از روی حرارت بردارید، در ظرف سرو بریزید. در صورت تمایل سس و فلفل بیشتری روی آن بریزید و میل کنید. نوش جان !

روش دوم طرز تهیه ذرت مکزیکی :

برای تهیه ذرت مکزیکی خانگی ، ابتدا روغن را در قابلمه بریزید و آن را در حرارت ملایم ذوب کنید ، سپس ذرت را اضافه کنید (در صورت استفاده از کنسرو ذرت ، آب را جدا کرده و ذرت را درون قابلمه بریزید).

صبر کنید تا کمی نرم شود ، سپس قارچ ها را با یک دستمال مرطوب تمیز کرده و خیلی سریع تخلیه کنید ، کمی روی صفحه آشپزخانه خشن برش دهید ، به ذرت اضافه کنید و به تدریج حرارت را کم کنید. ما کار میکنیم.

کمی آب لیمو خارش دار اضافه کنید ، یکی یکی ، تا رنگ قارچ تغییر نکند و درب قابلمه را گذاشته و صبر کنید تا قارچ کمی نرم شود و بعد از 5 دقیقه آن را روشن کنید. ممکن است قارچ ها ذوب شده باشند. حرارت را زیاد می کنیم.

مواد را اضافه کنید تا آب قارچ به بخار تبدیل شود ، سپس حرارت را کم کنید و کومیس ، فلفل سیاه و کمی نمک را به مواد اضافه کنید ، سس مایونز را اضافه کنید و اضافه کنید و با همه مواد ترکیب شود.

سپس پنیر پیتزا را به ذرت مکزیکی اضافه کنید و کمی از مواد دیگر را اضافه کنید تا پنیر به تمام قسمتهای ذرت برسد ، سپس درب درب آن را بگذارید و زیر قابلمه را حرارت دهید ، تا پنیر پیتزا ذوب شود و به مواد کشیده شود.

این ترکیب را می توانید با تفت دادن سوسیس یا سیب زمینی و سرو آن با ذرت مکزیکی نیز سرو کنید. پس از 3 دقیقه درب قابلمه را برداشته ، ذرت داغ مکزیکی را در کاسه های لازم بریزید و لذت ببرید.

دستور پخت ذرت مکزیکی

نکات کلیدی در تهیه ذرت مکزیکی

  • برای ادویه مخصوص ذرت مکزیکی میتوانید از انواع فلفل تند قرمز و سیاه، ادویه کاری و همچنین آویشن استفاده کنید.
  • معمولا ذرت مکزیکی با ذرت خام هم تهیه میشود. البته بهتر است کنسرو ذرت یا ذرت یخ زده را در ذرت مکزیکی بریزید.
  • در این دستور تهیه، به جای پنیر پیتزا پنیر پارمسان و یا موزارلا هم میتوان جایگزین کرد. بستگی به تمایل خودتان دارد.
  • در تهیه ذرت مکزیکی ساده میتوانید به جای سس مایونز از خامه ترش استفاده کنید.
  • اگر دوست داشته باشید می توانید در ذرت مکزیکی نان پیازچه، سیر، فلفل سبز و همین طور کالباس خرد شده نیز بریزید.
  • روش های مختلفی برای تهیه ذرتِ مکزیکی وجود دارد. اگر شما روش بهتر و خوشمزه تری سراغ دارید، لطفا در قسمت دیدگاه ها آن را با ما به اشتراک بگذارید و ما را از نظرات ارزشمند خودتان محروم نکنید.
  • طرز تهیه ذرت مکزیکی با بلال به این صورت است که قبل از مرحله اول باید دانه های بلال را با دقت جدا کنید. وقتی 15 دقیقه گذشت سپس نمک را اضافه کنید و سپس به مدت نیم ساعت الی 45 دقیقه اجازه دهید در آب و نمک کاملا پخته شود.

ذرت مکزیکی همانطور که از نامش پیداست یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای جهان است که از مکزیک شروع می شود. ذرت مکزیکی با انواع مواد و روش ها طبخ می شود.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × 3 =