طرز تهیه سس قارچ یکی از انواع سسهای بسیار پرطرفدار برای غذاهایی همچون، استیک، پاستا، سیب زمینی و همچنین غذاهای گیاهی است.
شما میتوانید این سس را تهیه کنید و با انواع و اقسام غذاهایی که خودتان میپسندید، سرو کنید و از طعم شگفت انگیزی که به غذای شما میبخشد، لذت ببرید و آن را به همراه عزیزانتان لذت ببرید.
معمولا این سس را همراه شیر درست میکنند. در ادامه این بخش دستور پخت ماگرتا با ما همراه باشید تا طرز تهیه یک سس قارچ خانگی خوشمزه، آسان و سریع را به شما آموزش دهیم.
همچنین بخوانید : طرز تهیه پاستا پنه آلفردو مرغ و قارچ ایتالیایی
مواد لازم جهت تهیه سس قارچ خانگی برای ۲ نفر
- دو لیوان شیر
- سیصد گرم قارچ خام
- دو قاشق غذاخوری آرد گندم یا آرد سفید
- چهل گرم کره
- ادویه دلخواه به میزان لازم
- نمک به میزان لازم
طرز تهیه سس قارچ خانگی لذیذ
مرحله اول
در ابتدا برای شروع تهیه سس قارچ، قارچها را به خوبی بشویید و به شکل حلقه حلقه شروع به خرد کردن آنها کنید. سپس یک تابه را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید، مقداری کره داخل آن بریزید. سپس قارچهای خرد شده را به آن اضافه نمایید. حرارت را همچنان روی ملایم قرار دهید تا قارچها آرام آرام آب بیندازند.
مرحله دوم
بعد از اینکه مشاهده کردید که قارچها آب انداختهاند، حرارت زیر تابه را بیشتر کنید تا کاملا آب قارچها گرفته شود و تبخیر شود. اجازه دهید قارچ کمی سرخ شود، بعد از اینکه قارچ آماده شد، آن را در یک ظرف جدا بریزید و کنار بگذارید، سپس به سراغ تهیه ادامه سس بروید.
مرحله سوم
در این مرحله حدود ۳۰ گرم کره را داخل قابلمه بریزید و اجازه دهید تا کاملا آب شود. سپس آرد را به آن اضافه نمایید و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند و مواد یکدستی به دست آورید.
مرحله چهارم
سپس حدود نصف لیوان از شیر را به مواد اضافه کنید و خیلی سریع هم بزنید تا آردها گلوله نشوند و کاملا باهم ترکیب شوند. اگر از همزن نیز استفاده کنید، هم کارتان آسانتر میشود و هم کیفیت و یکدستی مواد بهتر میشود.
مرحله پنجم
حالا بقیه شیر را اضافه نمایید و در همان حین اضافه کردن شیر، مواد را هم با یکدیگر هم بزنید تا بافت و یکدستی خود را از دست ندهند. حرارت زیر قابلمه را روی ملایم بگذارید و به کمک یک قاشق و یا همزن دستی، مدام هم بزنید تا بافت سس غلیظتر شود و هم اینکه از تهگرفتن یا سوخت آن جلوگیری کنید.
مرحله ششم
حالا وقتی سس شما به بافت و غلظت دلخواه خودتان رسید، میتوانید قارچهای آماده شده از قبل را آن اضافه کنید و ادویههای دلخواهتان مثل آویشن، پودر سیر، فلفلیا پاپریکا و نمک را طبق ذائقهی خودتان به مخلوط سس قارچ اضافه نمایید.
همچنین بخوانید : طرز تهیه پیراشکی گوشت با خمیر دست ساز خانگی
سس قارچ خودتان را آماده کنید
سس قارچ خوشمزه و لذیذ شما، آماده است و میتوانید با هر نوع غذایی که میدانید، آن را سرو نمایید. سس قارچ طعم آن غذا را چند برابر خوشمزهتر میکند و به شما کمک میکند تا با خوردن غذایی خوشمزه در کنار عزیزانتان لذت چندبرابری را ببرید. به همین دلیل در این مقاله سایت ماگرتا طرز تهیه سس قارچ را به شما آموزش دادیم. در قسمت نظرات به ما بگویید که آیا از سس قارچ استفاده میکنید یا خیر؟