مطلب پیشنهادی :
ad
+
سبک زندگی

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ رژیمی ؛ یک غذای کاملا سالم و جدید

راهنمای کامل تهیه کباب تابه ای مرغ برای رژیمی ها

یکی از نوع های کباب های خوشمزه و محبوب ایرانی، کباب تابه ای مرغ است که با استفاده از دستورها و مواد متفاوت آماده می شود. این کباب خوشمزه، علاوه بر داشتن طعمی لذیذ، به سرعت آماده می شود و نیاز به زمان زیادی ندارد. می توانیم این کباب خوشمزه را به صورت ساده تهیه کنیم یا از مواد دلخواه خود، مانند سویا یا سیب زمینی، در تهیه آن استفاده کنیم تا نسخه اقتصادی تری از کباب تابه ای مرغ داشته باشیم. با ما در طرز تهیه ماگرتا همراه باشید.

طرز تهیه کباب تابه ای مرغ رژیمی

مواد لازم کباب تابه ای مرغ رژیمی

مواد لازم برای ۴ نفر
سینه و ران مرغ۴ تکه
پیاز۱ عدد متوسط
سیر۲ حبه
فلفل دلمه ای۱ عدد
کره۴۰ گرم
آب لیمو ترش۱ قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده۲ قاشق غذاخوری
سماق قرمز۱ قاشق غذاخوری
آرد سوخاری۳ قاشق غذاخوری
پاپریکا و ادویه مرغبه مقدار کافی
نمک و فلفل سیاهبه مقدار کافی

دستور پخت کباب تابه ای مرغ رژیمی

مرحله اول:
برای تهیه کباب تابه ای مرغ رستورانی، ابتدا پیاز را رنده کرده و آب اضافی آن را از آن جدا کنید. پیاز رنده شده را به یک کاسه مناسب منتقل کنید. سپس سیر را هم رنده کنید و به کاسه اضافه کنید.

مرحله دوم:
حالا فلفل دلمه ای را رنده کرده و به همراه کره ذوب شده، آب لیمو ترش، زعفران دم کرده، سماق قرمز، پاپریکا، ادویه مرغ، نمک و فلفل سیاه را به کاسه اضافه کنید. در صورت تمایل، می‌توانید ادویه های دیگر مورد علاقه‌تان را نیز اضافه کنید.

مرحله سوم:
گوشت مرغ را چرخ کنید و به همراه پودر سوخاری به کاسه اضافه کنید. سپس با دست مایه کباب را حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید تا کاملاً چسبناک و منسجم شود. سپس روی کاسه را با سلفون پوشانید و در یخچال قرار دهید.

کباب تابه ای مرغ رژیمی

مرحله چهارم:
پس از مدت یک تا دو ساعت، مایه کباب را از یخچال بیرون می‌آوریم و یک تابه مناسب را با کمی روغن چرب می‌کنیم. سپس مایه کباب را روی کف تابه با قطر یکسان پهن می‌کنیم و تابه را روی حرارت قرار می‌دهیم.

مرحله پنجم:
اگر می‌خواهیم کباب تابه‌ای مرغ را در حالت آبدارتر تهیه کنیم، باید حرارت زیر تابه را متوسط یا حتی بالاتر از متوسط قرار دهیم. این امر برای جلوگیری از کشیدن آب کباب و خشک شدن آن ضروری است.

مرحله ششم:
حالا صبر می‌کنیم تا یک طرف کباب به طور کامل سرخ شود و سپس آن را برگردانیم تا سمت دیگر هم سرخ شود. برای اینکه کباب هنگام برگرداندن خرد نشود، بهتر است آن را به صورت تکه‌های کوچکتر برش دهیم و سپس برگردانیم.

دستور پخت کباب تابه ای مرغ لاغری

مرحله هفتم:
برای افزایش طعم و لذت کباب، می‌توانیم مقداری زعفران دم‌کرده را با کره روی حرارت ذوب کنیم و سپس با استفاده از برس روی کباب بمالیم. در پایان، کباب تابه‌ای را به همراه برنج یا نان سرو می‌کنیم.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × دو =