مطلب پیشنهادی :
ad
+
سبک زندگی

طرز تهیه چیز کیک انار مناسب شب یلدا ❤️‍🔥

دستور پخت چیز کیک انار یا کیک یخچالی اناری خوشمزه مخصوص شب یلدایی

طرز تهیه چیز کیک انار شب یلدا : چیز کیک یا کیک پنیر یکی از محبوبترین دسر‌های دنیاست و در واقع یک نوع شیرینی است که از دو لایه تشکیل شده است که لایه اصلی آن متشکل از انواع پنیر مثل پنیر خامه ای، پنیر ماسکارپونه و خامه می‌باشد که معمولاً با پودر قند یا پودر شکر شیرین می‌شود.

چیز کیک انار دسری پاییزی با ظاهری زیبا و خوش رنگ است که برای شب یلدا و همینطور مهمانی ولنتاین مناسب است. پایه چیز کیک میتواند بیسکویت یا کیک باشد . با دستور پخت ماگرتا همراه باشید .

همچنین بخوانید : عکس پروفایل شب یلدا و سفره شب یلدا

فیلم آموزش طرز تهیه چیز کیک انار



مواد لازم برای تهیه چیز کیک انار

  • بیسکویت پتی بور: ۲ بسته
  • کره: ۱۰۰ گرم
  • پنیر ماسکارپونه: ۱۵۰ گرم
  • خامه قنادی یا خامه صبحانه :۱۵۰ گرم
  • ژله انار: ۱ بسته
  • آب در حال جوش: ۱/۵ پیمانه
  • پودر ژلاتین: ۱/۵ قاشق غذاخوری
  • آب سرد برای حل کردن ژلاتین ۵ برابر وزن ژلاتین
  • پودر قند :۴ قاشق غذاخوری
  • وانیل: ۱/۸ قاشق چایخوری
  • انار دون شده :۴ عدد
مواد لازم برای تهیه چیز کیک انار

دستور پخت چیز کیک انار

  1. بیسکویت را داخل میکسر یا غذاساز بریزید تا کاملاً پودر شود همچنین می‌توانید بیسکویت‌ها را با دست خرد کنید بعد داخل کیسه فریزر بریزید سپس با گوشت کوب آن را پودر کنید بعد از اینکه بیسکویت‌ها کاملاً پودر شدند کره آب شده + وانیل را به آن اضافه کنید مواد را کاملاً با هم مخلوط کنید تا کره به خرد بیسکویت‌ها برود و بیسکویت‌ها حالت خمیری پیدا کنند. برای آب کردن کره هیچ وقت آن را روی حرارت مستقیم قرار ندهید کره را روی سماور یا کتری قرار دهید تا آب شود.
  2. کف قالب کمربندی ۲۵ سانتی کیسه فریزر قرار دهید بیسکویت‌ها را داخل قالب بریزید خوب فشرده کنید تا کاملاً صاف و یکدست شود بعد به مدت ۴۵ دقیقه داخل یخچال قرار دهید اگر قالب کمربندی ندارید می‌توانید کف قالب مورد نظر را با سلفون بپوشانید حتماً سلفون را به اندازه‌ای انتخاب کنید که از قالب بیرون بیاید تا بعداً بتوانید مثل دستگیره از آن برای بیرون آوردن چیز کیک از قالب استفاده کنید.
  3. پنیر خامه‌ای را از یک ساعت قبل از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد بعد پنیر + پودر قند را با همزن هم بزنید بعد خامه را به آن اضافه کنید و مجدد با همزن هم بزنید اگر از خامه قنادی استفاده کردید پودر قند را حذف کنید یا اینکه مقدار آن را بسته به ذائقه خودتان کمتر کنید اگر خواستید کرم پنیری شما رنگی شود می‌توانید کمی آب انار یا رنگ خوراکی صورتی به آن اضافه کنید خامه قنادی نسبت به خامه صبحانه گران‌تر است بنابراین اگر خواستید چیز کیک شما ارزان‌تر تمام شود از خامه صبحانه استفاده کنید.
  4. پودر ژلاتین + آب سرد را روی سماور قرار دهید تا شفاف شود سپس ژلاتین را کنار بگذارید تا کمی خنک شود بعد به مخلوط خامه + پنیر اضافه کنید سپس مواد را روی بیسکویت بریزید و به مدت یک ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.
  5. پودر ژله + آب داغ را در کاسه‌ای بریزید و مخلوط کنید خوب هم بزنید روی سماور قرار دهید تا دانه‌های ژله حل شود بعد کنار بگذارید تا کاملاً هم دمای محیط شود. به این نکته توجه داشته باشید که هیچ وقت برای حل کردن ژله از نصف آب داغ و نصف آب سرد استفاده نکنید.
  6. بعد از اینکه لایه پنیری خودش را گرفت از یخچال خارج کنید دانه‌های انار را روی آن بچینید سپس چند قاشق از ژله را که کاملاً از دما افتاده است را روی آن بریزید حدود ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا دانه‌های انار با کمک ژله فیکس شوند بعد آن را از یخچال خارج کنید و بقیه ژله را روی آن بریزید و داخل یخچال قرار دهید تا کاملاً خودش را بگیرد.
  7. برای خارج کردن چیز کیک از قالب ابتدا با کارد نوک تیز دور تا دور چیز کیک را آزاد کنید بعد کمربند قالب را باز کنید اگر از قالب کمربندی استفاده نکردید باز هم با کارد دور تا دور چیز کیک را آزاد کنید بعد به آرامی سلفون را از قالب بیرون بکشید چیز کیک را روی میز کار قرار دهید با کمک یک کفگیر به ظرف سرو منتقل کنید. برای برش زدن چیز کیک آن را ۱۵ دقیقه قبل از یخچال خارج کنید تا لایه بیسکویتی کمی نرم شود و موقع برش خوردن نشکند.
دستور پخت چیز کیک انار

نکات کلیدی تهیه کیک انار

برای تهیه کیک در صورت تمایل می توانید به جای بیسکویت شیرین از کراکر استفاده کنید تا کیک شما ترکیب خوبی از نمک و شیرینی داشته باشد.

به جای ژله انار در کیک ، می توانید آب انار را در خانه درست کنید و آن را با پودر ژلاتین مخلوط کنید. به این ترتیب ژلاتین خوشمزه تری خواهید داشت.

روش دیگر تهیه کیک انار این است که می توانید به جای ژلاتین پودر شده ، ژلاتین انار را با مخلوط خامه و پنیر مخلوط کنید و یک کیک صورتی با طعم انار داشته باشید.

کیک انار نیز با پنیر ماسکارپونه تهیه می شود. از خامه قنادی می توان به جای خامه صبحانه نیز استفاده کرد.

این دستور تهیه کیک انار بدون فر بود ، اما شما می توانید برای تهیه کیک انار در اجاق گاز با دستور ساده کیک مشورت کنید و کیک را با ژله و دانه های انار به همین روش تزئین کنید.

همچنین در این دستور پخت کیک انار پایه کوکی آموزش داده شده است ، در صورت تمایل می توانید کیک انار پایه کیکی نیز تهیه کنید. برای تهیه کیک انار با پایه کیک باید مراحل زیر را دنبال کنید:

نصف فنجان شیر را با نصف فنجان شکر و دو قاشق غذاخوری روغن مخلوط کنید. سپس دو عدد تخم مرغ و کمی وانیل به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. سپس یک فنجان آرد و یک قاشق غذاخوری بیکینگ پودر را الک کرده و مایع کیک را بریزید و خوب بزنید.

سپس آن را داخل فر با دمای 175 درجه به مدت 35 تا 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد. وقتی کیک آماده شد ، آن را از فر خارج کنید و از مرحله پنجم به بعد همان دستور را تکرار کنید. یا می توانید از پودر کیک آماده استفاده کنید.

روش های مختلفی برای تزیین کیک انار وجود دارد. به عنوان مثال ، به جای اینکه ژلاتین و انار را با یک دست روی کیک بریزید ، از شکلات یا خامه برای تزئین استفاده کنید. خامه را با کمک پیپت روی کیک قرار دهید و سپس کرم ها را با دانه های انار تزئین کنید. یا می توانید ژلاتین را قطره قطره روی کیک بریزید و با کمک خلال دندان ژلاتین را به شکل قلب قطره کنید. شکلات ذوب شده یا سس فاج را روی کیک بریزید.

به جای ژلاتین پودر شده می توانید از ژلاتین آلوئه ورا استفاده کنید اما در این حالت کیک شما رایحه آلوئه ورا و طعم شیرین تری خواهد داشت.

اگر قالب کمربند ندارید ، نگران نباشید. یک ظرف مناسب انتخاب کنید و آن را در یک ظرف سلفون چند لایه قرار دهید تا وقتی کیک آماده شد بتوانید آن را با کمک سلفون خارج کنید. هنگام بیرون آوردن جسم از کیک سلفون ، مراقب باشید پایه کوکی خرد نشود.

همچنین درست کنید: طرز تهیه دسر موس انار  و طرز تهیه ژله گل انار

نظر شما درباره چیز کیک انار چیست؟ تا بحال آن را درست کرده اید؟ اگر نکته خاصی در درست کردن چیز کیک انار بلدید در قسمت دیدگاه برای کدبانو ها بنویسید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهار × پنج =