سبک زندگی

تحقیق در مورد چگونه با دیگران ارتباط برقرار کنیم

مقاله با موضوع چگونه با دیگران ارتباط برقرار کنیم با راهکارهای عالی

تحقیق در مورد چگونه با دیگران ارتباط برقرار کنیم؟ بسیاری از ما در برقراری ارتباط خیلی خوب نیستیم. اما ترفندها و نکات روانشناختی زیادی وجود دارد که می تواند به همه ما در این زمینه کمک کند. شما می توانید از این روش ها هم در زندگی روزمره و هم در زندگی کاری خود استفاده کنید. در ادامه با بخش تحقیق ماگرتا همراه باشید.

مطلب پیشنهادی: تحقیق درباره چگونه بر استرس خود در زندگی غلبه کنیم

تحقیق در مورد چگونه با دیگران ارتباط برقرار کنیم

تحقیق درباره چگونه با دیگران ارتباط برقرار کنیم

اگر نمی دانید در مورد چه چیزی صحبت کنید، اجازه دهید فرد یا افراد مقابل صحبت کنند. با دقت گوش دهید، سر تکان دهید و سؤالات آنها را پاسخ دهید. بر اساس آنچه به شما می گویند، واکنش های خود را به وضوح نشان دهید. اگر خاطره بدی برای شما تعریف می کنند، نشان دهید که متاسفید، اگر چیز خنده داری گفتند، لبخند بزنید.

سعی کنید نفس خود را با نفس شخصی که با او صحبت می کنید هماهنگ کنید. اگر مجبور هستید با کسی دست بدهید، دستان خود را از قبل گرم کنید. دست های گرم تاثیر بهتری می گذارند. از طرف مقابل بپرسید: “آیا من صحبت شما را درست متوجه شدم…؟” این روش اغلب توسط روانشناسان استفاده می شود. این سوال باعث می‌شود طرف مقابل متوجه شود که شما با دقت گوش می‌دهید و با شنیدن حرف‌هایش از دهان شما، می‌تواند به طور انتقادی تری به ارزیابی آن‌ها بپردازد.

برای جلوگیری از احساس ناراحتی در یک محیط، کمی زودتر به آنجا بروید. این کار به شما زمان می دهد تا یک مکان راحت را انتخاب کنید و با محیط یا افراد سازگار شوید. همچنین افرادی که دیر می‌رسند معمولاً بیشتر از کسانی که به موقع یا زودتر می‌رسند مورد توجه قرار می‌گیرند.

اگر کسی با شما شوخی توهین آمیزی کرد، از او بخواهید که آن شوخی را تکرار کند یا توضیح دهد. در این صورت دیگر شوخی خنده دار نخواهد بود و جوکر از این موقعیت پشیمان می شود. اگر می خواهید در محیط خود اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، تصور کنید که یک پادشاه یا ملکه هستید و دیگران خدمتگزار شما هستند، اما در این کار زیاده روی نکنید. این روش خیلی اخلاقی نیست، اما کاملاً مؤثر است.

اگر طرف مقابل از شما سؤالات نامناسبی می پرسد، حرف او را قطع کنید و سوالاتی از او بپرسید. گفتگو را به سمت او برگردانید، موضوع را عوض کنید و اجازه ندهید خودش را جمع کند. این باعث می شود که او از سوال پرسیدن دست بردارد. اگر نمی توانید به راحتی «نه» بگویید، از افرادی که دائماً از شما چیزی می خواهند چیزی بخواهید. هر چی بیشتر بهتر.

اگر می دانید فردی می خواهد از شما یا ایده های شما در یک جلسه کاری یا در هر محیط دیگری انتقاد کند، کنار او بنشینید. این کار باعث می شود که فرد کمی آرام شود و کمتر از شما ایراد بگیرد. در طول جلسه، هنگام ملاقات برای اولین بار به چشم فرد مقابل توجه کنید. تماس چشمی برای تاثیرگذاری خوب بسیار مهم است و این به شما اجازه می دهد چند ثانیه تماس چشمی داشته باشید و به کسی اجازه می دهد نگرش خوبی نسبت به شما ایجاد کند.

اگر پشت میز نشسته‌اید، هیچ کیف، کتاب یا چیز دیگری بین خود و شخصی که با او صحبت می کنید قرار ندهید.
اگر کالایی دارید و نمی دانید آن را کجا قرار دهید، آن را با یک دست نگه دارید. اگر آن را با دو دست بگیرید، احساس یک رفتار بسته و سرد را از سوی شما به فرد مقابل می دهد.

برای حمایت و تقویت تفکر خود، آنچه را که از والدین یا معلمان خود شنیده‌اید، بگویید. اگر به یک مراسم یا مهمانی دعوت شده‌اید و مطمئن نیستید که می‌خواهید مدت طولانی در آنجا بمانید، از قبل به آنها اطلاع دهید که می‌آیید، اما بگویید که نمی‌دانید تا کی خواهید بود. اگر درباره‌ی موضوعی به تندی با فردی صحبت و بحث می کنید، در کنار او بایستید نه در مقابل او.

۵ اشتباه بزرگ در برقراری ارتباط با دیگران

۱- هرگز فرمان ندهید: اگر با مردم در حالات اجباری صحبت کنید، چیزی جز کینه و رنجش برای مردم باقی نمی گذارید.

۲- تهدید نکنید: تهدید کردن فقط سیستم را از بین می برد و شورش را تحریک می کند.

۳- مهربان باشید: حتی اگر به کسی نصیحت می کنید، مهربانی را رها نکنید.

۴- صریح باشید: از جملات با معانی مختلط و دوگانه پرهیز کنید. مستقیم بودن با توضیحات ساده و واضح همیشه نتایج بسیار بهتری به همراه خواهد داشت.

۵- اطلاعات را پنهان نکنید: اگر چیزی می دانید، آن را پنهان نکنید. در غیر این صورت، فرد مقابل شما ممکن است این موضوع را از شخص دیگری یاد بگیرد و از این به بعد برای این نوع کارها به دیگران زنگ بزند نه شما و ترجیحا ارتباط خود را با شما کمرنگ کند.

همچنین بخوانید:
تحقیق در مورد چند حیوان که به خواب زمستانی ‌می روند
و
تحقیق در مورد ورزش شنا

☑️ به پایان تحقیق در مورد چگونه با دیگران ارتباط برقرار کنیم رسیدیم، اگر نظری درباره این مقاله داشتید حتما آن را از بخش نظرات با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست − 2 =