طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای مرحله به مرحله به سبک قنادی ها
دستور پخت شیرینی پنجره ای خوشمزه و عالی مخصوص مهمانی ها و مجالس
طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای : شیرینی پنجره ای یک شیرینی سنتی که در کشور عزیزمان ایران است که در مراسمهای تاریخی و یا اعیاد پخته میشود طرز تهیه آن بسیار آسان است و شما می توانید آن را به آسانی در منزل تهیه کنید.
اگر دچار بیماری های قندی هستید و از دیابت رنج می برید، نگران نباشید، شیرینی نان پنجرهای بهخاطر شکر کمی که در آن استفاده میشود، برایتان ضرری ندارد و با خیال جمع میتوانید آن را نوش جان کنید و این شیرینی را به عنوان یک میان وعده و یا برای پذیرایی از مهمانانتان درست کنید. برای آموزش درست کردن آن با ما در این بخش طرز تهیه ماگرتا همراه باشید.
طرز تهیه رولت خامه ای به روش ساده و به سبک قنادی ها
مواد مورد نیاز جهت تهیه شیرینی نان پنجره ای
- یک پیمانه آرد
- یک پیمانه شیر سرد
- یک دوم پیمانه نشاسته
- سه عدد تخم مرغ
- یک دوم قاشق چای خوری وانیل
- یک دوم پیمانه پودر قند
- دو قاشق غذاخوری گلاب
- رنگ خوراکی ژله ای (به دلخواه)
ابزار لازم جهت تهیه نان پنجره ای
- قالب نان پنجره ای
- دماسنج
برای تهیه قالب می توانید به مغازههای لوازم قنادی فروشی یا شیرینی فروشیها مراجعه کنید، دقت کنید قسمت بالای قالبهایتان از جنش چوب باشد تا هنگام سرخ کردن شیرینیها دستتان نسوزد.
طرز تهیه دونات خانگی ساده خوشمزه + نکات طلایی پخت
طرز تهیه شیرینی پنجره ای و یا نان پنجره ای
مرحله اول(مخلوط کردن مواد)
ابتدا نشاسته را با گلاب و شیر سرد در کاسهای ریخته و با همزن دستی آنقدر هم بزنید تا موادتان یکدست شود.
سپس تخم مرغ ها را دانه به دانه به موادتان اضافه کنید و بعد از اضافه کردن هر کدام مایه را هم بزنید تا موادتان به طور کامل مخلوط شوند.
مرحله دوم(الک کردن آرد)
آرد را به همراه وانیل سه مرتبه الک کنید و سپس آن را در دو مرحله به موادتان اضافه کنید. وانیل باعث این می شود که بوی بد تخممرغ گرفته شود، سپس مواد را با قاشق آنقدر هم بزنید تا مایه یکدستی داشته باشید.
مرحله سوم(صافی کردن مواد)
اکنون مایع را از صافی رد کنید تا دیگر گلولهای باقی نماند.
مرحله چهارم(سرخ کردن)
حال روغن را در تابه ای بریزید و زمان دهید که داغ شود ( سر دماسنج را در روغن قرار دهید و زمانی که به ۳۵۰ درجه فارنهایت رسید ) قالب را برای چند ثانیه در روغن قرار دهید تا داغ شود.
سپس در مایع فرو برده و دوباره در روغن بگذارید، قالب را به آرامی تکان دهید تا مواد از آن جدا شود. بعد از سرخشدن بر روی پارچهای حولهای قرار دهید تا خنک شوند و بعد از خنکشدن میتوانید پودر قند را با الک بر روی آن بپاشانید.
فوت و فن بهتر شدن شیرینی نان پنجره ای در منزل
- اگر دوست دارید شیرینی پنجرهای نرمی داشته باشید، می توانید به جای استفاده از شیر سرد از ماست شیرین استفاده کنید.
- میزان روغن باید به اندازهای باشد که شیرینی به طور کامل در آن قرار بگیرد تا کاملا سرخ شود.
- قالب را نیمه در مواد فرو کنید، اگر کاملا آغشته به مواد کنید، از قالب جدا نمیشود.
- به خاطر تهنشینشدن نشاسته مواد را دائما هم بزنید.
- اگر قالب نداشتید، می توانید از قیف و ماسوره استفاده کنید.
- برای تهیه شیرینی نان پنجرهای رنگارنگ می توانید از رنگ خوراکی ژلهای استفاده کنید .
طرز تهیه نان بربری خانگی سنتی با فر یا توستر به سبک بازاری
شیرینی نان پنجره ای خودتان را درست کنید
با استفاده از دستور العمل این مقاله سایت ماگرتا، شیرینی نان پنجره ای را درست کنید و از تردی و طعم فوق العاده آن لذت ببرید.این شیرینی را می توانید در مراسم هایتان برای پذیرایی تدارک ببینید. از این که با ما همراه بودهاید، سپاس گزاریم.