سبک زندگی

طرز تهیه کیک زبرا ؛ یک عصرانه شگفت انگیز و خوشمزه

آموزش درست کردن کیک زبرا بسیار خوشمزه و عالی لذیذ

کیک زبرا یکی از انواع کیک های ساده و خوشمزه در سرتاسر دنیاست که به دلیل اینکه از دو یا سه رنگ تهیه می شود به زبرا به معنی گورخر در زبان انگلیسی معروف است. در ادامه با بخش طرز تهیه ماگرتا همراه ما باشید.

طرز تهیه کیک زبرا

کیک زبرا یک کیک دو لایه با طرح خاص و جذاب است که با ترکیب دو خامه‌ای شکلاتی و وانیلی خوشمزه می‌شود. در ادامه طرز تهیه کیک زبرا را برای شما شرح خواهیم داد:

مواد لازم کیک زبرا:

  • ۳ عدد تخم مرغ
  • ۱ پیمانه شکر
  • ۱/۲ پیمانه روغن زیتون
  • ۱/۲ پیمانه شیر
  • ۱ و ۳/۴ پیمانه آرد سفید
  • ۲ قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
  • ۱/۴ قاشق چای‌خوری نمک
  • ۳ قاشق چای‌خوری کاکائو
  • ۱ قاشق چای‌خوری وانیل
  • ۱/۴ پیمانه آب جوز هند
  • ۱/۲ پیمانه شکلات تلخ، خرد شده

برای خامه شکلاتی:

  • ۲/۳ پیمانه خامه گرفته شده
  • ۱/۲ پیمانه شکلات تلخ، خرد شده

برای خامه وانیلی:

  • ۲/۳ پیمانه خامه گرفته شده
  • ۳ قاشق غذاخوری شکر
  • ۱ قاشق چای‌خوری وانیل

دستور پخت کیک زبرا:

در یک کاسه، تخم مرغ و شکر را با هم مخلوط کنید و با استفاده از میکسر، تا زمانی که خوب ترکیب شوند، همزمان با ریختن روغن زیتون و شیر ادامه دهید.

در کاسه دیگر، آرد، بیکینگ پودر، نمک، کاکائو و وانیل را با هم مخلوط کنید.

مواد مخلوط شده را به تدریج به ترکیب تخم مرغ و شکر اضافه کرده و با میکسر تا زمانی که تمامی مواد خوب ترکیب شوند، همزمان با ریختن آب جوز هند ادامه دهید.

نصفی از ترکیب را در یک کاسه جداگانه قرار دهید و خرد شده شکلات را به آن اضافه کنید و مخلوط کنید.

یک قالب کیک را با روغن آماده کنید و پوشش دهید. سپس، با استفاده از قاشق، ترکیب‌های شکلاتی و وانیلی را به صورت متناوعی به قالب کیک ریخته و به صورت موازی در کنار هم ریخته و با استفاده از چنگال، برای تشکیل الگوی زبرا، از روی ترکیب‌های خمیری یک خط را به داخل ترکیب شکلاتی کشیده و از روی ترکیب وانیلی یک خط را به داخل ترکیب شکلاتی کشیده و این روند را تکرار کنید.

قالب کیک را در فر درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید و برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه پخته کنید تا ترکیب کاملاً پخته شود. برای اطمینان از پخته شدن کامل، با استفاده از یک دستگاه تستر سوختگی چک کنید.

در حین پخت کیک، خامه‌های شکلاتی و وانیلی را آماده کنید. برای خامه شکلاتی، شکلات را در مقداری خامه گرفته شده گدازده و آن را در یخچال برای چند دقیقه قرار دهید تا سفت شود. برای خامه وانیلی، خامه گرفته شده را با شکر و وانیل مخلوط کرده و آن را نیز در یخچال قرار دهید.

پس از پخت کیک، آن را به مدت ۱۰ دقیقه در قالب بگذارید و سپس آن را از قالب خارج کنید و برای خنک شدن به مدت حداقل ۱۵ دقیقه در یخچال قراردهید.

پس از خنک شدن کامل کیک، برش‌هایی از آن را در صورت تمایل با چاقو برید و هر برش را با خامه شکلاتی و وانیلی تزئین کنید.

کیک زبرا شما حاضر است! قابل سرو و مصرف به همراه چای و قهوه است. می‌توانید از این کیک برای جشن‌ها، مهمانی‌ها یا به عنوان یک دسر خوشمزه در خانه استفاده کنید.

کیک زبرا

امیدواریم دستور پخت گفته شده مورد استفاده شما عزیزان قرار گرفته باشد؛ در صورت داشتن سوال، پیشنهاد یا هر موردی در رابطه مطلب طرز تهیه کیک زبرا، از طریق بخش دیدگاه اقدام نمایید تا ماگرتا به شما پاسخ بدهد.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

20 + یک =