طرز تهیه کوکو مرغ مجلسی شمالی مرحله به مرحله خوشمزه
طرز تهیه کوکوی مرغ مرحله به مرحله خوشمزه به سبک رستورانی
طرز تهیه کوکو مرغ : کوکو یکی از انواع غذاهایی که هم سریع آماده میشود و هم لذیذ و خوشمزه است. یکی از انواع مختلف کوکو مرغ است که می توانید آن را در وعده نهار یا شام خودتان میل کنید و از طعم و مزه آن لذت وافر ببرید.
به همین دلیل و برای کمک به شما، ما در این مقاله بخش از طرز تهیه ماگرتا، قصد داریم طرز تهیه یک کوکوی مرغ لذیذ را به شما آموزش دهیم تا بتوانید به راحتی آن را آماده کنید و میل نمایید.
شما میتوانید با استفاده از مقدار موادی که در ادامه به شما می گوییم، برای چهار نفر کوکوی مرغ آماده کنید. اما اگر میخواهید، برای افراد بیشتری کوکوی مرغ آماده کنید، می توانید با استفاده از نسبت گیری، مقدار مناسب مواد کوکوی مرغ را بدست بیاورید و از آن جهت پخت کوکوی مرغ، برای بیشتر از چهار نفر استفاده کنید.
همچنین بخوانید : طرز تهیه بمب پیتزایی
مواد لازم برای تهیه کوکوی مرغ
- یک عدد سینه مرغ تازه
- دو عدد پیاز متوسط
- دو حبه سیر
- دو عدد تخممرغ
- یک قاشق سرپر ماست خامهای
- دو قاشق غذاخوری جعفری تازه
- دو عدد سیبزمینی متوسط
- مقدار مناسب روغن مایع
- مقداری آرد سوخاری
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار کافی
همچنین بخوانید : طرز تهیه مربا هویج شفاف
دستور پخت کوکو مرغ
در این قسمت به طور جزیی در مورد طرز تهیه کوکوی مرغ صحبت میکنیم. کوکویی که با این روش ساخته میشود، به صورت تهچین آماده میگردد که دارای ظاهری مناسب و جذاب میباشد.
گام اول: پختن کامل سینه مرغ
پختهشدن سینه مرغ، در تعیین طعم کوکوی شما، نقش قابلتوجهای را بازی میکند و در صورت پختهنشدن درست، میتواند باعث دلزدگی گردد. به همین دلیل باید حتما به نحوه پخت سینهمرغ دقت کنید و از آن غافل نشوید. برای پخت سینه مرغ باید ابتدا کمی آب در قابلمه بریزید، سپس آن را بر روی گاز بگذارید تا به جوش آید.
در ادامه، سینه مرغ را به آن اضافه کنید و اجازه دهید تا سینه مرغ به همراه آب پخته شود. قبل از اضافه کردن مرغ، حتما به آب کمی فلفل، نمک، یک عدد پیاز و یک حبه سیر اضافه کنید و زیر قابلمه نیز یک شعله پخشکند قرار دهید.
شعله پخشکن حرارت را به طور مساوی بین نقاط مختلف قابلمه پخش میکند و از حرارت دیدن بیش از حد یک نقطه جلوگیری میکند..
گام دوم: سرخ کردن پیاز
در این مرحله باید پیاز خودتان را سرخ کنید. پیاز را به صورت نگینی و ریز خرد کنید، سپس آن را داخل ماهیتابهای که از قبل بر روی گاز گذاشتهاید، قرار دهید و آن را سرخ نمایید.
گام سوم: تکه تکه کردن سینه مرغ
بعد از اینکه سینه مرغ به طور کامل پخته شد، آن را بر روی تختهای قرار دهید و خرد کنید. دقت نمایید که هر چه تکههای مرغ شما ریزتر باشد، بهتر است و در هنگام پختن کوکوی مرغ باعث افزایش راحتی شما میشود. پس عجله را کنار بگذارید و با دقت تمام سینه مرغ کوکوی خودتان را به صورت ریز تکه تکه کنید.
گام چهارم: آماده کردن مخلوط کوکوی مرغ
بعد از اینکه سینه مرغ را به اندازه کافی خرد کردید، باید یک عدد تخممرغ و یک قاشق پر ماست به آن اضافه کنید. دقت نمایید که ماست نباید به هیج عنوان آبکی باشد. بعد از این کار باید پیاز داغ خودتان را به این مخلوط اضافه نمایید.
گام پنجم: پخت و سرخ کردن کوکو مرغ
در این مرحله ابتدا ماهیتابهای را به روغن آغشته میکنید و آن را بر روی گاز میگذارید تا روغن به اندازه کافی داغ شود. سپس مواد کوکو را به داخل آن میریزید و آنها را سرخ مینمایید.
گام ششم: تزیین کوکوی مرغ
بعد از اینکه کوکوهای مرغ شما به طور کامل آماده شد. میتوانید آنها را با استفاده از زرشک یا گردو تزیین کنید و آماده سرو نمایید.
همچنین بخوانید : طرز تهیه کوکو سیب زمینی
کوکوی مرغ خودتان را آماده کنید
کوکوی مرغ غذایی لذیذ است که در کمترین زمان ممکن آماده می شود و می تواند انتخاب خوبی برای ناهار یا وعده شام شما باشد.
به همین دلیل و برای کمک به شما، ما در این مقاله سایت ماگرتا، طرز تهیه سریع و راحت کوکو مرغ را آموزش دادیم تا بتوانید به راحتی آن را در منزل خودتان آماده کنید. در قسمت دیدگاه سایت ماگرتا به ما بگویید که آیا از کوکو مرغ برای وعده ناهار یا شام استفاده کرده اید یا خیر؟
پس سیب زمینی چی شد