مطلب پیشنهادی :
ad
+
ادبیاتفرهنگ و هنر

انشا در مورد غذاهای ایرانی ❤️ با مقدمه و بدنه و نتیجه گیری

انشاء دانش آموزی و ساده روان در مورد غذاهای ایرانی با مقدمه و نتیجه گیری و توصیفات زیبا

انشا در مورد غذاهای ایرانی : غذاهای ایرانی و دستور پخت و موادی که در آن به کار می رود ریشه در اسلام و حلال و حرام دارد. برای دریافت اطلاعات بیشتر در بخش انشا ماگرتا با ما همراه شوید.

انشا پیشنهادی : انشا در مورد غذای سالم و ناسالم

انشا در مورد غذاهای ایرانی

انشا در مورد غذاهای ایرانی

مقدمه: غذا و خوراک یکی از نیازهای اصلی و اساسی انسان هاست که باید مطابق مزاج و فرهنگ هر ملت و کشور طبخ و میل می شود. ما ایرانیان مردمانی با ذائقه های متفاوت هستیم که هر استان و شهر و روستا برای خود شیوه غذایی متفاوتی دارند ولی همه طبق یک چهارچوب و اصول صحیحی پیش می روند.

بدنه: هر بار که سفره را باز می کنیم، دنیای رنگارنگی را می بینیم که برق می زند، سبزی و سالاد و برنج و خورشت و انواع غذاهایی که می خوریم و حتی یک بار هم نمی گوییم از کجا و چه کسی مهیا کرد. چه کسی کاشت و داشت و برداشت تا ما با این آسودگی بخوریم و خدا را از یاد ببریم.

غذاهای ایرانی ریشه اش به طب اسلامی و سنتی بر می گردد که برای هر نوع خوراک دلیل و برهان دارد. خوردن چه غذاهایی در چه فصل و ماه و روز را درست می داند و چه غذاهایی در فصل سرد مضر است و در فصل گرم مفید. بدن انسان دارای طبیعتی گرم و سرد است که همه به یک روال نیستند.

گروهی با غذاهای گرم به مشکل برمی خورند و عده ای هم با غذاهای سرد. هرکس به مزاجی خوش است و دوست دارد و دیگری ممکن است همان غذا را دوست نداشته باشد. در آداب غذا خوردن ما هیچ گونه نوشیدنی سکر آور خورده نمی شود و یا در رژیم غذایی از گوشت خوک و یا چهارپایان دیگر استفاده نمی شود.

از گوشت پرندگانی که چینه ندارند هم استفاده نمی شود. حیواناتی مانند کلاغ و پرستو در رژیم غذایی ما جایی ندارند. نان ما اغلب نان گندم بوده و در غذاهایمان از هر نوع ادویه ای استفاده نمی کنیم. غذا های ما بر اساس معیارهای درستی بوده که برای بدن هیچ گونه خطر و ضرری ندارند.

نتیجه گیری: غذاهای ایرانی در ردیف بهترین غذاهای جهان هستند. بر ما واجب است که شکر گزار این نعمت های بزرگ بوده و اسراف نکنیم.

انشا در مورد غذاهای سنتی ایران

مقدمه: سرزمین ما ایران بهشت روی زمین است که چهار فصل بوده و در هر فصل میوه و خوراکی های خاص خود را دارد. بهترین برنج دینا در ایران است و بوی خوشش همه جا را پر کرده است.

بدنه: وقتی به الگوهای غذایی و لیست غذاهای ایرانی خوب و دقیق نگاه می کنم می بینم که هر کدام دارای ویژگی های خاصی هستند که برای بدن دارای فواید زیادی هستند. گوشت ما بهداشتی و بوده و حیوانات و پرندگان به صورت حلال سر بریده می شوند.

غذاهای کشور ما کاملا بهداشتی و مناسب با فرهنگ و آداب و رسوم ایران است. هر غذایی را نمی خوریم و هر نوشیدنی را سر سفره نمی آوریم. سفره جایگاهش مقدس است و نان موجب برکت. هر نوع خوراکی در سفره جایگاه ندارد و منتظر گذاشتن سفره کاری ناپسند است که در فرهنگ ایرانی و اسلامی ما پسندیده نیست.

غذاهای ما سرشار از مواد مغذی و مفید است که موجب تقویت حافظه در انسان می گردد. خوردن بعضی غذاها موجب نشاط شده و بعضی دیگر موجب سنگینی، غذاهای سنگین در شب مصرف نمی شوند و بهتر است در وعده ناهار مصرف شوند. بعضی از غذاها در کنار هم مصرف نمی شوند و در واقع مصلح نیستند.

ماست با ماهی خورده نمی شود، در وسط غذا آب صرف نمی شود و شستن دست هم لازم و ضروری است. دعای سفره خوانده می شود و همه گوش می کنند. غذاهایی که ما می خوریم مانند کشورهای دیگر عجیب نیست. ما از حشرات اصلا استفاده نمی کنیم و بسیار بد می دانیم.

بعضی از غذاهای ما مانند قورمه سبزی در جهان معروف است و جایگاه ویژه ای دارد. آش هایی چون رشته و دوغ هم در اکثر کشورهای همسایه شناخته شده است و طرفداران زیادی دارد. انواع حلوا، کاچی، اشکنه و کال جوش از غذاهایی هستند که اغلب مردم به آنها عشق می ورزند و به عنوان غذاهای سنتی از انها می خورند.

روغن های محلی هنوز جایگاه خود را دارند و مردم از آنها مصرف می کنند. روغن زیتون و کنجد هم مورد بهره برداری قرار می گیرد و محبوب است. تابستان غذاهای آماده ای چون آب دوغ و خیار و دلماج در بیشتر مناطق کشور مصرف می گردد.

نتیجه گیری: کشور ما دارای تنوع غذایی فراوانی بوده و بیشتر مردم اغلب طبق رسم مناطق زندگی خود غذاهای مخصوصی دارند. بهتر است در حفظ این غذاهای خوش طعم بکوشیم و از خوردن غذاهایی فانتزی و یا فست فودها خود داری کنیم.

انشاء های پیشنهادی :
انشا در مورد قالی
و
انشا در مورد قهرمان زندگی من
و
انشا در مورد کلاغ

☑️ به پایان انشا درباره غذاهای ایرانی رسیدیم. برای درج دیدگاه می توانید از بخش نظرات در انتهای همین مطلب استفاده نمایید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سیزده − هفت =