ادبیاتفرهنگ و هنر

انشا در مورد شوخ طبعی ⚡️+ با مقدمه و نتیجه گیری

انشاء دانش آموزی و ساده روان در مورد شوخ طبعی با مقدمه و نتیجه گیری و توصیفات زیبا

انشا در مورد شوخ طبعی: همه انسان ها گرفتار مشکلات زیادی هستند ولی در عین حال گروهی همواره می خندند و دم از مشکلات خود نمی زنند. برای دریافت اطلاعات بیشتر در بخش انشا ماگرتا همراه ما باشید.

انشا پیشنهادی : انشا درباره زمستان می رود و روسیاهی به زغال می ماند

انشا در مورد شوخ طبعی

انشا درباره شوخ طبعی

مقدمه: طبع و سرشت انسانها متفاوت است، گروهی شوخ طبع و دسته ای هم جدی و دسته ای هم بسیار خشک و غیرقابل تحمل هستند.

افراد شوخ طبع در هر صورت و حالت در دل مردم جای دارند و موجب خوشی و شادی مردم می گردند. چه بسیار مردمی که خودشان غرق در مشکلات هستند ولی وقتی در مقابل دیگران قرار می گیرند می خندند و کسی نمی داند که در دلشان چه خبر است.

بدنه: همیشه وقتی برادر بزرگم را میبینم که می خندد، حالم خوب می شود، هر چند او هم درد و مشکلات فراوان دارد.ولی خوش به حالش که همیشه لبش خندان است و مردم را می خنداند. او انسان شریفی است که همواره در فکر رفع مشکلات مردم است و گاهی هم برای رفع کسالت خنده را بر لب مردم می نشاند.

خنده و شوخی به اندازه برای هر انسانی لازم است. اما زیاد روی موجب ملال و گاهی هم دلخوری می گردد. انسان شوخ طبع اغلب با همه دوست و رفیق است. شوخ طبعی موجب افزایش روحیه شده و میزان هورمون های مولد شادی در بدن افزایش یافته و فرد خوشحال می شود.

شوخ طبعی نوعی رفتار ذاتی است که موجب افزایش امید به زندگی و میزان ناباوری در میان مردم می گردد. این رفتار ذاتی است که در همه افراد وجود ندارد و اکتسابی هم نیست تا کسی بتواند آن را بیاموزد. شوخ طبعی موجب افزایش طول عمر شده و در میان مردم هم جایگاه خوبی هم دارد.

انسان شوخ طبع عمری طولانی خواهد داشت و هیچ وقت از دنیا دلسرد نمی شود. گاهی سخنی خوب و خوش موجب بهتر شدن روابط در میان مردم و خانواده ها می شود. بهتر است هنگام سخن گفتن علاوه بر رعایت جانب ادب همواره به دیگران احترام بگذاریم.

نتیجه گیری: شاید شوخ طبعی ذاتی و غیر قابل آموزش باشد ولی گاهی می توان با رفتار و اخلاقی مناسب به درد مردم کمک کرد. چه بسیار مردمی که ثروتی و مالی و اندوخته ای ندارند ولی با خنده ای و سخنی طنز دل مردم را شاد کرده اند. چه بسیار افراد فقیری که اندوخته ای جز خوش رویی و خنده ندارند.

انشاء کوتاه در مورد شوخ طبع بودن

مقدمه: گاهی با یک سخن خوش و خوب می توان دلی را به دست اورد و یا دلی را از غصه نجات داد. حس شوخ طبعی حسی جذاب و خوشایند و پر انرژی است که گاهی در میان عده ای از افراد دیده می شود و زمانی هم این حس موجب افزایش حس همدلی و مهر و عطوفت در میان مردم می گردد.

بدنه: حس شوخ طبعی در میان مردان و زنان رایج است. اما گروهی آن را نمی پذیرند و نظرشان این است که شوخ طبعی نوعی دلقکی بوده و خوشایند همگان نیست. اما روان شناسان نظرشان این است که هیچ حسی را در درون خود و دیگران سرکوب نکنید، چون موجب سرخوردگی شده و حس اعتماد به نفس و بزرگ منشی انسانها را کاهش می دهد.

حس خوب و خوش شوخی موجب افزایش حس همکاری و رفاقت در میان یک مجموعه می شود. هیچ گاه فردی را به دلیل حسی منحصر به فردش مورد تمسخر یا سرکوب قرار ندهید. این حس موجب سبکی درون شده و شادی در درون انسان زیاد می گردد.

شاید نوعی سلاح و مراقبت از خود در برابر مشکلات و ناملایمات است. خنده و شوخی انرژی انسان را زیاد کرده و موجب تقویت سیستم ایمنی هم می گردد. شاید شوخ طبعی مانند بسیاری از رفتارها و مهارتها ما را از گزند بیماری های روحی و روانی دور داشته و فرد شوخ طبع کمتر دچار افسردگی و بیماری های روحی و روانی می گردد.

در روابط بین فردی و تعامل با جامعه هم نقش مفیدی داشته و منجر به بروز یک حالت و رضایت درونی می گردد. اما بهتر است در شوخ طبعی هم جانب اعتدال رعایت گردد تا هیچ گاه ذهنیت منفی در میان اطرافیان برای افراد شوخ طبع ایجاد نگردد.

نتیجه گیری: شنیده اید که می گویند خنده بر هر درد بی درمان دواست. پس بهتر است به جای بغل کردن زانوی غم و غصه خوردن کمی طبع شوخ خود را تقویت کنیم و از سخن گفتن در حالت غضب و خشم دوری کنیم. شوخ طبعی موجب افزایش شادی و نشاط در جامعه شده و مردم به زندگی امیدوار می شوند.

انشاء های پیشنهادی :
انشا در مورد پنجره ای رو به بهار
و
انشا در مورد پارک محله ما

☑️ به پایان انشا درباره شوخ طبعی رسیدیم. برای درج دیدگاه می توانید از بخش نظرات در انتهای همین مطلب استفاده نمایید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هشت − یک =