مطلب پیشنهادی :
ad
+
ادبیاتفرهنگ و هنر

انشا درباره ضررهای فضای مجازی

متن و انشاء درباره موضوع آسیب های فضای اجتماعی برای کودکان و نوجوانان

انشا درباره ضررهای فضای مجازی و اثرات منفی آن ؛ فضای مجازی یکی از جمله مواردی است که اگر فرهنگ درست استفاده از آن را ندادیم می تواند تاثیرات خیلی منفی در روان ما بگذارد. برای کسب اطلاعات بیشتر با بخش انشا ماگرتا همراه ما باشید.

مطلب پیشنهادی: تحقیق در مورد مزایا و معایب بازی های رایانه ای

انشا درباره ضررهای فضای مجازی

انشا اول در مورد ضررهای فضای مجازی

مقدمه : زمانی که صدای پای ویروس ناشناخته کووید در کوچه پس کوچه های یوهان در چین به گوش می رسید، هیچ کس نمی دانست که روزی همه امور تحصیل و دانشگاه و مدرسه به یک گوشی تلفن سپرده خواهد شد. پس از انتشار این ویروس برزخی جدید برای مردم پدیدار شد. خانواده ها از هم، پدر و مادر از فرزند و فرزند از آنان دوری می کردند. تمام زندگی در اینترنت و فضای مجازی خلاصه شد.

بدنه انشا : با انتشار ناگهانی این بیماری و رواج کلاس های درس آنلاین در بین دانشجویان و دانش آموزان و تمام افراد جامعه، خطری جدید و جدی تمام کاربران را تهدید می کرد که عبارت بودند از :

  1. وابستگی شدید به گوشی
  2. خواب نامنظم و برهم خوردن آرامش روان و ناراحتی های روحی و روانی
  3. ارتباط های ناشناسی که برای کودکان و دانش آموزان ناشناس خطرات جبران ناپذیری دارد.
  4. انتشار اخبار دروغ که موجب ایجاد بی نظمی در میان دانش آموزان می گشت.
  5. بالارفتن هزینه های مصرف اینترنت که برای خانواده ها سنگین بود.
  6. دانش آموزان پایه های اول و دوم به خوبی نمی توانستند درس را بیاموزند.

از دیگر آسیب هایی که برای خانواده ها به همراه دارد، این است که در محیط خانه هر فردی خودش را با یک گوشی سرگرم کرده و از حال و رفتار و شرایط خانواده خبردار نیست و این شرایط کم کم موجب بروز اختلافات شده و بر آرامش و حال و هوای خانه اثر گذاشته و محیط گرم خانه را سرد می کند. پدر در یک طرف گوشی را به دست دارد و در طرف دیگر مادر در حال چت کردن با دوستان خویش است و فرزندان هم دنبال کارهای خود هستند و کسی سراغی از آنان نمی گیرد.

نتیجه : امروزه خانواده ها باید بدانند که سرد شدن محیط خانواده موجب ناراحتی و افسردگی کودکان شده و در آبنده و تحصیل آنان تاثیر خواهد گذاشت. بهتر است به صورت نرم و ملایم ضررهای این فضا را برای کودکان مطرح کرده و آنان را آگاه سازیم تا بتوانند راه درست را تشخیص دهند.

انشا دوم با موضوع معایب فضای مجازی

مقدمه : همه ما دانش آموزان و معلمان می دانیم که گوشی یک وسیله ضروری و لازم برای همه است. اما گاهی همین گوشی ها ضررها و خطراتی برای همه مردم جامعه به همراه دارند. با آمدن بیماری کرونا در میان مردم همه دانش آموزان و دانشجویان مجبور شدند تا در خانه بمانند و درس و کارشان را در خانه ادامه دهند. بیرون رفتن در شرایط بیماری موجب زیاد شدن بیماران می گشت به همین دلیل تمام درس و مشق بچه ها از طریق فضای مجازی مانند شاد انجام می شد.

بدنه : استفاده از تلفن همراه و گوشی و رفتن به فضای مجازی خطرات زیادی برای دانش آموزان و خانواده ها دارد. گاهی معلوم نیست کسی که در فضای مجازی با او در ارتباط هستیم چه کسی است؟ آیا دوست خودمان است یا پدر و خواهر یا برادرش؟ استفاده از فضای مجازی موجب سردردهای طولانی مدت و ناراحتی روحی می شود. گاهی بی خوابی به همراه دارد و زمانی هم بی حوصلگی. همه افراد گوشه گیر می شوند و با خانواده و اطرافیان خود کاری ندارند.

درس را بهانه کرده و به تمام سایت های خوب و بد سرک می کشند. از دیگر خطرات آن وابستگی شدید است طوری که کودکان ساعت ها وقت خود را روی گوشی گذاشته و بازی و تفریح را کنار می گذارند. چاق می شوند و ممکن است بیمار هم شوند. یادگیری کم شده و دانش آموزان خسته و خواب آلود می شوند. گاهی رفتن به فضای مجازی موجب کم شدن مهربانی در میان خانواده شده و هیچ کس حوصله دیگری را ندارد. بهتر است پدر و مادرها برای فرزندانشان خطرات و ضررهای فضای مجازی را توضیح دهند تا بچه ها کمتر از آن استفاده کنند.

نتیجه : در هر کاری رعایت تعادل و میانه روی خوب است. استفاده از فضای مجازی هم اگر طولانی مدت شود، موجب بیماری هایی مثل چاقی، ناراحتی اعصاب، بی خوابی ،خستگی شده و محیط خانه ما را خشن کرده و همه با هم دعوا می کنند. ای پدر و مادرها ما بچه ها دوست داریم سرتان را از گوشی در آورید و با ما بازی کنید. بازی با پدر و مادر با بچه ها خوب و دوست داشتنی است.

☑️ به پایان انشا درباره ضررهای فضای مجازی رسیدیم، اگر نظری درباره این موضوع زیبا داشتید حتما آن را از بخش نظرات با ما به اشتراک بگذارید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

یک دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − چهار =