مطلب پیشنهادی :
ad
+
ادبیاتفرهنگ و هنر

انشا با تضاد معنایی تلخ و شیرین ❤️ با مقدمه و نتیجه گیری

انشاء دانش آموزی و ساده روان در مورد تضاد معنایی تلخ و شیرین با مقدمه و نتیجه گیری و توصیفات زیبا

انشا با تضاد معنایی تلخ و شیرین: زبان انسان مانند همه موجودات دیگر که نظام مند هستند، برای شناسایی مزه ها هم جای مشخصی دارد، هر طعمی توسط یک بخش شناسایی می شود، برای دریافت اطلاعات بیشتر در بخش انشا ماگرتا با ما همراه شوید.

انشا پیشنهادی : انشا با تضاد معنایی عجله و صبر

انشا با تضاد معنایی تلخ و شیرین

انشا با تضاد معنایی تلخ و شیرین

مقدمه: تلخ و شیرین در زندگی همیشه چشیدنی نیست و گاهی انسان با تمام وجودش شیرینی و تلخی را حس می کند. تلخی مانند شکست در زندگی و ورشکستگی و شیرینی مانند تولد فرزندی درخانه پس از مدتهای طولانی، تلخ و شیرین در روزگار نماد خوشی و ناملایمات هستند و گاهی هم با وجود تلخی است که شیرینی ارزش می یابد.

بدنه: هیچگاه کسی نمی تواند وجود تلخی را در زندگی منکر شود که همانا با وجود تلخی است که مزه خوش و گوارای زندگی رخ می نماید. تا فردی بیمار نشود، قدر سلامتی و تندرستی را نمی داند و تا فردی از وطن دور نیفتد نمی تواند قدر خوب و دلچسبی وطن را بداند.

تا آب تلخ و شور را مزه نکند، قدر آب خنک و گوارا را در یک روز گرم تابستان نخواهد دانست. خدای بزرگ و مهربان زندگی انسان را طوری مرتب و دقیق چیده که همواره به یک روال نبوده و متغیر است و روزگاری بر وفق مراد است و سالهایی پر از تلخی و درد و مشکلات، روزی کودکی متولد می شود و زمانی هم عزیزی از دست می رود،

زمانی موفقیتی بزرگ مانند پذیرش در دانشگاه برای کسی پیش می آید و زمانی هم به اجبار ترک تحصیل رخ می دهد، یکی گنج می یابد و دیگری همه سرمایه اش را از دست می دهد، روزهای عمر و زندگی ثابت نیستند و روزهای در گردش فراوان دارد و انسان عاقل کسی است که در خوش مغرور و در ناراحتی دلخور و سرخورده نشود.

نتیجه گیری: روزهای خوشی و شیرین را قدر بدانیم و از تلخی ها درس بیاموزیم و بدانیم که هیچ دوره از زندگی ثابت نبوده و می گذرد. از بدی ها دیگران عبور کنیم و مانند خالق مان بخشنده باشیم و این شخن را فراموش نکنیم که( از رودخانه پرسیدند چرا این همه زلالی، در جواب گفت : گذشتم) بگذرید تا درون تان زلال شود.

انشا تضاد مفاهیم شیرین و تلخ

مقدمه: زندگی دو وجه و دو رو دارد، یکی شیرین و پر از عشق و رهایی و مهربانی و فراوانی و ثروت و روی دیگرش ممکن است فقر و سختی و تلخی باشد که بر هیچ یک تکیه نباید کرد که هر دو در گذر هستند و تمام می شوند.

بدنه: روزی از خواب بیدار می شوید و می بینید توان نشستن ندارید و حالتان خوش نیست، کم کم حس می کنید که بیمار هستید و باید برای سلامتی خود تلاش کنید در حالی که سالها در سلامتی بودید و ندانستید. انسان باید نه به مال و دارائیش مغرور شود و نه به زیبایی جسم و صورتش که عمرش به تبی و مالش به شبی بند است. پس تلخی و شیرینی دو روی یک سکه هستند که روند زندگی ما را می سازند.

سال های سال دوستی همراه در کنارتان بود و صبحی یک روز پاییزی می شنوید که برای همیشه از کنارتان رفته است، بهتر است در روزهای خوش قدر داشته های خود بدانیم و در کمال سپاس گزاری زندگی کنیم. حوادث تلخ مانند جنگ، قحطی و زلزله و خشکسالی و حرص و قتل و کشتار مظلومان ، کودک آزاری و حوادث شیرین مانند تولد یک نوزاد، رهایی یک زندانی دربند که خودش نقشی در زندانی شدنش ندارد و بهبودی و شفایابی یک بیمار و حتی بازگشت یک معتاد به زندگی می تواند موارد شیرین و ناب زندگی محسوب شود.

از روزهای درد درس بیاموزیم و در روزهای خوشی دست مستمندان بگیریم و بدانیم که نزدیکی به خدا فقط با گریه و دعا و نماز نیست و گاهی نشاندن خنده بر لب کودکی خدا را به شما نزدیکتر می کند. وقتی به پیری در خانه سالمندان سری می زنید یک قدم به خدا نزدیک تر شده اید.

مزه کردن تلخی را برای خود بد ندانیم و تلاش کنیم که هر چیزی را در سر جایش بخواهیم. چه بسا خوردن یک غذای تکراری مزاج ما را ناخوش می سازد و درون مان مکدر می شود، پس هر طعمی را در موعد مقرر و به خواست خدا مزه کنیم تا زندگی طبیعی جلوه گر شود.

نتیجه گیری: در روزهای سختی و درد امید خود را از دست ندهیم و موجب قطع امید دیگران هم نگردیم. روزهای خوش را قدر بدانیم و خدای خوبی ها را برای این همه لطف و کردم بی حد و حسابش شکر گوییم. کاروان عمر در گذر است و اگر خوب استفاده نکنیم و دنبال سخنان واهی باشیم، به زودی به ایستگاه آخر می رسیم و ناخواسته باید پیاده شویم، بهتر است که کوله بار مان را پر از خوبی و عبادت و نوع دوستی نماییم.

انشاء های پیشنهادی :
انشا با تضاد معنایی راست و دروغ
و
انشا تضاد معنایی آزادی و اسارت
و
انشا با تضاد معنایی بهشت و جهنم

☑️ به پایان انشا درباره تضاد معنایی تلخ و شیرین رسیدیم. برای درج دیدگاه می توانید از بخش نظرات در انتهای همین مطلب استفاده نمایید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × یک =