تاریخ روز جهانی روانشناس و مشاور در سال ۱۴۰۱ 👨⚕️+ علت نامگذاری
روز مشاور کیه؟ روز روانشناس کیه؟ تاریخ روز روانشناس 1401 چندمه؟
تاریخ روز روانشناس در سال ۱۴۰۱ چندمه ؟ نظام روانشناسی 29 آوریل که در تقویم شمسی برابر با ۹ اردیبهشت می باشد را روز روانشناس نامگذاری کرده است. در ادامه با بخش فرهنگ و هنر ماگرتا جهت بررسی روز جهانی روانشناس و علت نامگذاری این روز همراه باشید.
مطلب پیشنهادی: زیباترین متن های تبریک روز روانشناس
تاریخ روز روانشناس سال ۱۴۰۱ در تقویم
✅ تاریخ روز روانشناس در سال 1401 در ایران مصادف با 9 اردیبهشت می باشد. اما در تقویم ما این روز به رسمیت شناخته نمی شود. دلیل انتخاب روز ۹ اردیبهشت به عنوان روز روانشناس و مشاوره، تصویب قانون تشکیل سازمان نظام روانشناسی و مشاوره در روز نهم اردیبهشت می باشد.
سازمان نظام روانشناسی ایران مدت ها سعی داشت تا یک روز از سال را روز روانشناسی و مشاوره در ایران به تصویب برساند. از طرفی دیگر این روز هرساله از سوی سازمان ملل برگزار میشود. این روز از طرف سازمان ملل، هر سال در ماه آوریل برگزار میشود ولی همیشه در یک روز یکسان برگزار نشده است!
روز جهانی روانشناس و مشاور در سال ۲۰۱۶ (برای نهمین بار) در ۲۸ آوریل گرامی داشته شد. از آن سال به بعد روز نهم اردیبهشت در ایران به عنوان روز روانشناس نامیده شد. البته این تاریخ تاکنون در تقویم رسمی کشور به عنوان روز روانشناس و مشاور به ثبت نرسیده و رسمی نگردیده است.
علت نامگذاری روز روانشناس
علت انتخاب این روز برای روانشناسان این است که در این روز، قانون تشکیل سازمان نظام روانشناسی و مشاوره به تصویب رسید و به همین دلیل مراسمی برای معرفی بهتر این شاخه از علم در سراسر جهان برگزار می شود. روز روانشناس و مشاور باعث شد تا به اهمیت و نقش موثر روانشناسی در زندگی افراد بیش از پیش تاکید شود.
مروری بر تاثیر روانشناسی بر کیفیت زندگی
کیفیت زندگی برای هر فرد می تواند معنا و تعریف مستقلی داشته باشد که سبک زندگی او بستگی دارد. برخی اوقات داشتن گارد و مقاومت بی مورد در برابر مراجعه به روانشناس نمی گذارد که ما انسان این کیفیت زندگیمان را تا حد بسیار زیادی بهبود دهیم، این در حالی است که در کشورهای پیشرفته مراجعه به روانشناس بسیار رایج است.
افراد می توانند در زمینه های مختلف، در هر زمان و با هر بهانه ای به روانشناس مراجعه کنند و مشکلات روانی خود را با وی در میان بگذارند. نمونه ای از این مشکلات عبارتند از افسردگی، اضطراب، عدم مهارت لازم برای برقراری ارتباط، تجربیات منفی، فقدان و مرگ عزیزان، فوبیا و …
به عنوان مثال کسی که تجربه منفی از یک اتفاق دارد همیشه خاطرات آن به طور پیوسته برای او تکرار می شود، در این صورت اگر فرد برای پیدا کردن آرامش و بهبود به روانشناس مراجعه نکند به مرور زمان دچار مشکلات روحی بیشتری می شود که درمان آن زمانبر تر بوده و فرد در معرض آسیب هایی قرار می گیرد که بازگشت او به زندگی سابق خیلی دشوار می شود.
روانشناس و مشاور عزیز و دلسوز
از اینکه همیشه و بی وقفه نگاهتان به ماست
بی نهایت تشکر می کنیم
🌹روزتان مبارک🌹