مطلب پیشنهادی :
ad
+
سبک زندگی

جواب فعالیت صفحه 114 ، 115 و 116 درس ناظم و منظوم تفکر هفتم

جواب و پاسخ سوالات گفت و گو کنید ۱۱۴ و ۱۱۵ ، فعالیت تکمیلی در کلاس صفحه ۱۱۶ درس ناظم و منظوم تفکر هفتم

جواب فعالیت های صفحه 114 ، 115 و 116 درس ناظم و منظوم تفکر هفتم ؛ در این مطلب می توانید جواب و پاسخ سوال های گفت و گو کنید صفحه 114 و 115 ، فعالیت تکمیلی در کلاس صفحه 116 درس ناظم و منظوم کتاب تفکر و سبک زندگی پایه هفتم متوسطه اول را مشاهده نمایید. در ادامه با بخش آموزش و پرورش ماگرتا همراه ما باشید.

توجه: برای مشاهده جواب سوال جواب فعالیت در خانه صفحه 116 درس ناظم و منظوم تفکر هفتم ، وارد این لینک شوید.

همچنین بخوانید: جواب فعالیت های صفحه 118 ، 119 ، 120 ، 121 و 122 تفکر هفتم

جواب سوالات فعالیت های صفحه ۱۱۴ ، ۱۱۵ و ۱۱۶ درس ناظم و منظوم تفکر هفتم

جواب فعالیت های صفحه 114 ، 115 و 116 درس ناظم و منظوم تفکر هفتم
جواب فعالیت های صفحه 114 ، 115 و 116 درس ناظم و منظوم تفکر هفتم

جواب گفت و گو کنید صفحه ۱۱۴ و ۱۱۵ تفکر هفتم

در گفت و گو کنید صفحه ۱۱۴ و ۱۱۵ درس ناظم و منظوم تفکر هفتم گفته شده ” خود را در دامان طبیعت تصور کنید و هر بار خود را در یکی از سه موقعیت زیر تجسم کنید. ”

موقعیت اول: یک تخته سنگ کنار یک کوه و یک تخته سنگ کنار یک درخت.
موقعیت دوم: یک تخته سنگ کنار یک کوه و یک تخته سنگ روی یک رودخانه کوچک ؛ به طوری که مثل یک پل بتوان از روی آن گذشت.
موقعیت سوم: تعداد زیادی سنگ که روی هم ریخته شده و تعدادی سنگ که همانند استوانه روی هم قرار گرفته اند.

سوال 1) اولین چیزی که در برخورد با موقعیت اول به ذهن شما می رسد ، چیست؟

پاسخ: اولین چیزی که به ذهن من می رسد، زیبایی طبیعت و قدرت خداوند است که باعث شده چنین مناظر زیبایی در طبیعت به وجود آمده باشند که مسلما علتی وجود داشته که آن سنگ بزرگ خورد شده و در کنار آن کوه و درخت قرار گرفته اند.

سوال 2) این سنگ ها چگونه در این مکان ها قرار گرفته اند؟ تمام فرضیه ها را در نظر بگیرید ؛ سعی کنید فرضیه های خلاق و متنوع تری بیان کنید.

پاسخ: بر اثر ایجاد تغییرات آب و هوا، بارش باران، رشد گیاهان، رودخانه ها، زلزله، سیل و و عوامل طبیعی دیگر سنگ های کوه ها خورد شده و در کنار آن کوه و درخت افتاده و قرار گرفته اند.

سوال 3) اولین چیزی که در برخورد با موقعیت دوم به ذهنتان می رسد ، چیست؟

پاسخ: اولین چیزی که به ذهن من می رسد، این است که علت و نحوه چگونگی قرار گیری آن سنگ های کوه در رودخانه چیست؟ سنگ هایی که مواد نمکی و طبیعی بسیار محکم ساخته شده اند که بر اثر اتفاقات طبیعت خورد شده و درون رودخانه افتاده و مانند یک پل مسیری را برای عبور فراهم کرده اند.

سوال 4) اولین چیزی که در برخورد با موقعیت سوم به ذهنتان می رسد ، چیست؟

پاسخ: اولین چیزی که به ذهن من می رسد، این است که باز هم به قدرت والای خداوند پی می برم که به گونه ای با ایجاد عوامل طبیعی باعث ایجاد چنین صحنه های زیبایی شده است، به صورتی که تعدادی از آنها روی هم ریخته شده و برخی دیگر به صورت استوانه ای بدون اینکه به زمین بیافتند، بر روی هم قرار گفته اند.

سوال 5) هر سه موقعیت را با هم مقایسه کنید و توضیح دهید چه شباهت ها و تفاوت هایی بین آنها وجود دارد؟

پاسخ: از شباهت های این موقعیت می توان قدرت و منش خداوند در ایجاد چنین مناظر طبیعی در کره زمین اشاره کرد و تفاوت های آنها می توان به نحوه شکل گیری و ایجاد هر کدام از موقعیت ها اشاره کرد.

در ادامه این گفت و کنید گفته شده ” متن زیر را در کلاس بخوانید و درباره سوالاتی که درباره آن مطرح شده ، گفت و کنید.

جواب گفت و گو کنید صفحه ۱۱۴ و ۱۱۵ تفکر هفتم
جواب گفت و گو کنید صفحه ۱۱۴ و ۱۱۵ تفکر هفتم

سوال 1) آیا مشاهدات ستاره شناسان منجر به کشف پلوتون شد یا محاسبات ریاضیدانان؟

پاسخ: ریاضیدانان

سوال 2) مسئله ریاضیدانان چه بود که سبب شد سیاره نپتون و پلوتون کشف شود؟

پاسخ: مدار اورانوس نامنظم بود و مطابق نظریه های فیزیکی نبود و ریاضیدانان حدس زدن که سیاره وجود دارد که اصلی بی نظمی ها می باشد.

سوال 3) چرا دانشمندان به دنبال علت این بی نظمی می گشتند؟ چه واقعیتی باعث شده بود که آنها وجود سیاره ای را پیش بینی کنند؟

پاسخ: چون انسان کنجکاو است و دانشمندان نیز به دنبال علت بی نظمی میان مدار اورانوس و نپتون بودند. واقعیتی که توسط ریاضیدانان ثابت شده بود یک بی نظمی در میان مدار سیاره های اورانوس و نپتون وجود دارد.

جواب فعالیت تکمیلی در کلاس صفحه ۱۱۶ تفکر هفتم

در فعالیت تکمیلی در کلاس صفحه ۱۱۶ درس ناظم و منظوم تفکر هفتم گفته شده ” موضوع فعالیت سنگ ها و کشف سیاره پلوتون را با هم مقایسه کنید و بگویید چه تفاوت ها ، شباهت ها و رابطه هایی بین این دو مثال وجود دارد ” که در زیر به پاسخ آن پرداخته ایم.

پاسخ: تفاوت آن دو این است که سنگ بر روی زمین است و به راحتی پیدا می شود و علت تشکیل آن مشخص می باشد، اما سیاره پلوتون در فضا قرار گرفته و تنها یکی از آن وجود دارد و باعث بی نظمی در مدار شده بود. شباهت آن دو این است که سیاره پلوتون از موادی مانند سنگ تشکیل شده است.

همچنین بخوانید: جواب فعالیت صفحه ۸۸ ، ۹۰ و ۹۱ درس اضطراب چیست تفکر هفتم

در انتها امیدواریم که مقاله پاسخ و جواب های سوالات گفت و گو کنید صفحه 114 و 115 ، فعالیت تکمیلی در کلاس و فعالیت در خانه صفحه 116 درس ناظم و منظوم تفکر هفتم ، برای شما دانش آموزان عزیز مفید بوده باشد و توانسته باشید تا از آن استفاده و بهره برده باشید.

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

‫33 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه − یک =