سبک زندگی

طرز تهیه گوش فیل نازک مرحله به مرحله به سبک قنادی ها ماه رمضان

دستور پخت گوش فیلم اصفهانی نازک و خوشمزه به صورت مرحله به مرحله خوشمزه همراه با مواد لازم برای تهیه شربت گوش فیل

گوش فیل مانند حلوا، باقلوا، زولبیا و بامیه یکی دیگر از شیرینی‌های محبوب ماه رمضان است. طرز تهیه گوش فیل ، تفاوت چندانی با دستور پخت زولبیا و بامیه ندارد. پخت گوش فیل دستور دشواری ندارد ، ولی باید دقت زیادی بکار ببریم تا شیرینی شما ترد و خوشمزه شود. به همین دلیل در این مقاله سایت ماگرتا به آموزش آن می‌پردازیم.

همچنین بخوانید : طرز تهیه شیرینی کشمشی برای 10 نفر

طرز تهیه گوش فیل نازک
طرز تهیه گوش فیل نازک

مواد لازم شربت گوش فیل

  • دو لیوان آب
  • سه لیوان شکر
  • یک دوم قاشق مرباخوری جوهر لیمو
  • یک چهارم پیمانه گلاب
  • زعفران دم کرده غلیظ به مقدار لازم

تهیه شربت گوش فیل

در قسمت مواد لازم برای تهیه گوش فیل خوشمزه ماه رمضان را به شما گفتیم. اما در این قسمت می‌خواهیم طرز تهیه شربت گوش‌فیل را آموزش دهیم.



مرحله اول:
ابتدا دو لیوان آب را داخل قابلمه‌ای بریزید و آن را روی حرارت کم، قرار دهید. پس از جوش آمدن آب، جوهر لیمو را به آن اضافه کنید. وقتی که جوهر لیمو را اضافه کردید، آب کف می‌کند و به جوش می‌آید. سپس شکر را کم کم به آب اضافه کنید و  اجازه دهید تا شکر در آب حل شود.

مرحله دوم
پس از حل شدن کامل شکر در آب، گلاب و زعفران دم‌کرده را به مواد اضافه کنید. سپس  آرام آرام  و در طی سه دقیقه آن را به هم بزنید تا شربت قوام بیاید.

مرحله سوم
پس از جوشیدن شربت، آن را از حرارت دور  کنید تا خنک شود. زیرا شربت گوش فیل پس از سرد شدن قوام بیشتری می یابد و کیفیت بسیار بهتری پیدا می‌کند.

برای مطمئن شدن از قوامِ شربت گوش فیل، می توانیم آن را با انگشتان خود تست  کنیم ،اگر حالت شربت چسبنده و غلیظ بود یعنی شربت ما آماده  و به قوام رسیده است .



گر شربت بیش از حد غلیظ شود باعث شکرک زدن گوش فیل میشود . و اگر قوام نیابد باعث نرم شدن گوش فیل میشود.

طرز تهیه شیرینی دانمارکی قنادیها

مواد لازم خمیر گوش فیل رمضان

  • یک عدد تخم مرغ
  • نیم لیوان شیر
  • دو پیمانه آرد
  • یک قاشق چایخوری بکینگ پودر
  • یک قاشق غذاخوری روغن جامد
  • یک قاشق غداخوری شربت
  • یک قاشق غذاخوری ماست
طرز تهیه گوش فیل با خمیر یوفکا
گوش فیل بالشتکی

طرز تهیه خمیر گوش فیل

مرحله اول:
ابتدا زرده تخم مرغ را از سفیده آن جدا کنید، سپس زرده آن را هم بزنید تا از حالت لختگی خارج شود.



مرحله دوم:
یک قاشق  روغن و شربت آماده شده گوش فیل را به مخلوط اضافه کنید. در صورت اضافه کردن شربت، گوش فیل شما خوش‌رنگ‌تر می‌شود، سپس با همزن دستی مواد را هم بزنید تا مواد کاملا یک دست شوند.

مرحله سوم:
شیر را به مواد اضافه کنیئ و هم بزنید تا کاملا یکدست شوند، آرد را به همراه بکینگ پودر سه بار الک کنید و کم کم به مواد اضافه نمایید.  آرد را تا زمانی اضافه کنید که مواد از حالت شل بودن خارج شوند .همچنین توجه کنید که از اضافه کردن بیش از حد آرد  باید خود‌داری کنید. چرا که خمیر سنگین می‌شود و به خوبی پف نمی‌کند .

بهتر است با دستان حودتان خمیر را ورز دهید تا کاملا خمیر یکدست شود. شما باید تا زمانی خمیر را ورز دهید که از حالت چسبندگی خارج شود.

مرحله چهارم:
خمیر تهیه شده را داخل کاسه‌ای بریزید و جایی قرار دهید که هوا نکشد، بهتر است روی کاسه سلفون بکشید. به مدت 2 ساعت  خمیر را در جای گرم قرار  دهید تا خوب استراحت کند.

مرحله پنجم:
بعد از استراحت خمیر میز کار خود را آرد پاشی کنید و خمیر را با وردنه به ضخامت  چند میلی باز کنید. دقت کنید که ضخامت خمیر زیاد نشود، زیرا باعث پف نکردن گوش فیل‌ها می شود. در ادامه خمیر های صاف شده را با قیچی یا قالب شیرینی به شکل های مختلف مانند لوزی برش دهید.

مرحله ششم :
گوش فیل ها را تک به تک داخل روغن داغ شده  قرار دهید. شما باید از روغن به مقداری استفاده کنید که گوش فیل‌ها در آن شناور باشند و بتوانید به صورت مداوم آن‌ها را داخل روغن زیر و رو کنید تا کاملا مغز پخت و ترد شوند.

مرحله هفتم:
وقتی هر دو طرف گوش فیل ها سرخ شدند، آن‌ها را  از روغن خارج کنید و درون شربت تهیه شده قرار دهید ، تقریبا 30 ثانیه صبر نمایید تا شربت کاملا جذب گوش فیل‌ها شود .

گوش فیل ها را از شربت خارج نمایدد و داخل صافی قرار  دهید تا شربت‌های اضافه آن گرفته شود.

طرز تهیه شیرینی نان پنجره ای مرحله به مرحله

طرز تهیه گوش فیل افغانی
طرز تهیه گوش فیل افغانی

فوت و فن خوشمزه شدن گوش فیل

جایگزینی مواد در شربت گوش فیل

می توانیم  از 2 قاشق آبلیمو  به جای جوهر لیمو استفاده کنید. اما جوهر لیمو بهتر است چرا که با استفاده از آبلیمو ممکن است شربت شما شکرک ببندد. همچنین شما می‌توانید از چند دانه هل به جای گلاب برای شربت استفاده نمایید.

از بین بردن  بوی تخم مرغ در خمیر

 برای از بین بردن بوی تخم مرغ از  مقداری وانیل در تهیه خمیر استفاده کنید. وانیل باعث از بین رفتن بوی نامطبوع در گوش فیل‌ها می‌شود.

حرارت روغن گوش فیل

اگر روغن داغ باشد ممکن است قبل از مغز پخت شدن ، گوش فیل‌ها بپزند و داخل آن‌ها نرم بماند. همچنین اگر روغن گوش فیل‌ها سرد باشند، مانع پف‌شدن آن‌ها می‌شود و از آن جلوگیری می‌کن. حتما به این نکته توجه کنید که روغن گوش فیل‌ها باید با حرارت ملایم باشد تا کاملا مغز پخت شوند.

زمان آماده سازی گوش فیل

آماده‌سازی مواد اولیه و گوش فیل  حدود سه ساعت طول می‌شود و زمان پخت و انتظار آن حدود بیست دقیقه می‌باشد .

تزیین گوش فیل رمضان

در  مرحله آخر گوش فیل ها را داخل ظرف زیبا بچینید و با خلال پسته، پودر نارگیل، مقداری سس کاکائو و پودر کنجد آن را تزیین و نوش جان کنید.

طرز تهیه رولت خامه ای و طرز تهیه دونات خانگی

گوش فیل خانگی خودتان را آماده کنید

گوش فیل شیرینی، خوشمزه و بسیار لذیذ است که در مواقعی مختلف میل می‌شود. این شیرینی دارای دستور پخت بسیار ساده و راحتی است که باعث می‌شود تا بتوانید آن را به راحتی و در کم‌ترین زمان ممکن در منزل خودتان آماده کنید و از خوردن آن لذت کامل را ببرید. به همین دلیل و برای کمک به شما در این مقاله سایت ماگرتا دستور پخت شربت و خود آن را به شما گفته‌ایم.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.