مطلب پیشنهادی :
ad
+
سبک زندگیسلامت

درمان جای جوش و اسکار با سابسیژن

استفاده از سابسیژن در درمان جای جوش و اسکار آکنه

یکی از راه های درمان جای جوش و اسکار استفاده از سابسیژن است.

  • اسکارهای هایپرتروفیک یا کلویید که در اصطلاح عامیانه گوشت اضافه گفته می‌شوند.
  • اسکارهای آتروفیک یا گود افتاده.
  • اسکارهای نرموترفیک.

هر نوع اسکار نیاز به درمان اختصاصی خاص خود را دارد.

در این مقاله به سابسیژن که برای درمان اسکارهای آتروفیک که شایع‌ترین آنها آکنه اسکار جای جوش هست می‌پردازیم. همچنین برای جوانسازی میتوان از تزریق ژل لب و میکرونیدلینگ استفاده کرد.

سابسیژن چیست و چه کاربردی دارد؟

بعد از هر گونه جراحت، زخم و یا التهاب که بهبود آن طول کشیده، ممکن است بافت ناحیه درگیر چسبندگی به بافت‌های زیرین چسبیده و اصطلاحاً فیبروز شود. این فیبروز، پوست را به پایین کشیده و نمای ناهموار به پوست می‌دهد.

سابسیژن چیست

در آکنه اتفاقی که می‌افتد دقیقاً همین است. التهاب طول کشیده ناشی از آکنه باعث چسبندگی پوست به ساختمان‌های زیرین می‌گردد و در نتیجه نمای ناهموار و ناخوشایندی به پوست می‌دهد که می‌تواند بار روحی و روانی زیادی برای افراد نوجوان و جوان داشته باشد.

خوشبختانه امروزه با پیشرفت تکنولوژی و دانش زیبایی، درمان این اسکارها هر چند سخت می‌باشد ولی غیر ممکن نیست.

یکی از این روش‌های نوین، سابسیژن با تکنیک جدید است.

سابسیژن چگونه و با چه ابزاری انجام می‌شود؟

در گذشته از سرسوزن‌های معمولی و یا ابزاری تیغ مانند به نام نوکور استفاده می‌شد اما امروزه سابسیژن به وسیله ابزار خاصی که نوکی نیمه تیز دارد و عموماً سابسیژکتور نامیده می‌شود، انجام می‌گردد.

سابسیژکتور

مزیت این وسیله نسبت به نوکور که لبه تیز و برنده داشت این است که ریسک آسیب به عروق و اعصاب و نیز کبودی به شکل قابل توجهی کاهش می‌یابد.

مزیت دیگر کاهش درد می‌باشد چرا که فقط از یک نقطه وارد و کل چسبندگی‌های منطقه را آزاد می‌نماییم و این یک نقطه به راحتی با بی‌حسی موضعی، بی‌حس می‌شود.

مراحل انجام سابسیژن چگونه است؟

درمان جای جوش صورت با سابسیژن
درمان جای جوش صورت با سابسیژن

در ابتدا یک نقطه را بی‌حس می‌کنیم و سپس از نقطه بی‌حس شده وارد شده و محلولی به نام تامیسنت را تزریق می‌نماییم. این محلول چندین کارایی دارد که یکی از آنها بی‌حسی و به صفر رساندن درد است.
سپس با وسیله مخصوص سابسیژن که سابسیژکتور نامیده می‌شود وارد شده و چسبندگی‌های منطقه را آزاد می‌نماییم.

آیا سابسیژن عوارض دارد؟
هر روشی در پزشکی می‌تواند عوارضی داشته باشد. از جمله این عوارض تورم و گاهی کبودی است که نگران کننده نیست. تورم معمولاً ۱ الی ۲ روز برطرف می‌گردد و کبودی معمولاً اتفاق نمی‌افتد اما در صورت بروز حداکثر ظرف یک هفته برطرف می‌گردد.

از عوارض کمتر شایع آسیب به عروق و اعصاب و عفونت است که اگر توسط پزشک مجرب و با تکنیک درست انجام شود، ریسک آسیب عروقی و عصبی به شدت پایین می‌آید و نزدیک صفر است.

در صورت رعایت مراقبت‌های بعد از انجام کار، ریسک عفونت نیز بسیار کاهش می‌یابد.

آیا دوره نقاهت دارد و نیاز به استراحت در منزل دارد؟
همان طور که گفتیم تنها تورم ۱ الی ۲ روزه ممکن است نیاز به استراحت یک تا دو روزه را برای افراد حساس و شاغل ایجاد کند وگرنه از روز بعد می‌توان فعالیت های روزمره را از سر گرفت.

آیا انجام سابسیژن درد دارد؟
خیر. همان طور که گفته شد با بی‌حسی کامل انجام می‌شود.

تعداد جلسات مورد نیاز چند جلسه است؟
بسته به ضخامت پوست و عمق اسکارهای زخم یا آکنه ممکن است ۱ الی ۳ جلسه نیاز باشد.

هر جلسه سابسیژن چقدر زمان می‌برد؟
هر جلسه حدود ۴۵ الی ۶۰ دقیقه طول می‌کشد.

هزینه هر جلسه سابسیژن چقدر است؟

بسته به وسعت اسکار هزینه‌ها متفاوت می‌باشد. برای اطلاع از هزینه‌ها با شماره‌های 02126203015 و 09303839919 صفحه تماس بگیرید.

سلب مسئولیت رپورتاژها و لینک‌های خارجی

لینک های خارجی و رپورتاژهای آگهی صرفا جنبه اطلاع‌رسانی دارند.
وب‌سایت ماگرتا در نگارش مقالات خود به وب‌سایت‌های مختلفی لینک داده است که برخی آگهی تبلیغاتی (رپورتاژ آگهی) و برخی صرفا لینک‌ برای ارجاع دادن به صفحه‌ای دیگر (برای اطلاعات بیشتر و…) هستند. این به معنای تایید استفاده از خدمات و محصولات این وب‌سایت‌ها توسط مجله ماگرتا نیست و مسئولیت استفاده از این خدمات/محصولات برعهده کاربر و سایت ارائه‌دهنده محصول/خدمت است.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

19 − 11 =