سبک زندگی

نفس اماره و لوامه چیست دینی دهم

پاسخ و حل سوال نفس اماره و نفس لوامه به چه معناست درس دوم دین و زندگی دهم

نفس اماره و نفس لوامه چیست دینی دهم ؛ در این نوشته به پاسخ و جواب سوال نفس اماره و نفس لوامه را تعریف کنید درس دوم دینی دهم متوسطه دوم پرداخته ایم. در ادامه با بخش آموزش و پرورش ماگرتا همراه ما باشید.

همچنین بخوانید: تقوا چیست و به چه معناست دینی دهم

نفس اماره و لوامه چیست دینی دهم
نفس اماره و لوامه چیست دینی دهم

نفس اماره و نفس لوامه را توضیح دهید دینی دهم

نفس اماره چیست ؟

پاسخ: نفس اماره یعنی فرمان دهنده بدی ها. نفس اماره همان نفس سرکش است که انسان را به گناه فرمان می دهد و با خود به هر سو می کشاند.

ویژگی های نفس اماره را نام ببرید ؟

پاسخ: 1) مطیع هوی و هوس است ؛ 2) به دنبال کینه توزی و دشمنی است

نفس لوامه چیست ؟

پاسخ: نفس لوامه یعنی نفس سرزنش کننده و ملامت گر. نفس لوامه به معنای نفس سرزنش گر، حالتی نفسانی است که در آن، انسان خود را به جهت خطاهایش سرزنش می کند.

همچنین بخوانید: بالاترین نعمت بهشت چیست و بهشتیان با چه جمله ای مترنم اند دینی دهم

توجه: شما دانش آموزان عزیز پایه دهم متوسطه دوم اگر می خواهید به راحتی به تمام مطالب آموزشی کتاب دین و زندگی (1) پایه دهم دسترسی داشته باشید، تنها کافیه جواب سوالات درس مورد نظرتان را به همراه عبارت « ماگرتا » در گوگل جست و جو کنید.

در انتها امیدواریم که مقاله پاسخ و جواب به سوال نفس اماره و نفس لوامه چیست درس دوم کتاب دینی پایه دهم متوسطه دوم ، برای شما دانش آموزان عزیز مفید بوده باشد و توانسته باشید تا از آن استفاده و بهره برده باشید.

زنجیران

هم‌بنیانگذار ماگرتا ، عاشق دنیای وب و ۷ سالی ست که فعالیت جدی در حوزه اینترنت دارم. تخصص من تولید محتوایی‌ست که مورد نیاز مخاطبان است. مدیر ارشد تیم شبکه های اجتماعی سایت هستم. به قول ماگرتایی‌ها وقت بروز شدنه !

‫2 دیدگاه ها

  1. من فکر میکنم نفس اماره همون ضمیرناخودگاه و نفس لوامه ضمیرخوداگاه ماست. مثلا به خودت میگی فردا روزی صد صفحه درس میخونم ولی فردا ضمیر خوداگاه منطقی برات محاسبه میکنه که عمرا” نمیتونی اینکار رو انجام بدی بنابراین برنامه ات کنسل میشه. ضمیرناخودآگاه هرچی بهش بگی و تلقین کنی رو میپذیره .

  2. جوانان. فرقى نمیکند دختر یاپسر اگر بر نفس خود مسلط باشند مزاحمت براى همدیگر درست نمیکنند پس راههاى تقویت ترویج دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پانزده − نه =