ترفندفناوری

چرا برخی دستگاه ها برای وای فای ما شناخته نمی شوند؟

برطرف کردن مشکلات وصل نشدن دستگاه ها به Wi-Fi

گاهی مواقع برای جفت کردن دستگاههای دیگر با وای فای خودمان دچار مشکل می شویم. یا موقع دانلود یک ویدیو از یوتیوب یا مشاهده فیلم های آموزش زبان دچار مشکل می شویم. اما نگران نباشید چون راهکارهای ساده ای برای رفع مشکل وجود دارد.

وارد برنامه Wi-Fi یا administrator settings (که می توانید با جستجوی آدرس IP خود در مرورگر آن را پیدا کنید) شوید. به دنبال لیستی از دستگاه های متصل فعلی باشید و دستگاه هایی را که نمی شناسید با دقت بررسی کنید. ابتدا اطمینان حاصل کنید که این اتصالات متعلق به شما نیستند- دستگاه های هوشمند اتصالات خاص خود را دارند و اگر نامی برای آنها نگذارید، می توانند عناوین عجیب و غریب داشته باشند. کنسول های بازی و تلویزیون نیز ممکن است متصل باشند.

اگر همه دستگاه های خود را بررسی کرده باشید و هنوز یک یا دو اتصال دیگر وجود داشته باشد که آنها را نمی شناسید، ممکن است شخص دیگری در حال استفاده از شبکه Wi-Fi شما باشد. در این صورت، باید در تنظیمات خود به دنبال گزینه ای برای مسدود کردن این دستگاه ها در Wi-Fi باشید و در صورت امکان آدرس MAC آنها را ban کنید. سپس رمز ورود Wi-Fi را تغییر داده و مودم را مجددا راه اندازی کنید. اگرچه این کار ممکن است نتواند شما را از شر هکرهای حرفه ای در امان نگه دارد، اما معمولاً برای بیرون راندن مهمانان ناخواسته از شبکه شما کافی است.

وصل شدن وای فای پی سی

بروزرسانی اخیر وای فای را خراب کرده است

این مشکل می تواند با برخی از به روزرسانی های سیستم عامل در ارتباط باشد. به عنوان مثال، بروزرسانی های ویندوز 10 در اواسط سال 2020 اشکالاتی داشت که مانع اتصال برخی از کاربران به شبکه های Wi-Fi یا حتی دیدن اتصالات Wi-Fi می شد. به روزرسانی های مشابه iOS ، Android و سیستم عامل های دیگر نیز در گذشته اشکالاتی ایجاد کرده اند که ارتباطات Wi-Fi را مختل می کردند.

وقتی چنین اتفاقی می افتد، بهتر است به روزرسانی را حذف کنید و سیستم خود را دوباره به نسخه قبلی برگردانید.

بروزرسانی اخیر وای فای را خراب کرده

مودم های ماهواره ای به شبکه مش متصل نمی شوند

مطمئن شوید دستگاه های ماهواره ای شما روشن هستند. سپس سعی می کنید دستگاه مشکل دار را از برق بکشید و دوباره وصل کنید و ببینید آیا دستگاه به شبکه متصل می شود یا خیر. اگر برنامه مودم به شما اجازه می دهد یکی از نقاط دسترسی وای فای Wi-Fi را ری استارت کنید (به عنوان مثال برنامه Google Home این امکان را فراهم می کند)، سپس آن نقطه را ریبوت کنید و ببینید به حل مشکل کمک می کند یا خیر.

گوگل همچنین به شما این امکان را می دهد که برای اطمینان از تنظیم صحیح شبکه، آزمایشی انجام دهید. می توانید نقاط دسترسی را در برنامه Home، در زیر Test mesh پیدا کنید. اگر نتیجه تست اتصال ضعیف یا ناموفق باشد، باید سعی کنید موقعیت مکانیابی مودم های ماهواره ای خود را دوباره تنظیم کنید و به مودم اصلی نزدیکتر شوید.

همچنین می توانید دوباره بررسی کنید که دستگاه های مودم ماهواره ای شما SSID متفاوتی با مودم اصلی داشته باشند. اگر به طور تصادفی SSID یکسانی به آنها اختصاص داده شود، شبکه مش ممکن است نتواند به درستی هماهنگ شود.

اگر به نظر می رسد مودم شما هنوز قادر به اتصال نیست، باید بررسی کنید چیز مهمی در تنظیمات شبکه تغییر نکرده باشد. به عنوان مثال، اگر نوع ISP WAN شما به دلایلی تغییر کرده باشد، ممکن است مجبور شوید دوباره به تنظیمات مودم برگردید و مطمئن شوید که تنظیم WAN مناسب انتخاب شده است.

همچنین برخی از فناوری های Wi-Fi می توانند در شبکه های مش تداخل ایجاد کنند، بنابراین بهتر است مستقیماً با پشتیبانی مودم تماس گرفته و وضعیت خود را توضیح دهید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

10 − ده =