ادبیاتفرهنگ و هنر

معنی ضرب المثل سنگ بزرگ علامت نزدن است ⚡️+ مفهوم و اصطلاح انگلیسی

معنی و مفهوم ضرب المثل سنگ بزرگ علامت نزدن است به همراه ریشه و داستان حکایت و اصطلاح انگلیسی

معنی ضرب المثل سنگ بزرگ علامت نزدن است : این ضرب المثل جزو ضرب المثل‌های معروف و پرکاربردی به شمار می‌رود که استفاده زیادی در زندگی هر یک از ماها دارد. باید بدانید که ضرب المثل سنگ بزرگ علامت نزدن است معمولا زمانی که افراد صحبت از انجام کار بزرگ و سختی بزنند، مورد استفاده قرار می‌گیرد. البته باید بدانید که تنها صحبت نشانه عملی کردن کار نیست، بلکه باید بتوانید با مهارت و توانایی خود از عهده انجام آن بربیایید.

برای مثال فرض کنید که هدف بسیار بزرگی در نظر گرفته‌اید که حتما می‌خواهید به آن برسید. در این مواقع افراد از ضرب المثل سنگ بزرگ علامت نزدن است استفاده می‌کنند که هدف بزرگ شما را به سنگ بزرگ و سنگینی تشبیه کرده‌اند که امکان پرتاب کردن آن وجود ندارد. برای آشنایی با مطالب کامل‌تری درمورد ضرب‌المثل، در ادامه با بخش ضرب المثل ماگرتا همراه باشید.

مَثَل پیشنهادی : معنی ضرب المثل حسنی به مکتب نمی رفت وقتی می رفت جمعه می رفت

معنی ضرب المثل سنگ بزرگ علامت نزدن است

مفهوم سنگ بزرگ علامت نزدن است

این ضرب المثل زمانی مورد استفاده قرار می‌گیرد که افراد از انجام کار و عمل بزرگ و سختی حرف می‌زنند درحالی که احتمال انجام شدن آن بسیار کم است. در واقع باید بدانید که افراد گاهی اوقات برای برد خود حاضر هستند تا دست به انجام هرکاری بزنند. ولی باید بدانند که گاهی اوقات انجام بسیاری از کارها غیر ممکن بوده و به ضرر خودشان تمام خواهد شد. به همین منظور افراد از این ضرب المثل استفاده کرده و هدف از این کار نیز پی بردن افراد به غیر ممکن بودن کار خود است.

داستان یا تاریخچه سنگ بزرگ علامت نزدن است

در روزی از روزهای قدیم ملانصرالدین با فردی درگیر شد و با یکدیگر دعوای سختی کردند. ملانصرالدین از دست فرد عصبانی شد و با یکدیگر قرار گذاشتند تا آخر هفته در میدان شهر با هم جنگی را میان مردم ترتیب دهند تا زور فرد قوی معلوم شود. چند روز گذشت و زمان درگیری آن‌ها فرا رسید و علاوه بر این دو، مردم زیادی برای مشاهده درگیری این دو نفر در میدان جمع شده بودند.

ملانصرالدین با خود فکر کرد و گفت: من که نمی‌دانم زور او چقدر می‌باشد، پس بهتر است تا با خود سنگی ببرم و با پرتاب آن برنده بازی شده و از این طریق افراد به من احترام بگذارند. او سنگ را با خود به میدان آورد ولی وقتی که خواست آن را بلند کرده و بیندازد، دید که هیچ زوری برای برداشتن و پرتاب کردن این سنگ بزرگ ندارد. به همین دلیل بسیار ناراحت شد و خود را بازنده میدان دانست.

افراد حاضر در میدان نظاره گر این ماجرا بودند و زمانی که دیدند ملانصرالدین زوری برای بلند کردن سنگ ندارد گفتند: سنگ بزرگ علامت نزدن است. هدف آن‌ها از گفتن این حرف این بود که او می‌خواست کاری را انجام دهد که خارج از توانش بود. پس از آن ماجرا، این ضرب المثل به وجود آمد و افراد هرگاه که می‌خواهند راجع به کاری صحبت کنند که خارج از توان افراد است از این ضرب المثل استفاده می‌کنند.

گسترش و بازآفرینی سنگ بزرگ علامت نزدن است

بهتر است تا در حد توان و مهارت خود کاری را انجام دهید تا در این صورت هم از عهده انجام آن بر آمده و هم در صورت نتوانستن ناراحتی از عدم انجام آن نداشته باشید. این ضرب المثل به این موضوع اشاره دارد که اهداف و کارهایی وجود دارد که بیش از توانایی مردم بوده و انجام آن‌ها غیر ممکن است و ممکن است که حتی هیچ فردی از عهده انجام آن برنیاید. بنابراین شما هیچ وقت نباید کاری را که خارج از عهده و توانایی‌تان است را انجام دهید.

اصطلاح انگلیسی ضرب المثل سنگ بزرگ علامت نزدن است

big Thunder, little rain
رعد و برق بزرگ، باران کم

مَثَل های پیشنهادی :
معنی ضرب المثل «حنات دیگه رنگی نداره»
و
معنی ضرب المثل حلال زاده به داییش میره

☑️ به پایان ضرب المثل سنگ بزرگ علامت نزدن است رسیده‌ایم، اگر دیدگاهی در این رابطه دارید حتما آن را از بخش نظرات با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

یک دیدگاه

  1. البته نظر من درباره سنگ بزرگ علامت نزدن است به این معنی است که اگر فردی را می خواهی بترسانی سنگ بزرگ بردار که طرف مقابل بترسد وسنگ بزرگ نشانه نزدن است منظور این است که عمل برای ترساندن یکی است نه برای انجام این کار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − دوازده =