ادبیاتفرهنگ و هنر

انشا در مورد از این گوش می گیرد و از آن گوش در می کند

متن های انشاء درباره ضرب المثل از این گوش می گیرد و از آن گوش در می کند با مقدمه بدنه و نتیجه

انشا در مورد از این گوش می گیرد و از آن گوش در می کند: شنیدن پند دیگران مورد افزایش دانایی شده و مانند یک چراغ راه تاریک را برای فرد روشن می کند. برای مشاهده متن های انشاء با ماگرتا همراه ما باشید.

مطلب پیشنهادی: انشا در مورد از خدا جوییم توفیق ادب

انشا در مورد از این گوش می گیرد و از آن گوش در می کند

انشا درباره از این گوش می گیرد و از آن گوش در می کند

مقدمه: شنیدن پند و اندرز دیگران موجب سعادتمندی است زیرا بعضی از انسانهای آگاه و دلسوز نصایح و راه کارهای خوبی ارائه می دهند که موجب آسانتر شدن کارها می گردد. اما در این میان هستند افرادی که گوششان را پنبه می گذارند و کاری به سخنان دیگران ندارند یا از سر نادانی و یا از سر خودخواهی در هر صورت موجب شکست و ناکامی می گردد. تجربه ثابت کرده که افرادی موفق هستند که در امور سخت و دشوار زندگی پند شنوی داشته و با دیگران مشورت نمایند.

بدنه: حکایت از این گوش می شنود و از آن گوش به در می کند مربوط به سلطانی است که سخن هیچ مشاوری و وزیری را گوش نداد و به علت خودخواهی و خودکامگی سرش به باد رفت. انسان موفق کسی است که چشم و گوش خود را باز کند و از گفته ها و نصایح دیگران درس بیاموزد. از هر فرصتی برای روشن کردن چراغ راه زندگی استفاده کند. اما وای به روزی که گوشش را سرب نادانی بریزد و خودش را عقل کل بداند.

از گفته های دیگران برداشت خوبی نکند و هرچه دیگران می گویند را از گوش دیگر بیرون کند. با این کار دودی درست کرده تیره و تار که چشمش را کور کرده و نخواهد توانست موفق شود. اگر کسی با نادانی و خودخواهی سخنان و نصایح دیگران را به مسخره بگیرد، روزی در مقابل انتقام سخت روزگار زانو خواهد زد.

گوشی که در است را باز کن و گوشی که دروازه ببند و حرف ها و نصایح و گفته های دیگران را تجزیه و تحلیل کن تا بدانی خودت چندان قدرتی نداری و نیاز به یک فرد با تجربه در زندگی داری.

نتیجه گیری: گوش دادن به نصایح و سخنان دیگران به فرد کمک می کند تا بتواند تصمیمات بهتری در زندگی بگیرد، اما اگر با یک گوش بشنود و خوب بررسی نکند و به فراموشی بسپارد حتما دچار سختی های فراوانی در زندگی خواهد شد.

گسترش مثل از این گوش میگیرد و از آن گوش در میکند

مقدمه: هم فکری و مشورت در امور موجب سعادت است. هرکس گوش دل به سخنان دیگران بسپارد و جوانب مثبت را عمل کند بر قله رفیع سعادت پرچم خواهد افراشت. گاهی غرور و خودخواهی بر فکر و وجود و ذهن ما غلبه می کند و می پنداریم که تمام عقل دنیا در کله ما جمع شده و دیگران نادان هستند، با بی ادبی تمام سخنان بزرگان را نادیده گرفته و عبور می کنیم.

اینجا است که باید منتظر نتیجه خود خواهی خود باشیم. یک گوش در است و گوش دیگر دروازه و هوای غرور و خودخواهی در آن می وزد. گوشمان را با پنبه احمقی و خودخواهی بسته‌ایم و خود را برتر می دانیم. اینجا است که باید کمی فکر کنیم و از دیگران کمک بخواهیم.

بدنه: از قدیم ضرب المثل های فراوانی شنیده‌اید که سخنان و پند حکیمان را آویزه گوش خود کنید. یا صدف سخن بزرگان را خوب نگاه داری کنید و یا سخنشان را طلا بگیرید، می دانید چرا؟ چون موجب گشایش راه است و موجب رستگاری. چند سال زحمت بکشید تا بدانید که راه درست یا نادرست. چه قدر هزینه پرداخت کنید تا تجربه کنید. پس گوش ناشنوا به حقایق را باز کنید و بشنوید سخنان عالی را.اگر یک گوشتان در است و دیگری دروازه، بدانید تمام درهای خوشبختی به روی شما بسته خواهد شد.

بدانید مغزتان سبک است و پر از غرور و نادانی. کمی به فکر خود و آینده و زندگی باشید. اگر سخنی نغز و پندی ارزشمند را از یاد بردید، جایی روزگار با امتحان سختش به شما یاد آوری خواهد کرد. و آن روز فرصتی برای جبران نیست. هرچه قدر بهتر و بیشتر از دیگران حرف شنوی داشته باشی، حتما شرایط بهتری در زندگی خواهی داشت.

نتیجه گیری: زندگی عرصه هنرمندی مردم است، هرکه داناتر باشد سخن را چون دری گرانبها در زندگی به کار می بندد و هرکس نادانی پیشه کند، فکر و روحش جولانگاه پشیمانی و غفلت خواهد شد. گوش را پر از در سفته شده تجربه کنید و برای چندمین بار هزینه ندهید. زندگی یک بار است و فرصت اشتباه مکرر داده نمی شود. هر اشتباه ممکن است سالها شما را به عقب برگرداند.

همچنین بخوانید:
انشا در مورد دریا و زیبایی هایش
و
انشا در مورد از محبت خار ها گل می شود

✅ به پایان انشا در مورد از این گوش می گیرد و از آن گوش در می کند رسیدیم. برای درج دیدگاه می توانید از بخش نظرات در انتهای همین مطلب استفاده نمایید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

چهارده + بیست =