مطلب پیشنهادی :
ad
+
ادبیاتفرهنگ و هنر

معنی ضرب المثل زدی ضربتی ضربتی نوش کن ⚡️+ گسترش و مفهوم

معنی و مفهوم ضرب المثل زدی ضربتی ضربتی نوش کن به همراه ریشه و داستان حکایت و اصطلاح انگلیسی

معنی ضرب المثل زدی ضربتی ضربتی نوش کن : این ضرب المثل را به شخصی می‌گویند که سخن اشتباهی به فرد دیگری زده باشد، یا با کسی دعوا کرده و او را کتک زده، یا سرکوفتی به دیگران زده که در همه حال شخص مقابلش در عوضش جواب او را با همان کاری که خودش کرده داده است، می‌دهد.

به منظور واضح‌تری می‌توان گفت وقتی به کسی صدمه بزنی و از روی عمد باشد باید منتظر جوابش هم باشی. برای آشنایی با مفهوم بیشتر در رابطه با ضرب المثل، در ادامه با بخش ضرب المثل ماگرتا همراه باشید.

مَثَل پیشنهادی : معنی ضرب المثل رو آب بخندی

معنی ضرب المثل زدی ضربتی ضربتی نوش کن

مفهوم ضرب المثل زدی ضربتی ضربتی نوش کن

ضرب المثل زدی ضربتی ضربتی نوش کن در واقع به خواننده این مطلب را می‌رساند که هر بدی به هر انسانی کنیم در همین دنیا جوابش را می‌گیریم، گاهی هم همان کسی که در حقش بدی و ظلم کرده‌اید، خودش از شما انتقام کاری که کردید را می‌گیرد.

مثلا دو نفر که دوست و شریک یکدیگر هستند، اگر سعی کنند شریک خود را دور بزنند و باعث ضرر و زیانش شوند، هرکسی آن فرد را ببیند و یا همان شریکش از کار او مطلع شود و آزرده خاطر شود، ممکن است از همین ضرب المثل برای او استفاده کند.

داستان یا تاریخچه زدی ضربتی ضربتی نوش کن

امکان دارد این ضرب المثل شما را یاد قانون سوم نیوتون بيندازد که در جواب هر واکنشی، کنشی هم وجود دارد.

به گفته قدیمی‌تر‌ها که روزگاری این را دیده بودند می‌گفتند: مرد تبر به دست بالای نردبان در حال قطع شاخه بزرگی از یک درخت بود ولی گویی درخت از این کار زیاد راضی نبوده. به هر حال مرد تبر به دست یک ضربه می‌زند و درخت هم یک ضربه به او می‌زند و با این حساب حالا بی حساب شدند.

گسترش و باز آفرینی زدی ضربتی ضربتی نوش کن

این ضرب المثل فقط به معنای کتک کاری و دعوا ختم نمی‌شود، بلکه بیشتر به این معنا می‌تواند باشد که هر عملی، عکس العمل دارد. مثلا اگر شما کسی را تمسخر کردید، او هم شما را به سخره می‌گیرد و می‌گوید: زدی ضربتی، خب حالا هم ضربتی نوش کن. پس از انجام هر کار یا حرف  ناشایستی در حق هر کس باید منتظر تلافی و انتقام آن شخص باشید.

انشا با موضوع ضرب المثل زدی ضربتی ضربتی نوش کن

مقدمه: زمین و زمان گرد جهان است و خیلی از رنجش‌ها را باید در همین دنیا کشید و تحمل کرد؛ این مثل به این معنا است که اگر شخصی در حق کسی دیگر ظلم کند و یا حرف زشتی بزند باید منتظر انتقام و مقابله به مثل باشد. جواب کار خوبی و مهر و محبت به دیگران خوبی است و جواب بدی و ستم بدی است.

بدنه: می‌توان در قالب‌های بسیاری از این ضرب المثل استفاده نمود؛ مثل وقتی حتی یک جاندار مانند یک زنبور که به ما آزاری ندارد ما به او عمدا صدمه بزنیم و بگوییم ممکن است نیش بزند آنگاه باید منتظر باشیم که او جواب ما را بدهد چرا که خودمان به او آزار رساندیم.

نتیجه: یک وقت‌هایی ممکن است در زندگی از ضرب المثل‌ها استفاده کنیم و این ضرب المثل شباهت بسیاری به این جمله دارد که می‌گویند از هر دست بدهی از همان دست پس می‌گیری، دقیقا به همان منظور است که ما وقتی در این دنیا هر عملی یا کار ناسزایی در برابر آدم‌های دیگر انجام دهیم جوابش را در همین جا می‌گیریم.

پس چه بهتر است که ظلم و ستم را با محبت و خوبی درونمان ریشه کن کنیم و از خودمان شروع کنیم تا نخواهیم منتظر این باشیم که جواب عمل زشت را بدهیم.

اصطلاح انگلیسی ضرب المثل ضربتی ضربتی نوش کن

An eye for an eye and a tooth for a tooth
چشم در برابر چشم و دندان در برابر دندان

مَثَل های پیشنهادی :
معنی ضرب المثل حاجی حاجی مکه
و
معنی ضرب المثل شکست پل پیروزی است

☑️ به پایان ضرب المثل زدی ضربتی ضربتی نوش کن رسیده‌ایم، اگر دیدگاهی در این رابطه دارید حتما آن را از بخش نظرات با سایر کاربران به اشتراک بگذارید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

8 − 3 =