سبک زندگی

طرز تهیه خورشت مرغ و بادمجان به همراه 4 نکته کلیدی در پخت غذا

طرز تهیه خورش بادمجان با مرغ مجلسی لذیذ و آسان

معمولاً خوشمزه ترین خورشت های ایرانی در ترکیب خود از بادمجان بهره مند می شوند. نمونه بارز آن قیمه بادمجان است که طعم بی نظیر آن بر هیچ کسی پوشیده نیست. خورشت بادمجان با مرغ یکی از غذا های بسیار خوشمزه ایرانی است که برای مجالس مهمانی می تواند گزینه بسیار مناسبی باشد. در تهیه این غذا مواد اولیه بسیار ساده استفاده می شود ولی اگر فوت و فن تهیه این غذا را به طور کامل بلد باشید، می توانید طعمی بی نظیر را خلق کنید. در این مقاله ما تمامی ترفند های خوشمزه شدن این خورشت را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه خورشت مرغ و بادمجان

طرز تهیه خورشت مرغ و بادمجان

جهت تهیه این خورشت به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

  • یک عدد سینه مرغ
  • سه عدد بادمجان
  • دو عدد گوجه
  • یک عدد پیاز
  • یک قاشق غذاخوری رب
  • ۲ قاشق غذاخوری آب لیمو
  • به مقدار لازم زعفران
  • به مقدار لازم زردچوبه و فلفل

مراحل پخت خورشت مرغ و بادمجان

مراحل پخت خورشت مرغ و بادمجان
  1. ابتدا باید مرغ را به همراه زعفران سرخ کنید. سپس درون یک ماهیتابه پیاز را خرد کرده و به همراه زردچوبه تفت دهید. رب گوجه را به پیاز اضافه کنید.
  2. مرغ را نیز درون ماهیتابه بگذارید و بعد از اضافه کردن فلفل و نمک، اجازه دهید مواد به خوبی تفت بخورد. یک لیوان آب جوش را درون قابلمه خود بریزید و اجازه دهید مرغ پخته شود.
  3. زمانی که مرغ در حال پختن است بادمجان ها را به صورت ورقه ای برش زده و برای ۱۰ دقیقه در آب نمک بگذارید تا تلخی آن گرفته شود.
  4. بادمجان ها را به صورت جداگانه به همراه گوجه های حلقه شده، سرخ نمایید.
  5. توجه داشته باشید اگر برای وعده شام این غذا را آماده می کنید، دیگر نیاز به برنج نیست و می توانید آن را به همراه نان نیز میل کنید.
  6. بعد از اینکه مرغ پخته شد، آبلیمو را به همراه بادمجان و گوجه به آن اضافه کنید و بعد از ۱۰ دقیقه آن را نوش جان نمایید.

نکاتی کلیدی در تهیه خورشت مرغ و بادمجان مجلسی

نکاتی کلیدی در تهیه خورشت مرغ و بادمجان مجلسی
  1. توجه داشته باشید می توانید در این غذا به جای آبلیمو از برش های لیمو یا لیمو ترش استفاده کنید.
  2. تعداد بادمجان ها با توجه به ذائقه شما می‌تواند کم و زیاد شود.
  3. در هنگام پخت مرغ می توانید یک چوب دارچین اضافه کنید تا بوی زهم آن گرفته شود و عطر بهتری داشته باشد.
  4. اگر این غذا را به صورت خورشتی با برنج می خواهید سرو کنید، لپه را نیز در مراحل پخت می توانید اضافه کنید.
  5. شما می توانید سینه مرغ را به صورت یکجا یا مکعبی در این خورشن بریزید.
  6. بهتر است آبلیمو یا آبغوره در ۱۰ دقیقه پایانی پخت خورشت به آن اضافه شود.
  7. از برگ بو نیز می‌ت وانید در هنگام پخت خورشت استفاده کنید تا بوی زهم مرغ را بگیرد.
  8. در این غذا زعفران دم کرده نیز به همراه آب لیمو می تواند اضافه شود تا خورشت طعم بهتری به خود بگیرد.

اگر علاقه مند به چنین آموزش های مرحله به مرحله ای هستید، پیشنهاد می کنیم از بخش آموزش آشپزی مجله اسنپ اکسپرس نیز دیدن کنید تا انواع غذای اصیل ایرانی و فرنگی را به همراه دستور پخت کامل مطالعه نمایید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.