سبک زندگی

آموزش طرز تهیه کوکو سیب زمینی پخته ساده + فیلم

طرز تهیه کوکو سیب زمینی ساده و لذیذ

دستور پخت کوکو سیب زمین پخته : کوکو سیب زمینی یکی از انواع کوکوهای معروف و پر طرفدار ایرانی است.کوکو سیب‌زمینی یکی از محبوب‌ترین غذا‌های ما ایرانی‌ها است که بسیار خوشمزه است و در عین حال خیلی هم سریع آماده می‌شود و تهیه آن نیاز به مهارت خاصی هم ندارد کوکو سیب زمینی برای پیک نیک رفتن و به عنوان میان وعده برای مدرسه بچه‌ها بسیار مناسب است.

این کوکو در کنار کوکو سبزی از پر مصرف ترین غذاهای فوری محسوب می شوند. این غذای خوشمزه را می توانید به عنوان یک شام یا ناهار سبک سرو کنید. با دستور پخت ماگرتا همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی پخته

  • سیب زمینی ۵ عدد
  • تخم مرغ ۳ عدد
  • پیاز ۱ عدد
  • پودر سیر ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • فلفل سیاه ۱/۲ قاشق مرباخوری
  • زردچوبه ۱ قاشق مرباخوری
  • ریحان خشک ۲ قاشق مرباخوری
  • نمک ۲ قاشق مرباخوری
  • آرد سفید ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی پخته
مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی

دستور پخت کوکو سیب زمینی ساده

۱- سیب زمینی‌ها را تمیز بشویید و آب پز کنید سپس اجازه دهید خنک شود بعد پوست آن‌ها را بگیرید و با رنده ریز رنده کنید یا با گوشت کوب بکوبید تا له شود بعد پیاز را هم با رنده ریز رنده کنید و به آن اضافه کنید اگر پیاز خیلی آب داشت کمی از آب آن را بگیرید اگر آب پیاز خیلی زیاد باشد کوکو شل می‌شود و موقع پخت وا می‌رود.


۲- در مرحله بعد تخم مرغ‌ها را به آن اضافه کنید سپس نمک + فلفل + زردچوبه + پودر سیر + ریحان خشک را هم اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید اگر مایع کوکو شل بود ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید.


۳- در ماهیتابه روغن بریزید اجازه دهید تا روغن خوب داغ شود سپس با قاشق از مایع کوکو بردارید و داخل ماهیتابه بریزید و با قاشق روی آن را صاف کنید بگذارید تا خوب سرخ شود سپس طرف دیگر آن را هم سرخ کنید وقتی کوکو‌ها سرخ شدن آن‌ها را روی هم قرار ندهید، چون خمیر می‌شوند.


۴- اگر خواستید کوکو را به صورت قالبی در بیاورید ابتدا قالب کوکو را درون روغن داغ فرو کنید و با قاشق صاف کنید کمی که خودش را گرفت قالب به راحتی جدا می‌شود اگر روغن داغ نباشد مواد به دیواره‌های قالب می‌چسبد.


۵- کوکو سیب زمینی را می‌توانید با ماست، سبزی خوردن، گوجه و خیار شور سرو کنید علاوه بر این می‌توانید کوکو را به صورت ساندویچی همراه با سس خردل و سس گوجه سرو کنید به این صورت که کف نان ساندویچی سس خردل بریزید با قاشق روی نان پخش کنید بعد کوکو را روی نان قرار دهید بعد هم گوجه و خیار شور و سس گوجه بریزید.

فوت و فن های خوشمزه شدن کوکو سیب زمینی

۱- وقتی که کوکو‌ها را در ماهیتابه قرار دادید اگر تعدادی از آن‌ها زودتر سرخ شد و از ماهیتابه خارج کردید جای آن کوکو جدید قرار ندهید، چون دمای کوکو جدید با کوکو‌هایی در حال سرخ شدن هستند فرق می‌کند و کوکوی جدید تمام روغن داخل ماهیتابه را جذب می‌کند بنابراین باید بگذارید تمام کوکو‌های داخل ماهیتابه سرخ شود بعد همزمان کوکو‌های جدید را داخل تابه قرار دهید.

۲- خیلی وقت‌ها کوکو پس از پخت ترک برمی دارد و در هنگام جابجا کردن می‌شکند علت این اتفاق کم بودن تخم مرغ است، اما باید مراقب باشید بیش از اندازه هم تخم مرغ استفاده نکنید، زیرا در این صورت، بافت کوکو از میان می‌رود و شکل اسفنجی و کف آلود پیدا می‌کند.

۳- علاوه بر ریحان خشک می‌توانید بر حسب ذائقه از سبزی‌های دیگر مثل نعناع، آویشن و شوید خشک همچنین از جعفری تازه هم استفاده کنید.

۴- ضخامت مناسب برای کوکو سیب زمینی بین ۱ تا ۲ سانتیمتر است که بر حسب ذائقه می‌توانید آن را تغییر دهید. البته ضخامت زیاد باعث نپختن کوکو و نازک بودن بیش از حد هم باعث خشکی و حتی سوختن آن می‌شود.

فوت و فن های خوشمزه شدن کوکو سیب زمینی

منبع
فرارو
برچسب ها

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بستن