مطلب پیشنهادی :
ad
+
سبک زندگی

ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﺸﮏ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﻭ ﻣﺠﻠﺴﯽ ﺑﺎ ﮔﺮﺩﻭ

دستور پخت کشک بادمجون خوشمزه و مجلسی شیک همراه با گردو و نعنا داغ تزیین شده روی آن

امروز در این پست قصد داریم طرز تهیه کشک بادمجان ساده و خوشمزه را به شما آموزش بدهیم. کشک بادمجان یکی از سنتی ترین غذاهای ایرانی است و در عین حال بسیار خوشمزه و ساده است. شاید کمتر کسی بداند خاستگاه این غذا برای استان زنجان می باشد.

این غذا در ایران بسیار پر طرفدار است زیرا تهیه آن آسان است و برای مهمانی و مجالس گزینه بسیار مناسبی است که می توانید با تهیه نان تارت کشک بادمجان را داخل آن ریخته و یا لای به لای با نان تست تهیه کنید یا به صورت سنتی سرو کنید. 

برای اینکه یک کشک بادمجان خوشمزه داشته باشید باید بادمجان های خوب و با کیفیتی تهیه کنید برای مثال بادمجان ها سفت و بدون تخم باشند و برای اینکه روغن کمتری به خود جذب کند بهترین روش مالیدن ماست روی بادمجان های می باشد که اصلا در طعم و مزه آن بی تاثیر است بعضی ها سفیده تخم مرغ نیز به برای جذب کمتر روغن به بادمجان های می زنند یا می توانید بادمجان را کبابی تهیه کنید.

امروز طرز تهیه کشک بادمجان خوشمزه و مجلسی با گردو را برای شما آموزش می دهیم با ما همراه باشید. 

کشک بادمجان ساده و مجلسی
کشک بادمجان ساده و مجلسی

ﻣﻮﺍﺩ ﻻﺯﻡ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻬﯿﻪ ﮐﺸﮏ ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ

  • بادمجان قلمی 6 عدد 
  • پیاز 2 عدد 
  • عصاره گوشت 1 عدد 
  • کشک ½ پیمانه  
  • سیر 4 حبه 
  • نعنا خشک 2 ق غذا خوری 
  • گردو به مقدار لازم  
  • پیاز داغ و سیر داغ برای تزئین به مقدار لازم 
  • نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم 

طرز تهیه کشک بادمجان 

مرحله اول : آماده سازی بادمجان 

ابتدا بادمجان ها را پوست بگیرید و برش بزنید و داخل محلول آب و نمک به مدت 30 دقیقه قرار دهید تا تلخی آنها از بین برود سپس آبکشی کنید و اجازه دهید کاملا خشک شود. 

مرحله دوم : سرخ کردن بادمجان  

بادمجان ها را پس از خشک شدن با کمک قلمو روی آن ها ماست بزنید و داخل تابه با مقداری روغن سرخ کنید و زمانی که تمام شد بادمجان ها را با کمک گوشکوب برقی دستی یا برقی له کنید. 

مرحله سوم : تفت دادن پیاز و سیر 

پیاز را نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه مورد نظر ریخته و با کمی زردچوبه خوب تفت دهید تا سبک و طلایی شود سپس سیر را پوست بگیرد و رنده ریز بزنید و با پیاز تفت دهید تا عطر سیر خارج شود. 

مرحله چهارم : پخت کشک بادمجان 

بادمجان های له شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و هم بزنید سپس یک عدد عصاره گوشت یا بره را در 1 لیوان آب حل کنید و به تابه اضافه کنید و هم بزنید و ابتدا حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاد بعد از جوش آمدن حرارت را کم کنید و اجازه دهید تا بادمجان ها با پیاز و سیر خوب پخته شوند. 

مرحله پنجم : افزودن کشک و نعنا داغ 

وقتی آب کشک بادمجان تمام شد کشک را در کمی آب ولرم حل کنید و داخل کشک بادمجان ریخته و مدام هم بزنید تا ته نگیرد در تابه کوچک دیگر روغن ریخته سپس نعنا داغ را اضافه کرده و بمدت 30 ثانیه هم بزنید و نصف آن را به کشک بادمجان اضافه کنید و مابقی را برای تزئین نگه دارید. 

مرحله آخر 

در انتهای پخت نمک کشک بادمجان را اندازه کنید و زمانی از روی حرارت بردارید که کشک بادمجان کاملا غلیظ شده و آب اضافی آن تبخیر شده است سپس آن را در ظرف سرو کشیده با پیاز داغ و سیر داغ و گردو به دلخواه تزئین کنید و با نان و سبزی میل کنید. نوش جان 

نکات کلیدی در تهیه کشک بادمجان 

  1. اگر دوست داشتید می توانید بادمجان ها را در فر سرخ کنید تا روغن کمتری مصرف شود. 
  2. می توانید از آب قلم بجای عصاره استفاده کنید. 
  3. در بعضی رسپی ها 1 ق غذا خوری رب نیز اضافه می کنند به دلخواه می توانید اضافه کنید. 

این دستور پخت از سایت parsidey.com که یک سایت آموزش آشپزی حرفه ای است گرفته شده است.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × یک =