ترفندفناوری

برچسب ساز خودکار وردپرس ☑️ آموزش افزونه تگ ساز اتوماتیک در WordPress

بهترین برچسب ساز خودکار وردپرس کدام است؟ چگونه تگ های اتوماتیک در وردپرس بسازیم؟

برچسب ساز خودکار وردپرس : در سیستم مدیریت محتوای وردپرس دو تاکسونومی برای دسته بندی مطالب و مقالات سایت داریم ( البته بصورت خودکار )  و اون دو برچسب و دسته بندی هستن. سایت های مجله ای و محتوا محور معمولا از برچسب زیاد استفاده میکنند و برچسب زدن مرتب برای مطالب باعث میشه تا بتونن مطالب پیشنهادی رو با کیفیت بهتری به کاربر نمایش بدن. در این مقاله از بخش وردپرس ماگرتا همراه شما هستیم با معرفی افزونه ای با عنوان برچسب ساز خودکار وردپرس.

بهترین افزونه کوتاه کننده لینک وردپرس

برچسب ساز خودکار وردپرس
برچسب ساز خودکار وردپرس

برچسب های آرشیو های هستن که می توانند مطالب زیادی رو شامل باشند؛ یعنی شما توانایی این رو دارین که یک برچسب رو برای تعداد زیادی از مطالب انتخاب کنید بدون اینکه مشکلی پیش بیاد. همچنین میتوانید که برای یک نوشته تعداد زیادی برچسب رو انتخاب کنید اما پیشنهاد ما این است که برای این مورد حتما با برنامه پیش بروید و با ساختن برچسب های بدون هدف به سئو سایت خودتون ضربه وارد نکنید.

استفاده از افزونه برای برچسب گذاری خودکار میتونه در زمان و هزینه ها به شما کمک بکنه ولی هر چیزی اگر بصورت دستی و طبیعی انجام بشه میتونه کیفیت بهتری داشته باشه. در این مقاله قصد داریم یک افزونه ی رایگان با نام TaxoPress رو به شما معرفی و روش کار با اون رو توضیح بدیم.

افزونه TaxoPress برای برچسب خودکار وردپرس

افزونه TaxoPress

TaxoPress یک افزونه ی ساده ، بهینه و سریع برای برچسب ساز خودکار وردپرس است. این افزونه توانایی ایجاد برچسب ، دسته بندی و تاکسونومی های شخصی ( مربوط به قالب شما ) را دارد که در این مقاله ما بخش برچسب ساز خودکار اون رو مورد بررسی قرار خواهیم داد.

این افزونه با توجه به اینکه دارای تنظیمات و شخصی سازی های زیادی هست ، بسیار ساده بوده و حتی کاربران مبتدی هم توانایی استفاده از اون رو دارند. امکاناتی که این افزونه به شما ارائه میده بصورت زیر است :

  • مدیریت طبقه بندی ها ( برچسب ، دسته بندی و تاکسونومی های دیگر )
  • ساخت ابر برچسب
  • لینک خودکار کلمات به برچسب
  • شخصی سازی های زیاد
  • و…

اگر به دنبال یک افزونه ی رایگان برای ساخت خودکار برچسب هستین و همچنین نیاز دارین که افزونه ی مد نظر بسیار راحت باشه ، پیشنهاد ما به شما استفاده از افزونه است. البته لازم به ذکر است که این افزونه دارای یک نسخه ی غیررایگان نیز میباشد و اگر امکانات نسخه ی رایگان اون نمیتونه انتظارات شما رو برطرف کنه میتونید به نسخه ی پولی اون یک نگاهی بیندازید. ( ادامه ی آموزش در این صفحه بر طبق نسخه ی رایگان است نه پولی! )

آموزش نصب وردپرس روی دایرکت ادمین و رفع مشکلات احتمالی

آموزش کار با افزونه TaxoPress

گام 1 : نصب و فعالسازی افزونه

برای این کار فایل فشرده ی افزونه رو از مخزن وردپرس دانلود کنید و یا اینکه از بخش افزودن افزونه ها اسم ” TaxoPress ” جستجو کنید و بعد از نصب بر روی فعالسازی کلیک کنید.

نصب و فعالسازی افزونه TaxoPress

گام 2 : رفتن به بخش تنظیمات افزونه

بعد از فعالسازی افزونه یک فهرست با اسم افزونه یعن ” TaxoPress ” اضافه خواهد شد که با بردن موس روی آن ( یا کلیک کردن روی آن در موبایل ) میتوانید به بخش های مختلفی بروید و برای کانفیگ تنظیمات بر روی گزینه ی ” Settings ” کلیک کنید.

گام 3 : کانفیگ تنظیمات افزونه

صفحه ای که در آن قرار داریم بخش تنظیمات اصلی افزونه است که شامل 5 تب دیگر است؛ این تب ها شامل :

  • Features
  • Administration
  • Tag Cloud
  • Tags for Current Post
  • Related Posts

بیاید با همدیگه یک نگاه کلی به هر تب بیاندازیم و با تنظیمات اون بخش آشنا بشیم.

تب Features

در این بخش تنظیمات اصلی مربوط به سایت تون رو میتونید اعمال کنید. یکی از تنظیمات مهم این بخش رو میتونید فعالسازی لینک به برچسب بدونیم؛ به این صورت که اگر در مقاله ی شما کلمه ی وردپرس وجود داشته باشه و برچسب وردپرس هم ساخته شده باشه، این افزونه بصورت خودکار کلمه ی وردپرس رو به برچسب مورد نظر لینک میکنه.

تب Features

تب Administration

این قسمت شما میتونید محدودیت هایی اعمال کنید و همچنین توانایی اضافه کردن 2 API مختلف رو خواهید داشت که با کلیک بر روی هر کدوم از آنها میتونید به سایت مورد نظر رفته و نحوه و نوع کار اون API رو یاد بگیرید.

تب Administration

تب Tag Cloud

این بخش شامل تنظیماتی برای شخصی سازی ابر برچسب هست. ( ابر برچسب: به جمع آوری تعداد زیادی از برچسب ها در یک صفحه و یک مکان گفته میشه. )

تنظیماتی که میتوانید در این قسمت انجام دهید به شکل زیر است :

  • رنگ لینک
  • اندازه ی فونت
  • محبوبیت اون برچسب ( تعداد استفاده ها )
  • ترتیب نمایش
  • نوع لینک

در ابتدای این بخش توضیحی ساده و روان از شیوه ی استفاده ی ابر برچسب آورده شده که میتونه به شما در درک کردن اون کمک کنه.

تب Tag Cloud

تب Tags for Current Post

در این بخش نحوه ی اضافه کردن برچسب ها به یک نوشته رو میتوانید تنظیم کنید. همچنین میتوانید تعیین کنید که برچسب ها به فید اضافه بشن یا نه. پیشنهاد میکنیم که حتما این بخش رو اسکرول کنید و از تنظیمات اون بصورت کامل دیدن کنید ، با این کار میتونید با بهینه ترین حالت ممکن اقدام به ساخت برچسب کنید.

تب Tags for Current Post

تب Related Posts

یکی از مهم ترین بخش های این افزونه میتواند همین بخش باشد؛ نمایش پست های مرتبط به شیوه ی صحیح میتواند زمان حضور کاربر رو سایت رو افزایش بده و یکی از فاکتور های سئو رو میتونید با این عمل پشت سر بگذاریم.

بهترین افزونه های نظرسنجی وردپرس

گام 4 : قواعد و قوانین اضافه کردن برچسب ها

از فهرست وردپرس تب ” TaxoPress ” رو انتخاب کنید و سپس به بخش ” Manage Terms ” رفته.

در این صفحه شما امکانات متنوعی رو در اختیار دارید ( مربوط به قواعد برچسب گذاری خودکار ) که بصورت زیر هست :

  • اضافه کردن
  • تغییر نام
  • ادغام و ترکیب
  • حذف کردن
  • حذف استفاده نشده ها
قوانین اضافه کردن برچسب ها در پلاگین

در این بخش می توانید بصورت کامل قواعد و قوانین برچسب گذاری رو تعیین کنید و همچنین اگر روزی نیاز به تغییر این قوانین داشتید اقدام به ویرایش یا حذف آنها کنید. این بخش باید طبق نقشه ی راه و برنامه ی سئوی شما تنظیم شود.

گام 5 : کانفیگ بخش Auto Terms

از همان فهرست ” TaxoPress ” میتوانید به بخش ” Auto Terms ” مراجعه کنید.

در این قسمت میتوانید برچسب ساز خودکار وردپرس رو فعال کنید و با زدن تیک آن دیگه دغدغه ای بابت تولید برچسب ها نخواهید داشت.

چگونه در وردپرس جدول بسازیم؟

دو بخش دیگر در این افزونه اضافه شده که برای انجام و اعمال تنظیمات بیشتر است. امیدواریم که با استفاده از این مقاله بتونید به راحتی قابلیت ایجاد خودکار برچسب وردپرس رو به سایت تون اضافه کرده باشین. پیشنهاد میکنیم تا از دیگر مقالات ماگرتا در زمینه ی وردپرس و سئو دیدن کنید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

یک دیدگاه

  1. سلام
    من می خوام در سایت وردپرسم یک لینک قرار بدم پرسلنم وقتی روی اون لینک کلیک می کنه دسته مشخص که از قبل مشخص شده نوشته تازه بیاید و مطلب ارسال کند
    به طور مثال :
    من یک دسته با نام تحلیل در سایتم درج کردم
    من به پرسنلم یک لینک می دم وقتی لاگین می شود روی لینک کلیک می کنه نوشته تازه بیاید با انتخاب شده دسته تحلیل که از قبل ساختم چطور باید این کار کنم
    می دانم هر دسته یک آیدی جداگانه داره نمی دونم چطوری نوشته جدید بگم از این ایدی هست
    ممنون

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

1 × سه =