انشا با تضاد معنایی بهشت و جهنم ⚡️ با مقدمه و نتیجه
انشاء دانش آموزی و ساده روان در مورد تضاد معنایی بهشت و جهنم با مقدمه و نتیجه گیری و توصیفات زیبا
انشا با تضاد معنایی بهشت و جهنم: بهشت را به بها دهند ونه بهانه، جهنم را هم با هر عمل ناپسند می توان خرید. برای دریافت اطلاعات بیشتر در بخش انشا ماگرتا با ما همراه باشید.
انشا پیشنهادی : انشا با تضاد معنایی زرنگ و تنبل
انشا با تضاد معنایی بهشت و جهنم
مقدمه: بهشت مامن و جایگاه مردان و زنان نیکو خصال است که در دنیا حساب کار خود را داشتند و ذره ذره اعمال خود را حسابرسی کردند و با رفتارشان کلیدش را به دست گرفتند. جهنم ارزان به دست می آید و نیاز به تلاش چندانی ندارد.
بدنه: بهشت آنجاست که رفتار و اعمال نیک وجود دارد، مینویی پر از حضور خدا که بندگان صالح و اوتاد و بزرگان زمین و دوران ها در آن ماوی دارند و پر از مناظری است که در قران فراوان توصیف شده است. جنتی که فرشش گل است و پر از حس ناب پرستش،
میوه هایی هزار رنگ و سرشار از جاودانگی، شهدا و بزرگان و پیامبران و مجاهدان در راه خدا در آن سکنی دارند و هر گناهکاری را در آن راه نیست. آنکه بهای عمرش دانست و ثانیه ثانیه در یاد خدا بود و برای خدا زیست.
نماز شبش ترک نشد و چون امام حسین در مقابل تیغ تیز هم نماز را برپای داشت و دانست که بهایش آرامش در جوار حضرت حق است. بهشت را وصف نمی توان کرد و فقط خالق بهشت می تواند چنین جایگاهی برای مومنان تعبیه نماید.
جهنم را چگونه وصف کنم که دنیای درون بسیاری از انسانها جهنم مطلق است و پر از تباهی است. جهنم را به دیدگاه دنیوی اگر بخواهیم توصیف کنیم باید بگوییم که پر از شعله های سوزان است که شراره هایش وجود همه رادر بر می گیرد.
جهنم جایگاه ظالمان و گناهکاران و افرادی است که به دیگران ستم روا داشتند و خدا را فراموش کردند و برای خودشان ظلم و تباهی را خریداری کردند.
جهنم جایگاهی است که درآن همه ظالمان و کافران حضور دارند و پر از صحنه های ناهنجار و نامناسب است. پر از نوشیدنی های تلخی که هیچ کس نمی تواند از آن مصرف کند.
نتیجه گیری: هر فردی می تواند بهشت و جهنم را برای خودش مهیا کند. رفتار نیک و اعمال خوب موجب رهسپار شدن به بهشت شده و اعمال نامناسب و ظلم و ترک نماز موجب خرید جهنم گردد.
ذات انسان پاک و بی آلایش بوده و این خود فرد است که می تواند این ذات را حفظ کند. اعمال نیک و نماز و انجام واجبات را فراموش نکنیم که همانا برترین بندگان با تقواترین هستند.
انشا تضاد مفاهیم بهشت و جهنم
مقدمه: بهشت را در خیالم چنین توصیف می کنم، دالان نوری که پر از حس و حضور خداوند است. درختانی از همه نوع و پرندگانی هزار رنگ و چشمه سارانی پر از حس نرم و لطیف باران و ابر و نم، چکاوکانی خوش صدا و دلنوازانی پر از حس زیبای عشق ….
بدنه: کودک که بودم برای همه رفتارهایم معیار بهشت و جهنم را می آوردند و می گفتند اگر خوب و درست رفتار کنی حتما به بهشت خواهی رفت و اگر کارت درست نباشد، خدا تو را به جهنم می برد. اما من ایمان دارم به خدایی مهربان که بهشتش پذیرای همه بندگان است.
بهشتی پر از خوشی های جاوید و جهنمی که دران خوشی و لذتی نیست. بهشتی زمردین و پر از گل های سوری و سپرغم و ریحان و صنوبرهای پر از عشق و درختانی بی نام و نشان و سبز که در دنیا هیچ وقت دیده نخواهد شد.
قرآن خود بهترین تعاریف و توصیفات را در وصف آن جایگاه ابدی دارد و حتی نام میوه هایش تمامی ندارد و در مقابل دوزخی و جهنمی عظیم که هر عذابش شاید هفتاد سال به طول انجامد.
همه این گفته ها و نوشته ها باید انسان را آگاه نماید که برای بهشت و رسیدن به جایگاه ابدی باید توشه آخرتی وزین به سوی عقبی خود راهی نماید. کاش انسان ها بدانند که فرصت طلایی در همین دنیا ست و چه بسیارمردگانی که بعد مرگ آرزو دارند که یک بار دیگر به دنیا برگردند و عبادت کنند.
پس بهتر است قدر زندگی را بدانیم وبرای بهشتش برنامه ریزی کنیم و اعمال خود را بسنجیم و حسابرس رفتار و کرده های خود باشیم.
دنیا مزرعه آخرت است و می تواند مزرعه آخرت ما را سرسبز و شاداب نماید. توصیف بهشت در سوره های مبارکه رحمان، واقعه، دهر به بهترین و کامل ترین وضع آمده است. بهشت برای بندگان صالح دارای درجاتی است که هر فرد طبق درجه اعمال نیکش به آن جا وارد می شود.
نتیجه گیری: این اعمال و رفتار ما هستند که می توانند بهشت و جهنم را برای ما خریداری کنند. آزار رساندن به دیگران و ترک نماز و روزه خواری جهنم را به درون و قلب ما خواهد آورد. عبادت و انجام فرایض و کمک رساندن به فقرا و مستحقان و خواندن نماز شب و حفظ آبروی مومن بهشت جاوید را ارزانی ما خواهد داشت.
انشاء های پیشنهادی :
انشا با تضاد معنایی خواب و بیداری
و
انشا با تضاد معنایی بینا و نابینا
و
انشا با تضاد معنایی خیر و شر
☑️ به پایان انشا درباره تضاد معنایی بهشت و جهنم رسیدیم. برای درج دیدگاه می توانید از بخش نظرات در انتهای همین مطلب استفاده نمایید.