ادبیاتفرهنگ و هنر

انشا با تضاد معنایی خواب و بیداری ☑️ با مقدمه و نتیجه

انشاء دانش آموزی و ساده روان در مورد تضاد معنایی خواب و بیداری با مقدمه و نتیجه گیری و توصیفات زیبا

انشا با تضاد معنایی خواب و بیداری: یکی خوب می خوابد و دیگری نیمه هوشیار می خوابد، یکی تا ابد در خواب غفلت است و دیگری به خود می آید. برای دریافت اطلاعات بیشتر در بخش انشا ماگرتا با ما همراه شوید.

انشا پیشنهادی : انشا با تضاد معنایی بینا و نابینا

انشا با تضاد معنایی خواب و بیداری

انشا با تضاد معنایی خواب و بیداری

مقدمه : خواب کوتاه پس از یک روز کاری بسیار گوارا و دلچسب است. اگر کسی بتواند در طول شبانه روز به اندازه کافی بخوابد، در عملکردش موفق بوده و مغزش بسیار بهتر از افرادی که اختلال خواب دارند، رفتار می کند.

بدنه: خواب موجب آرامش و اعتدال اعصاب می گردد و تمام اعضای بدن پس از یک خواب کوتاه دوباره فعالیت خود را از سر می گیرند. عادت های هنگام خواب هم متفاوت است، یکی زود می خوابد و دیگری دیر خوابش می برد، یکی در هر حالت خواب به سراغش می آید و دیگر حتما باید تمام شرایط برایش مهیا باشد تا بتواند به خواب رود.

در خواب که بی شباهت به مرگ نیست، روح به تمام جاها سفر می کند و باز به تن باز می گردد. برای اینکه خواب خوب و راحتی داشته باشیم، باید برنامه زندگی خوب و مرتبی داشته باشیم. نوعی از خواب در انسان وجود دارد که به بختک معروف است، در این خواب نصف مغز بیدار بوده و نصف دیگر در خواب است و فرد برای بیدار شدن نیاز به یک محرک خارجی مانند ضربه یا تلنگر فیزیکی دارد.

بیداری می تواند در دو معنی دور و نزدیک  معنی شود، یک معنی ظاهری که فرد از خواب بیدار شده و ممکن است تا ساعت ها خواب به سراغش نیاید و پس از گذشت زمان و نیاز مجدد بدن احساس خستگی و خواب کند. اما نوع دیگر بیداری، بیدار شدن از غفلت و یافت راه درست زندگی و یا متحول شدن است. در این نوع بیداری که اغلب بعد از چهل سالگی رخ می دهد، انسان از نو متولد شده و مسیر درست زندگی را طی می کند.

نتیجه گیری: خواب یک حالت کاملا غیر ارادی است که سیستم بدن به صورت اتوماتیک آن را تنظیم می کند و در ساعت های مشخصی و پس از رفع نیاز بدن مغز بیدار می شود. بهتر است خواب خود را بر هم نزنید تا زندگی خوب و روبه پیشرفتی داشته باشید.

انشا تضاد مفاهیم خواب و بیدار

مقدمه: دنیای خواب بسیار جذاب و زیبا و پر از هیجان است، شما را به جاهایی می برد که در بیداری اصلا ممکن نیست، مانند دیدار با عزیزان از دست رفته و یا پرواز در بلندترین جای آسمان و هم نشینی با بزرگان و عالمان و شهدا،

بدنه: انسان پس از مدتی خواب، بیدار می شود و می تواند روند زندگی عادی داشته باشد، تلاش کند، تحصیل نماید، به دانشگاه برود و یا در سطح عالی به تحقیقات و کاوش بپردازد، انسان در خواب هیچ گونه کنترل و یا نظارتی بر رفتارش ندارد اما در بیداری تمام رفتارهایش از روی اگاهی بوده و می تواند منشا تغییر و تحولات عظیمی گردد. در مورد خواب و بیداری ضرب المثلی هایی وجود دارد مانند:

خفته خفته را کی کند بیدار، یعنی کسی که خودش خواب است و نمی تواند حقایق را درک کند، چگونه می تواند فرد دیگری را روشنگری نماید. یا کسی که خواب است را می توان بیدار کرد، ولی فردی که خودش را به خواب زده است را نمی توان بیدار کرد. یعنی فردی که نمی خواهد تغییر کند و یا متحول شود، هیچ کس نمی تواند تغییرش دهد.

خواب یک نعمت بزرگ و بیداری نعمتی بزرگتر است، خواب یک زمان برای استراحت و بازیابی بدن است و بیداری منشا تمام خیر و برکت و آگاهی، در خواب و بیداری هم تعادل و رعایت جانب میانه روی لازم و ضروری است.

اگر خواب زیاد شود و کنترلش از دست انسان خارج گردد، ممکن است فرد ساعت ها در خواب باشد و ثانیه های ارزشمند عمرش تباه شود. پس بهتر است برنامه ای دقیق برای زندگی داشته باشید و خواب خود را بر حسب بدنتان تنظیم کنید.

خواب زیاد موجب کسل شدن و بیداری های ممتد هم موجب به هم ریختن روند زندگی و یا بی برنامگی می گردد. خواب بسیار شیرین و گوارا بوده و همگان این نعمت بزرگ را دوست دارند.

خواب شیرین بامداد رحیل                      باز دارد پیاده را از سبیل (سعدی)

این شعر نشان دهنده جذابیت و دلچسب بودن خواب به ویژه خواب نزدیک صبح است. در مقابل بیداری در ساعت هایی از روز موجب نشاط و شادی و ایجاد حس شکرگزاری می گردد.

نتیجه گیری: هر چه قدر که می توانید به موقع و در ساعت مشخص به خواب بروید تا بدنتان بتواند از پس فعالیت های روزانه برآید. بیداری های طولانی مدت را کنار بگذارید و با داشتن هدف همواره در پیشبرد خواسته هایتان بتازید.

اگر هنگام شب در وقت خوبی به خواب روید، هنگام صبح می توانید به راحتی بیدار شود و  مثل معروف سحر خیز باش تا کامروا گرددی، برایتان محقق شود.

انشاء های پیشنهادی :
انشا تضاد معنایی چاق و لاغر
و
انشا تضاد معنایی دختر و پسر
و
انشا با تضاد معنایی خیر و شر

☑️ به پایان انشا درباره تضاد معنایی خواب و بیداری رسیدیم. برای درج دیدگاه می توانید از بخش نظرات در انتهای همین مطلب استفاده نمایید.

طهرانی

بنیانگذار مجله اینترنتی ماگرتا و متخصص سئو ، کارشناس تولید محتوا ، هم‌چنین ۱۰ سال تجربه سئو ، تحلیل و آنالیز سایت ها را دارم و رشته من فناوری اطلاعات (IT) است . حدود ۵ سال است که بازاریابی دیجیتال را شروع کردم. هدف من بالا بردن سرانه مطالعه کشور است و اون هدف الان ماگرتا ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بیست + یازده =