ادبیاتفرهنگ و هنر

تحقیق درباره ادبیات پایداری فارسی هشتم

تحقیق درباره ادبیات پایداری فارسی هشتم و بررسی ویژگی ها و شاخصه های آن

تحقیق درباره ادبیات پایداری فارسی هشتم ؛ ادبیات پایداری آثاری را شامل می‌شود که در نبود آزادی فردی و اجتماعی تالیف شده اند در این نوشته از بخش تحقیق ماگرتا می‌خواهیم درباره ادبیات پایداری مطالبی را ارائه دهیم با ما همراه شوید.

مطلب پیشنهادی: تحقیق درباره فرهنگ بومی چیست

تحقیق درباره ادبیات پایداری فارسی هشتم

مقاله در مورد ادبیات پایداری

ادبیات پایداری آثاری که تحت شرایط استبداد، نبود آزادی فردی و اجتماعی، قانون گریزی و قانون ستیزی تالیف شده اند در حقیقت این آثار با بیداد داخلی یا تجاوز بیرونی در همه حوزه‌ها فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و اقتصادی در برابر جریان‌های ضد آزادی است.

ویژگی های ادبیات پایداری

ادبیات پایداری ویژگی‌هایی دارد که سایر ادبیات‌ها نیز آن را دارند.

چهره انسانی عام داشتن

نمونه‌های شاخص ادبیات پایداری نماد های قومی، منطقه‌ای و ملی را در بر می‌گیرد اما به دلیل اینکه زبان عام بشری است همه انسان‌ها در هر زمان و مکانی می‌توانند با آن‌ها ارتباط درونی بیابند.

در حقیقت زبان ادبیات پایداری، فراز مکانی و فرامکانی بود و هر کس در همه جا و همه گاه می‌تواند آن را بفهمد.

بهره‌گیری از نماد

این نوع ادبیات ناگریز به استفاده از نماد است زیرا علاوه بر حاکمیت فضای تهدید و ارعاب و قدرت فوق‌العاده‌ای در رساندن مقصود و مراد دارد.

مشترکات ادبی، زبانی، فکری

آثار ماندگار ادب پایداری مانند دیگر آثار در حوزه‌های بزرگ می‌توانند در قالب سبک‌های گوناگون تالیف شده اند و در ساختار های گوناگون ادبی، زبانی، فکری ارزیابی می‌شوند. این آثار از نظر فکری مضامین بلند و اصیل انسانی دارند و از نظر زبانی قابل تحلیل و تامل هستند و سرشار از زیبایی‌های لفظی و معنوی است.

شاخص های ادبیات مقاومت

شاخص‌های ادبیات مقاومت عبارتند از:

نمایش چهره رنج کشیده و مظلوم مردم

نخستین قربانیان نظام‌های بیدادگر مردم هستند، محصول استبداد و بیداد شامل فقر، فساد، سرگردانی و مرگ می‌شود ادبیات پایداری آیینه دردها و مرثیه‌های مردم است.

دعوت به مبارزه

این نوع ادبیات دعوت کننده به قیام و ایستادگی است و گاه به صورت فریاد اعتراض است.

ستایش آزادی و آزادگی

آرمان آزادی خواهان، آزادی است. فضای شعر ادبیات پایداری پر از ستیز با زندان و اختناق بود آزادی در ادبیات پایداری نقش مهمی دارد و شاعر همواره در جست و جوی آن است که آرزوهایش را در شعر به تجلی بگذارد.

طرح بی هویتی جامعه و تبعیدیان

دوری از وطن و زندگی در غربت زمینه ساز فراموشی و کم رنگ شدن سرزمین و حساسیت‌های ملی می‌شود. یکی از دغدغه‌های نویسندگان و شاعران بی هویتی نسلی است زیرا اکثر کسانی که در غربت زندگی کرده اند رنج مردم را یاد برده اند.

ستایش سرزمین خود

شاعران و نویسندگان در اشعار و متن‌های خود، سرزمین خود را ستایش کرده اند و مبارزات مردم را در اشعار تجلی می‌کنند.

نمونه‌ای از شعر ادبیات پایداری

فریادهای وطن را بر گیتارهایتان بنوازید تا ترانه‌های ناخوانده چون خونی جوان در رگها بجوشد و عشق چون زیباترین دختر بومی در حلقه آزادی و بهار دست بیفشاند آرزوهای سوخته در حنجره هاتان تازه می‌شود و سروده هاتان زحمتكشان را رویین‌تن می کند. میراث تازیانه خوردگان را – هرچه هست – بر گیتارهایتان بنوازید. زخمه هاتان پرواز کبوترانی خون رنگ و آوایتان جرعه‌ای خوش برای عطشناک گلوی وطن است. عصیان‌های وطن را بی آنکه نفس تازه کنید بر گیتارهایتان بنوازید.

مقالات پیشنهادی:
آداب صحبت کردن تاثیر گذار
و
تحقیق در مورد آموزش تفکر به کودکان و نوجوانان

☑️ به پایان تحقیق درباره ادبیات پایداری رسیدیم چنانچه در این خصوص نظر یا پیشنهادی دارید حتما آن را برای ما بنویسید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 + 19 =