مطلب پیشنهادی :
ad
+
سبک زندگی

جواب فعالیت های درس ۱۵ مطالعات اجتماعی ششم ؛ صفحه ۷۷ و ۷۹

پاسخ سوالات فعالیت های درس 15 مطالعات اجتماعی ششم و جواب تمرین های صفحه 77 و 79

جواب فعالیت های درس ۱۵ مطالعات اجتماعی ششم ، در این درس انواع لباس گروه های شغلی مختلف و لباس های محلی مورد بررسی قرار گرفته است و فعالیت های صفحه ۷۷ و ۷۹ نیز مرتبط با همین موضوع می باشد. برای مشاهده پاسخ سوالات در ادامه با بخش آموزش و پرورش ماگرتا همراه باشید.

مطلب پیشنهادی : جواب کاربرگ ۲۸ مطالعات اجتماعی ششم

پاسخ سوالات و فعالیت های درس 15 مطالعات اجتماعی ششم

جواب فعالیت های درس ۱۵ اجتماعی ششم

درس پانزده (انواع لباس) شامل چهار فعالیت باشد. لطفا ابتدا خودتان به سوال ها فکر کنید و سپس از مطالب زیر کمک بگیرید تا جواب های شما با سایر دانش آموزان یکسان نشده و بتوانید به خوبی مطلب را درک کنید.

فعالیت ۱ صفحه ۷۷ مطالعات اجتماعی ششم

همفکری کنید و به جز مواردی که در تصویرها می بینید، سه گروه اجتماعی یا شغلی دیگر نام ببرید که لباس مخصوصی به تن می کنند و بگویید لباس های هر گروه چه ویژگی هایی دارد.

۱. لباس نظامی یا پلیس :‌ طرح لباس های نظامی اکثرا چریکی می باشد تا در جامعه به طور واضح شناخته شوند و جنس آن ها به گونه ای است که چروک نشده و همیشه مامور احساس راحتی در آن داشته باشد.

۲. لباس پزشکان : این نوع لباس باید کاملا سفید باشد تا تمیزی آن ها مشخص باشد.

۳. لباس فوتبالیست ها : ویژگی این نوع لباس ها این است که به راحتی عرق را جذب خودش می کند و باعث می شود بازیکن احساس راحتی کند.

جواب فعالیت ۲ ، ۳ و ۴ صفحه ۷۹ درس ۱۵ مطالعات ششم

فعالیت ۲) شما در کدام استان زندگی می کنید؟ از بزرگترها درباره‌ی لباس محلی استان خودتان پرس و جو کنید و بگویید لباس مردان و زنان چه ویژگی هایی دارد؟ اگر لباس محلی استان خود یا عکس آن را دارید به کلاس بیاورید.

لباس سنتی گیلان : سابقه تاریخی این لباس محلی استان به اشیای کشف شده در چراغعلی تپه رستم‌آباد باز می گردد. بر روی لباس های گیلانی تزئینات متفاوت و زیبایی به کار می رود. پوشاک در گیلان نیز مانند هر منطقه دیگری معرف اندیشه، سلیقه، نوع کار و معیشت و ارتباط مردمان با طبیعت است.

پوشاک مرد های گیلانی شامل شلوار، جلیقه، کت، پای افزار (کفش بومی)، کلاه و کولا و شولا می باشد.

جواب فعالیت دوم صفحه ۷۹ درس ۱۵ مطالعات ششم

پوشاک خانم های گیلانی نیز شامل سه دسته لباس زن شرق گیلان به لباس «قاسم‌آبادی»، زن غرب گیلان «تالشی» و لباس مرکزی گیلان با عنوان «رسوخی» تقسیم می شود. روسری و سربند (لچک) پیراهن یا جمه، جلیقه کت، الجاقبا، دامن، شلیته، شلوار و چادر کمر از بخش‌های اصلی لباس محلی زنان گیلان است.

فعالیت ۳) به نظر شما چرا لباس های محلی را در موزه‌ی مردم شناسی حفظ و نگه داری می کنند؟

بر هیچکس پوشیده نیست که لباس های هر مکانی معرف آداب، رسوم و فرهنگ مردم آن منطقه می باشد، لذا لباس های محلی و آداب و رسوم برای ما ارزشی دارند. در واقع ما با حفظ این لباس های محلی فرهنگ و هویت تاریخی آن منطقه را حفظ کرده ایم.

فعالیت ۴) کاربرگه‌ی شماره ۱۹ «بررسی لباس های تاریخی» را در منزل انجام دهید.

برای مشاهده پاسخ کامل این سوال بر روی دکمه زیر کلیک کنید.

✅ در صورت وجود هرگونه مشکل یا سوال در رابطه با جواب فعالیت های درس ۱۵ اجتماعی ششم ، می توانید از طریق بخش دیدگاه در انتهای همین مطلب با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

موسوی پوران

هم‌بنیانگذار مجله ماگرتا ، زندگی ۲۴ ساعته روی خط آنلاین دهکده جهانی وب . تحلیلگر و متخصص تولید محتوای با ارزش و با کیفیت هستم و ۸ سالی می شود که وارد دنیای دیجیتال شدم. مدیر تیم تحقیق و توسعه شرکت هستم. بالاترین لذت برای من انجام کار تیمی ست.

‫8 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − چهارده =